Saimor IVS. Global Privatlivspolitik

Opmærksomhed        2

Informationstyper vi opbevarer        2

Information vi opbevarer om vores brugere        2

Kunders rettigheder        5

Cookies        5

Beskyttelse af personoplysninger        6

Data protection officer (DPO)        7

Brud på datasikkerhed:        7

Anmodning om dataudlevering:        7

Ændringer i politikken        7

Tredjeparter        7


Opmærksomhed

Alle medarbejdere der er ansvarlige for udvikling og vedligeholdelse af Saimor IVS, et dansk-baseret Iværksætterselskab (ejeren af Stavox, Zypress, Meenhost) er fuldt ud bekendte med kravene omkring Persondataforordningen (GDPR-Compliance).

Al kode der distribueres til vores platforme og kan have påvirkning på persondatasikkerhed samt infrastruktursikkerhed, gennemses af en af vores databeskyttelsesrådgivere (DPO) før det distribueres og tages i produktion. Dette sikrer, at vores systemer forbliver optimalt sikrede, selvom en 3. part på et givent tidspunkt ikke lever op til kravene om sikkerhed.

Informationstyper vi opbevarer

Saimor har to typer brugere:

Saimor opbevarer data fra vores kunder samt brugere (herunder gratis) af vores services. Brug og opbevaring af data gælder både vores betalende brugere, såvel som vores gratis-brugere. Alle vores services lever op til kravene opstillet i denne skrift. Saimor hverken deler eller sælger noget af vores opbevarede data, heller ikke fra gratis-brugere. Vores data bliver ikke anvendt til markedsføring eller analyser. Vores forretningsmodel er baseret på betalende brugere blandt de brugere der anvender vores services.

Information vi opbevarer om vores brugere

Saimor opbevarer kontooplysninger på hver af vores brugere (vi referer til brugere som kunder i denne tekst). Afhængig af hvor mange af vores services den enkelte kunde anvender, vil der være forskellige mængder data opbevaret. Vores kunder har altid mulighed for at kontakte os på support@saimor.dk, for at få information om, hvilke services kunden er registreret i. Saimors services har forskellige formål, og af den årsag, vil der også være forskellige typer data der opbevarer. For hver af nedenstående services er der beskrevet, hvilke typer informationer der er opbevaret, hvorfor vi opbevarer den, og hvor lang tid vi opbevarer den.

For alle Saimor IVS. tjenester:

Ved brug af en tjeneste tilhørende Saimor IVS, vil følgende data blive indsamlet, opbevaret og behandlet.

Saimor.dk - Website

Stavox.dk, Stavox.fr, Stavox.eu - Website

Stavox.dk, Stavox.fr, Stavox.eu - Game Servers

Zypress.dk - Website

Zypress.dk - Game Servers

Kunders rettigheder

Ret til at blive informeret: Vi beskriver tydeligt, hvordan vi bruger vores brugeres data.

Ret til adgang: Vores brugere har ret til al deres data gennem vores forskellige platforme.

Ret til korrigering af data: Opbevarer vi forkert data om dig, du ikke selv ved hvordan du ændrer, er du velkommen til at kontakte os.

Ret til sletning af data: Kontakt os hvis du vil have slettet data vi opbevarer om dig. I ovenstående kapitel kan du læse om, hvilke typer data der kan slettes, og hvilke der ikke kan.

Ret til at forhindre fremtidige brug af data: Vi bruger som udgangspunkt ikke din data hvis du ikke anvender vores services.

Ret til data-eksportering: Vores brugere kan på ethvert tidspunkt kontakte os, hvis de har brug for en eksportering af sine data (dette kan tage tid, da data kan være spredt ud over vores forskellige services afhængig af brug).

Ret til indsigelse: Vi behandler alle anmodninger på dette område fra vores brugere.

Ret til ikke at blive underlagt automatiseret beslutningstagning, herunder profilering: Det gør vi ikke.

Cookies

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx Stavox Dash (stavox.dk/dash), hver gang du kommer på besøg.

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Saimor om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider og øvrige digitale platforme.

For at fastlægge, hvem der besøger Saimor’ hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, tråde og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv. På den måde kan vi personalisere indhold til dig, så du slipper for at se det samme indhold hver gang. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Saimor.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på en af Saimor’ hjemmesider. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Følg linket, for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Alle overførsler af persondata beskyttes via. en sikret og krypteret forbindelse (TLS/HTTPS), og kan derfor ikke aflæses af andre.

Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Læs mere om brud på datasikkerhed under “Brud på datasikkerhed”.

Vores systemer er placeret i Frankrig, Tyskland og Danmark, og den fysiske hardware og sikkerhed er primært administreret og kontrolleret af OVH:

Unit 12 The Courtyard Building,

Carmanhall Road

Sandyford

Dublin 18 ,

Ireland

Registration number: 468585 – VAT number 9520632R.

Data protection officer (DPO)

Mikkel Struntze

Rolle: Direktør

Email: dpo@saimor.dk

Phone: +45 91 25 22 04

Adresse: Faaborgvej 8, 1. th., 5250 Odense SV.

Brud på datasikkerhed:

Vi holder tæt øje med uautoriseret adgang og eventuelle sikkerhedsproblemer til/i alle vores systemer.

Skulle det ske, at der bliver opnået uautoriseret adgang til persondata, vil omfattede kunder blive informeret inden for 24 timer efter opdagelse af problemet.

Sikkerhedsforskere og andre brugere, kan indsende rapporter om eventuelle sikkerhedsproblemer til security@saimor.dk.

Anmodning om dataudlevering:

Saimor behandler alle anmodninger om udlevering af data hurtigst muligt. Vi tilbyder dette gratis for alle vores brugere.

Ændringer i politikken

Hvis vi foretager ændringer i denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger, vil vi offentliggøre den reviderede udgave her med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå politikken regelmæssigt. Hvis der foretages større ændringer, der væsentligt ændrer vores politik, kan vi også give dig besked på andre måder, såsom via e-mail eller på vores hjemmesider eller de sociale medier.

Tredjeparter

Saimor.dk vil ikke dele, sælge, overføre eller på anden måde videregive dine personoplysninger på andre måder end beskrevet i denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger. Dine oplysninger vil kun blive delt, hvis vi er juridisk forpligtet eller får dit samtykke. Samarbejdspartnere vil kun få adgang til oplysningerne, hvis dette er nødvendigt for at udføre tjenester for Saimor.dk. I sådanne tilfælde indgås databehandleraftaler for at varetage informationssikkerheden, og derudover bestemmer Saimor.dk, hvordan databehandlingen skal foregå. Flere oplysninger om de tredjeparter, vi bruger, finder du herunder.

IPS Spam service

The IPS Spam Defense Service passes the email address and IP address of the registering member to the service to determine the likelihood a registering account is a spam source.

https://invisioncommunity.com/legal/privacy

SendGrid

SendGrid is used by this website to process and deliver emails. SendGrid is provided with your email address whenever an automated email is sent to you.

https://sendgrid.com/policies/privacy/

reCAPTCHA 2

This site uses a CAPTCHA to ensure humans are performing certain actions. The CAPTCHA provider may set a session cookie and get information about your internet browser and device accessing this website.

https://policies.google.com/privacy

Crisp

Vi bruger Crisp for at kunne udbyde hjælp til brugere på Saimor.dk. Crisp kan sætte cookies på din browser, samt opbevare persondata. Læs Crisp’s privatlivspolitik for mere information https://crisp.chat/en/privacy/

Steam

Vi bruger Steam til at håndtere logins på flere af vores sider.

Læs Steam’s privatlivspolitik for mere information.

https://store.steampowered.com/privacy_agreement/

Cloudflare

Vi benytter Cloudflare til at beskytte vores webtjenester mod angreb.

Læs Cloudflare’s privatlivspolitik for mere information

https://www.cloudflare.com/privacypolicy/

Google

Vi bruger Google som mulig logintjeneste. Brugen er valgfri. Hvis du vælger at logge ind med Google på vores side, accepterer du at dele visse af dine indtastede oplysninger med dem. Læs deres privatlivspolitik for mere information:

https://policies.google.com/privacy

Facebook

Vi bruger Facebook som mulig logintjeneste. Brugen er valgfri. Hvis du vælger at logge ind med Facebook på vores side, accepterer du at dele visse af dine indtastede oplysninger med dem. Læs mere om deres privatlivspolitik her:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Sidst opdateret 19/09/2018