Actievoorwaarden Thomas Cook Nederland

First Minute Garantie

Zomer 2018 / Winter 2017-2018

 

 

Algemeen

 

Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Thomas Cook First Minute Garantie’ (verder te noemen ‘de Actie’), gehouden door de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Thomas Cook Nederland B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Hoofddorp aan het adres Spicalaan 41, 2132 JG Hoofddorp, in deze handelend onder de merknaam Thomas Cook (hierna: ‘Thomas Cook’).

 

De Actie houdt in dat wanneer je na jouw Thomas Cook boeking via je (online) reisbureau dezelfde vakantie op een later moment bij ons goedkoper vindt, Thomas Cook het verschil aan je terug betaalt via je (online) reisbureau, onder de volgende voorwaarden:

Voorwaarden

 

         De Actie staat open voor consumenten vanaf 18 jaar, die in het bezit zijn van een geldig reisdocument (hierna: ‘de Reiziger’). Minderjarigen kunnen deelnemen aan de Actie mits zij toestemming van een ouder/voogd en toestemming van de betreffende accommodatie hebben om een Thomas Cook reis te boeken.

         De Actie heeft betrekking op de periode Zomer 2018 en Winter 2017/2018.

         Zomer 2018: de Actie geldt voor alle boekingen t/m dinsdag 31 januari 2018 met vertrek in de periode 1 april 2018 t/m 31 oktober 2018.

         Winter 2017-2018: de Actie geldt voor alle boekingen t/m 31 oktober 2017 met vertrek in de periode 1 november 2017 t/m 31 maart 2018.

         De Actie geldt alleen voor vliegvakanties (hotel + vlucht). Verre reizen (m.u.v. Verenigde Arabische Emiraten, Kaapverdië en Senegal), Steden- en Wintersportvakanties, zelf samengestelde reizen, lijndiensten en hotel-only zijn uitgesloten (flex- en lijndienstreizen).

         Indien de Reiziger na boeking van een Thomas Cook vliegvakantie bij zijn/haar (online) reisbureau dezelfde Thomas Cook vakantie op een later moment goedkoper tegenkomt,  dient dezelfde dag een melding gemaakt te worden bij je (online) reisbureau met het reserveringsnummer van de huidige boeking en een geprint bewijs van de geldende prijs op dat moment.

         De Actie geldt tot zes weken voor vertrekdatum van de Reiziger.

         De prijsvergelijking is alleen van toepassing op reizen van Thomas Cook op basis van hetzelfde kamertype, dezelfde verzorging, dezelfde vertrek- en retourdatum, dezelfde vertrek- en aankomst luchthaven, hetzelfde vluchtnummer en dezelfde verblijfsduur.

         Prijsdalingen op extra verzekeringen, brandstof en brandstoftoeslagen, excursies, taksen, heffingen en andere aanvullende diensten worden niet meegerekend in de prijsvergelijking.

         Als de originele boeking wordt gewijzigd naar een vertrekperiode die buiten de actie valt, zijn de Actievoorwaarden niet meer van toepassing.

         Deelname aan deze Actie betekent instemming met deze actievoorwaarden en met alle beslissingen die Thomas Cook verplicht is te nemen om het goede verloop van deze Actie te garanderen.

         Thomas Cook heeft te allen tijde het recht deze Actie aan te passen, stop te zetten en/of Reizigers via hun (online) reisbureau zonder opgaaf van reden van deze Actie te weigeren. Thomas Cook is gerechtigd om deze Actie zonder vooraankondiging eerder dan aangegeven te beëindigen, de duur van deze Actie te verlengen, ofwel om de Actievoorwaarden te wijzigen; dat zal door Thomas Cook kenbaar worden gemaakt op thomascook.nl.

         In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Thomas Cook.

         Op alle reizen van Thomas Cook zijn de ANVR-reisvoorwaarden, de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds, de aanvullende voorwaarden online verkoop en het Privacy & Cookies Statement van toepassing, in te zien en te downloaden op thomascook.nl en op te vragen bij je (online) reisbureau.

         Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.

         Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de actie of de actievoorwaarden kunnen worden gesteld via je (online) reisbureau.