Published using Google Docs
Website disclaimer Enter Digital
Updated automatically every 5 minutes

Website disclaimer Enter Digital

04/05/2023

1. Algemeen

Deze website is eigendom van Enter Digital CV (BE0801456362)

Wij zijn gevestigd te Koningin Elisabethlaan 45, 9000 Gent (België).

Door deze website te gebruiken verklaar jij je uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden.

2. Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze website, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden en dergelijke, zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Enter Digital CV of rechthoudende derden.

3. Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt op regelmatige basis bijgewerkt. Toch is het mogelijk dat er hier en daar iets over het hoofd gezien werd. Aarzel niet om ons hiervan op de hoogte te brengen. Zie hiervoor onze contactgegevens. Wij zullen vervolgens de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Enter Digital kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Enter Digital geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Enter Digital kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. Enter Digital verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.