Betingelser og vilkår

Gælder for indlevering af elektronik til iPhone Reparation Bornholm (William Dams Boghandel).

Indlevering og tilbehør

Når du indleveret din telefon hos iPhone Reparation Bornholm er det vigtigt at vi kun modtager telefonen. Vi skal ikke have sim-kort, sd-kort, cover, oplader osv. (medmindre andet er aftalt). iPhone Reparation Bornholm kan ikke stilles til ansvar for bortkommet tilbehør.

Backup af data

Du er selv ansvarlig for at tage en backup af telefonen. iPhone Reparation Bornholm kan ikke holdes ansvarlig for mistet data.

Fejlbeskrivelse og evt. ekstra omkostninger

Når telefonen indleveres til iPhone Reparation Bornholm beskriver kunden fejlen på telefonen. Skulle teknikeren opdage yderligere fejl under reparationer, bliver kunden kontaktet omkring yderligere omkostninger.

Tidligere skader

iPhone Reparation Bornholm kan ikke holdes til ansvar for tidligere skader på den indleverede enhed. Fx. vand, tab eller fejlet reparation (hos anden reparatør) osv.

Defekt touch-funktion efter reparation

I sjældne tilfælde kan touch funktionen på iPad og iPhones blive ubruglig efter en reparation. iPhone Reparation Bornholm kan ikke holdes til ansvar for dette.

Aftale

Aftalen om reparation anses for at være indgået når kunden selv har godkendt indleveringen i butikken.

Reklamationsret

Reklamationsret på reservedele er 24 måneder iht. dansk købslov.

Lånetelefon

Hvis du har fået udleveret en lånetelefon, skal den returneres i samme stand som da du fik den udleveret. Hvis telefonen skulle gå i stykker, kommer du selv til at betale for reparationen.

Sidst redigeret d. 18-09-2019