Uw huis beveiligen tegen lockpicking - zijn uw deuren en ramen echt veilig?

Slecht ontworpen deuren en ramen kunnen de veiligheid van uw woning ernstig in gevaar brengen. Hier is wat je eraan kunt doen.

Deuren moeten van massief kernhout zijn lockpicking. Holle kerndeuren zijn meestal gemakkelijk door te breken.lockpicking sets

Deuren moeten minstens een paar centimeter dik zijn en moeten stevig in het frame passen. De opening tussen de deur en het frame mag nooit meer dan een achtste van een inch bedragen.

Ongeacht de vergrendelingen of bouten die u gebruikt, als de deur zwak is of niet goed op het frame past, biedt deze weinig veiligheid.

Heeft uw voordeur een decoratief glazen paneel of venster? lockpicking Als dat zo is, overweeg dan om het te vervangen. Een inbreker kan het glas binnen enkele seconden doorbreken en de deur ontgrendelen.

Vervang op zijn minst het glas met breukbestendig plastic en plaats een decoratief rooster op zijn plaats.

Menu

Weebly

Wordpress

Tumblr

Blogger

Wix

Evernote

Justpasteit

Bravesites

Soup

Doc

Spreadsheet

Presentation

Forms

Drawing

Google Site

Map

Drive

Een smeedijzeren veiligheidsdeur die over de voordeur is geĆÆnstalleerd, zal de veiligheid aanzienlijk verbeteren. Het is direct zichtbaar voor potentiĆ«le inbrekers en is een afschrikmiddel voor inbraak.

Als u een beveiligde deur heeft, kunt u de voordeur openen om met vreemden te praten zonder dat u uw huis blootstelt aan veel risico.

Uw garagedeur kan een zwak punt zijn, vooral als de garage lockpicking aan het huis is bevestigd. Houd het te allen tijde vergrendeld, ook als u thuis bent. Als een dief eenmaal in je garage komt, kan hij werken om het huis binnen te komen zonder gezien te worden door je buren of iemand op straat.

Het installeren van een hondendeur om uw huisdier binnen te laten, kan ook een risico zijn. Inbrekers hebben dergelijke openingen gebruikt om toegang lockpicking te krijgen tot huizen, zelfs als de hondendeur vrij klein is!

Soms nemen huiseigenaren alle mogelijke voorzorgsmaatregelen met de hoofddeuren, maar installeren ze arcadia-deuren (met schuifglas) en schuiframen die gemakkelijk kunnen worden ingebroken lockpicking.

Eigenlijk jagen inbrekers vaak op dit soort deuren en ramen omdat ze gemakkelijk binnen kunnen komen. Afgezien van dat, deze deuren en ramen zijn vaak meer afgelegen dan de hoofdingangen, die een toegevoegde aantrekkingskracht op inbrekers is.

Arcadia deuren en ramen worden vaak geleverd met een slot dat gemakkelijk kan worden geopend. U moet een extra vergrendeling installeren om ze te beveiligen.

Het is misschien het beste om sleutelvergrendelingstoestellen te gebruiken, omdat ze niet toestaan ??dat de inbreker gemakkelijk eigendommen kan verwijderen via deze deuren en ramen. Laat uw slotenmaker een stevig type slot kiezen dat u de maximale bescherming biedt.

Het andere gevaar is dat arcadia-deuren vaak van buitenaf uit hun spoor worden getild lockpicking. Als dat het geval is, biedt de deur of het raam geen bescherming.

Gebruik twee plaatwerkschroeven in de baan om dit te voorkomen. De schroeven moeten boven het verwijderbare gedeelte van de deur / het venster worden geplaatst. Zorg ervoor dat de deur of het raam net onder de schroeven passen.

Boor bovendien een gat dat door het binnenframe en een deel van de weg door het metalen kozijn gaat. Plaats een spijker die door een deel van het deurkozijn gaat. De spijker kan van binnen worden verwijderd, maar niet van buiten, waardoor de deur niet kan worden opgetild.

Gebruik deze eenvoudige tips voor huisbeveiliging om uw deuren en ramen te beschermen en u vermindert de kans op inbraak.

https://www.lockpickshop.nl/