FC Tarzan

Otteluraportit 2019

SARJAOTTELUT


Alkusarjan ottelut

FC Tarzan - KiuPa 0 - 3 (0-2)

11.5. Litmasen tekonurmi

 

Maalit: -  

Varoitukset:   Rami Korhonen, keltainen + keltainen → ulosajo

                     Arto Koistinen, keltainen

                                         

Kokoonpano: Eetu Olkkonen; Eemeli Kyttä, Veli-Matti Sirkka,  Petri Ryynänen, Jonttu Sirkka; Henri Laurikainen, Arto Koistinen, Rami Korhonen, Jerry Tuominen; Jouni Jokinen ( Tommi Colliander ), Lauri Ryynänen.

TAPPIO SARJA-AVAUKSESSA

Tarzan avasi pelikauden kotipelissään KiuPaa vastaa Litmasen kentällä. Kiuruvetiset ovat meille tuttu vastustaja. Heidät olemme kohdanneet usein sarja-avauksessa viime vuosina vieraspeleissä. Tuomisina on ollut aina avauspisteitä. Nyt KiuPa hyvällä pelillään vei pisteet ansaitusti Ylä-Savoon.

Me lähdimme peliin painostaen ja hallitsimme peliä ensimmäiset 15 minuuttia. Pelin hallinta ei tuonut meille tulosta. Vastustaja teki maalinsa vastaiskuilla  ja terävällä otteella. Tässä he olivat meitä parempia.

Meidän pelissä oli paljon hyvää. Toisella puoliajalla painostimme ja maalipaikkoja syntyi useita. Kiupa kuittasi pelin tekemällä 3-0 voittomaalin. Tarzanin pelaajista voidaan nostaa esille Eemelin hyvä puolustajapeli.  Myös Ventti ja Jonttu voivat olla tyytyväisiä iltapuhteeseen. Jerry ja Henri uurastavat ja uurastavat. Arto ja Ryynä tekivät perustyön pelinrakentajina. Ryynän hyvästä taisteluilmeestä kertoo myös se, että hän heitti verkkarit syrjään puoliajalla ja siirtyi polvihousuihin. Rami pelasi keskikentällä ja taisteluhammas on aina valmiiksi teroitettu jo ennen peliä. Nyt tuli 2 keltaista korttia ja yhden pelin huili. Se aivan varmasti sisuunnutta hänet vieläkin hurjempiin pelisuorituksiin.  Kärkipelaajamme Pepe, Jouni ja Tommi hakivat ratkaisuja terävästi. Eetu maalilla ei voinut Kiupan maaleille mitään.

KOMMENTTI

 

  • Sarjakausi on avattu, siinä kai positiivisimmat uutiset.
  • Pienellä ringillä lähdettiin (kuten myös vastustaja) eikä kovin paljoa ole luvassa muihinkaan peleihin. Tänä kesänä on huolestuttavan kapea rinki.
  • Pelissä sinänsä ei ollut ongelmaa, ennen ja jälkeen Ramin ulosajon hallittiin peliä - tehot jäivät tänään vain puuttumaan.