TRITONs info folder forældre og svømmere.

Svømmeklubben Triton Ballerup

Vores KLUB!

Svømmeklubben Triton er en historisk svømmeklub med stolte traditioner og mange flotte minder og resultater. Vi har gennem tiden haft mange Danske mestre for årgang, junior, senior og master svømmere, samt vundet de Danske holdmesterskaber.

Tillige har vi haft svømmere med til større internationale mesterskaber blandt andet nordiske årgang, junior, senior og master mesterskaber, EM for junior, senior  og master, VM for senior og Master og ikke mindst har vi haft senior svømmer med til OL. I fremtiden tror vi selvfølgelig på, at mange flere Triton svømmere vil svømme sig til tops i diverse mesterskaber og kvalificere sig til de store svømmekonkurrencer omkring i verden.

Alt dette har ikke eller kan ikke lade sig gøre uden de ”perfekte” rammer for den enkelte svømmer, holdet, træneren, klubben, bestyrelse, forældre osv.

Her beskrives lidt af hvad der kan og vil forventes  af  at være en del af Svømmeklubben Triton Ballerup .

Følg svømmeklubben Triton ballerup og få nyttig info på hjemmesiden: http://tritonswim.dk/

K-afdelingen, krav til hold, stævner og sponsor:

Seniorholdet:

https://docs.google.com/document/u/2/d/e/2PACX-1vTYQA3mnghJfPktVqkReBH2kJWG88UKeXV_CYU2MfCszpCP9Bcqsb-RFNmu_72fmrJtuXSlqxOxb4uK/pub

Juniorholdet:

https://docs.google.com/document/u/2/d/e/2PACX-1vSYE7xnu2Cuu7eNdTfKgJubr9HRkJtqvRDQwcv_xI7_O5tGzvLBhJQBHuZGP5UDYNj_uvLuo5YYxL6u/pub

Årgangsholdet:

https://docs.google.com/document/u/2/d/e/2PACX-1vTZW5guyK8F5UOnajWTyv3RtSS6UP5ZU0wyF8ZnInEZGh69T2z0kfubWxYQ4yqABC0kYhjvk3txeoSp/pub

Talentholdet/Talent plus:

https://docs.google.com/document/u/2/d/e/2PACX-1vRRYBAQ93E4BcgiPNaq4-la8itV-rbYnBsbGoFOrjPS-tg2SoCXM8_3LJR-DZkuCk40r1lg1A0z8eJD/pub

Oprykningspolitik:

https://docs.google.com/document/u/2/d/e/2PACX-1vTbkal1rezECdwQm8YcSpUdT5SMgB_ZZn_eqAlstGg42yKDRwxq9U4T4g0a_ystyxhctXwHoWtzz_ze/pub

Aktivitetskalender og budget:

http://tritonswim.dk/kalender-og-aktiviteter/

Sponsorkonto:

https://docs.google.com/document/u/2/d/e/2PACX-1vQnHicfYfm0ZBUc1DM7qjEJuCaWkesYypXYGee50IsrDGGfypAkqE-YSfMTjyxwQXQuimArZLT6brAQ/pub

Træning:

Triton har en stor konkurrenceafdeling med mange svømmere i vandet samtidig. alle hold har faste træningsdage og tider, dog kan der opstå ændringer i forhold til ferier, helligdage, stævner m.m. Når man svømmer I Tritons k-afdeling forventes det, at man deltager i alle træninger og kommer til tiden, samt deltager i træningen på lige fod med sine holdkammerater. Hvis man bliver forhindret i at komme til en træning, skal træneren orienteres og plan for indhentning af tabt træning bør laves. Forældre er velkommen til at overvære træningen på Bobleholdet, men vi ser gerne, at man til træningen på de andre hold, giver svømmer ro og mulighed for mest mulig fokus og det sker ofte bedst med ingen forældre i hallen.

Træningslejr/Træningssamling:

De forskellige hold i konkurrence afdelingen afholder hver sæson en eller flere træningslejr/samlinger, hvor alle svømmere på holdet bliver tilbudt at deltage. Der vil altid blive lavet en information omkring aktiviteten, som beskriver tid, sted og andre nyttige informationer.

Det er et krav, at man deltager i træningslejre og træningssamlinger, da det er en vigtig del af en svømme udvikling. Er man forhindret i dette, skal man aftale nærmere med den K-ansvarlig og ens træner omkring det.

Der afholdes i forbindelse med sæsonstart en fælles opstartstur for alle konkurrence hold, så alle svømmere små som store kan møde hinanden i sjove rammer. Der vil i slutningen af opstartsturen blive holdt et opstartsmøde for svømmere og forældre i K-afdelingen, hvor der vil blive orienteret om generelle emner for klubben og holdene.

Fælles for alle disse aktiviteter er,  at der kan være behov for, at forældre hjælper til med diverse opgaver eller deltager,  for at kunne afholde  aktiviteten.

Stævner:

Vi tager til en del stævner i løbet af en svømmesæson, disse svømmes i hele landet. I starten af hver sæson kommer der en vejledende stævne kalender som dækker hele svømme sæsonen. Der kan dog ændres i denne igennem hele svømme sæsonen.

Vi deltager i stævner, som vi finder relevante for det pågældende svømmehold og vores sæsonplanlægning, alle hold deltager ikke i samme stævner, dog prioriteres det, at vi også har en del fælles stævner, hvor hele konkurrenceafdelingen tager af sted sammen.

For at vi kan få lov at deltage til stævner er der brug for officials. Dem skal vi selv stille med og der er god ”stil” at hver svømmer har en forældre, der er uddannet official.

Desuden har holdet og træneren brug for en holdleder, der kan hjælpe svømmerne og trænerne under stævner og i forbindelse med træningslejre og træningsweekender.

Officials:

Officials er en vigtig rolle i svømme verdenen! For at afholde et svømmestævne kræver det ca. 30 personer som er official uddannet. Dette stiller de deltagende klubber med, antallet af official varierer afhængig af stævne, hvor mange deltager vi har med og hvilke typer official vi stiller med. Til stævner bruges flest modul 1 og 2.. Typisk skal vi stille med 2-5 officials pr. dag til et stævne. Klubben kræver at en forælder pr. barn er uddannet official.

Link official regler Triton:

https://docs.google.com/document/u/2/d/e/2PACX-1vSI4aIz-CSbNUGGwyLbdRW1fw3crPvkdX3pyTX8tPYU0tggL4NZOXPJpiUb1lnMnwDVewVBoGM48XhJ/pub

Officials er inddelt i 7 niveauer: Modul 1 Tidtager / Modul 2 Bane-vendedommer / Modul 3 starter / Modul 4 Ledende tid / modul 5 Speaker / Modul 6 stævnesekretær / Modul 7 overdommer. For at blive official,  skal man deltage i kurser. og man starter altid som modul 1 tidtager og bygger videre på official uddannelsen derfra.                                                                                      Disse er gratis og der bliver altid serveret lidt mad og kaffe m.m.

Egne Stævner:

I Triton afholder vi hvert år minimum 6 stævner i East Kilbride badet.

1. Øst Danske langbane mesterskaber i fællesskab med Dansk svømme union.

2. Kong tritons pandekage Cup.

3. Triton Open

4. Nålestævner/diplomstævner.

5. Klubmesterskaber.

De 3 første nævnte stævner er for klubben en god indtægtskilde som alle hold i Triton nyder gavn af. Når vi afholder egne stævner har vi brug for mange hænder, så vi kan afholde et flot og attraktivt stævne. Opgaverne spænder lige fra forberedelse til opsætning, afholdelse, madlavning, oprydning m.m. og al hjælp er velkommen.

Bestyrelse:

Triton er en forening og i denne er der valgt en bestyrelse i henhold til Tritons vedtægter. Bestyrelsen er Klubbens ledere og  afholder en del møder gennem sæsonen, De varetager klubbens overordnede interesser. Man kan stille op til Bestyrelsen på Tritons general forsamlinger som afholdes 1 gang årligt.

Der er udpeget en k-ansvarlig fra bestyrelsen, som har den daglige kommunikation med trænere, svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen, samt repræsenteret i k-udvalget og stævneudvalget.

Kontakt:

Træner Junior/Seniorholdet:

Elitetraener@tritonswim.dk

Træner Årgangsholdet:

Aargangstraener@tritonswim.dk

Trænere talentholdene:

Talenttraener@tritonswim.dk

 

Træner Sprintholdene:

Sprintholdet@tritonswim.dk

K-ansvarlig:

K-ansvarlig@tritonswim.dk

Dig/Jer:

Som I ser har Triton brug for jeres hjælp gennem en svømme sæson,.

vi går ind for at løfte alle opgaverne i fællesskab. Når Du/I hjælper til med de forskellige arbejdsopgaver, hjælper du ikke kun Triton, men også holdet og Jeres børn/barn.

Samtidig møder Du en masse andre søde og engagerede mennesker/forældre.

Al hjælp er velkommen og hjælper vi vores Svømmeklub, hjælper vi også vores svømmer til en optimal hverdag.

 Vi ses på kanten! 3-4 GO TRITON!