Published using Google Docs
MPS A- ja B-pojat / Joukkueen säännöt
Updated automatically every 5 minutes

https://tinyurl.com/mpssaannot                   (Summary in English at the end of this page)

Pelaajien ja valmentajien väliset pelisäännöt

 

 1. Kunnioitan ja kohtelen tasavertaisesti joukkuekavereita.
 2. En kiusaa, enkä hauku joukkuekavereita.
 3. En kohdista minkäänlaista fyysistä (töniminen yms.) tai henkistä (dissaaminen, uhkailu) väkivaltaa joukkuekavereihin.
 4. Kannustan positiiviseen sävyyn joukkuekavereita parempiin suorituksiin.
 5. En puhu joukkuekavereiden ja valmentajien puheen päälle harjoituksissa, vaan annan jokaiselle oman puheenvuoron.
 6. Olen hyvissä ajoin paikalla peleissä ja harjoituksissa. Puen nappikset jalkaan vasta kentällä ja vaihdan toisiin kenkiin ennen kuin lähden kentältä.
 7. Pelitapahtumissa ja harjoituksissa syön terveellisesti ja käyttäydyn urheilullisesti. Makkara, sokeripitoiset juomat ja limut, energiajuomat, leivonnaiset ja makeiset ovat kiellettyjä.
 8. Välipalajuomat ja -patukat, jogurtit, leivät ja hedelmät ovat suositeltuja.
 9. En häiritse harjoittelua, enkä pelleile harjoituksissa tai pelitapahtumissa.
 10. Väkivaltainen, uhkaava tai jatkuva häiritsevä käytös pelaajia, valmentajia tai toimihenkilöitä kohtaan on kiellettyä ja johtaa pelaajan osallistumiskieltoon joukkueen ja seuran tapahtumiin.

 

Harjoituksissa

 1. Harjoituksissa teen aina kaiken täysillä ja yritän parhaani. ”En osaa” ei kuulu sanavarastooni vaan ymmärrän, että uusien asioiden oppiminen vaatii aikaa.
 2. Harjoituksiin tullessa laitan kassin ja muut varusteeni nättiin riviin sovittuun paikkaan. Juomapullon otan kentän reunalle lähelle harjoitusta.
 3. En jätä varusteitani lojumaan hetkeksikään kenttäalueelle.
 4. Käytän vain ja ainoastaan seuran varusteita päällimmäisenä varustuksena.
 5. Kuuntelen valmentajaa, enkä puhu tai pelaa pallolla hänen puhuessaan.

 


Vanhempien säännöt

 

Maksut

Joukkueen budjetti on rakennettu realistisen tiukaksi, jotta kuukausimaksu voidaan pitää järkevänä. Joukkueella on kiinteitä menoja, jotka edellyttävät myös tulopuolen osalta ennustettavuutta. Samasta syystä esimerkiksi loukkaantumisista johtuvista lyhyemmästä (alle 2 kk) tauoista ei myönnetä maksuvapaata. Jonkinlaisia loukkaantumisia tulee pitkässä juoksussa kuitenkin melkein kaikille.


Summary in English

Payments

The team's budget is structured to be realistically tight, so that the monthly payment can be kept reasonable. The team has fixed expenses, which also require predictability on the income side. For the same reason shorter (less than 2 months) breaks due to injuries are not reasons for payment breaks. Some kind of injury occurs in a long run to almost everyone.