Svømmeklubben Triton Ballerup, april 2019

Uddannelse som official i K-afdelingen 

Retningslinjer for uddannelse som officials i Svømmeklubben Triton Ballerups konkurrenceafdeling  

 

Et svømmestævne kræver mange officials (tidtagere og dommere) – Typisk ca. 30 personer pr. stævnedag. Derfor skal alle klubber, og dermed også TRITON, altid sende officials med, når vi tilmelder os svømmestævner (normalt skal vi tilmelde 2-4 officials pr. stævnedag)

 

Når alle forældre/værger tager del i disse officialtjanser, betyder det at hver forældre/værge typisk vil skulle være official 2-4 gange pr. sæson.

 

I en periode har det været svært at få besat alle de officialposter, som TRITON skal besætte når vi tilmelder klubben stævner. Det har ofte været de samme forældre, der er trådt til, og dermed sikret, at svømmerne kan til stille til start.

 

For at få en mere lige fordeling af disse official-tjanser har TRITONS K-udvalg og klubbens bestyrelse derfor vedtaget følgende retningslinjer, som er gældende fra og med sæsonen 2019/2020 - pr. 1. august 2019

 

Talentholdene:

 

Årgang-, Junior- og Seniorhold:

 

For at kunne svømme i Svømmeklubben TRITON s konkurrenceafdeling på enten Talent-, Årgang-, Junior-, eller Seniorholdet, skal ovennævnte retningslinjer være opfyldt pr. 1. august 2019  

Der kan naturligvis være helt specielle årsager til, at enkelte forældre ikke er i stand til at kunne varetage en officialpost, eller at eksempelvis nogle udeboende seniorsvømmere ikke kan udpege en official. Det betyder naturligvis ikke, at svømmeren ikke kan få lov til at svømme i TRITONs konkurrenceafdeling.

Skulle I være i en sådan situation, bedes I kontakte bestyrelsen bestyrelse@tritonswim.dk 

 

Når du skal uddanne sig som official:

Hvis du mangler en uddannelse som official kan du via Svoem.org   se hvornår de enkelte kurser afholdes.

Når du har fundet et kursus/en dato, så sender du en mail til official.triton@gmail.com hvor du skriver:  Kursusnavn og dato, dit navn, adresse, fødselsdato, mobilnummer, e-mail, T-shirt str. og oplys også dit barns navn så vi ved hvem du er forældre til.

Når du er tilmeldt få du en bekræfte via mail. Det koster ikke dig noget at deltage, da klubben betaler kursusafgiften.

Det kræver ingen forkundskaber indenfor svømning at uddanne sig som official.

 

 

Ovenstående retningslinjer er vedtaget af TRITONS bestyrelse og K-Udvalg, og er gældende fra 1. april 2019