EL FULL DIGITAL

CURS 2017-18

10/11/2017

1. Molt important: per a les famílies que tenen beca de menjador parcial.

L'Ajuntament ha ofertat una ajuda extraordinària d'emergència social per compensar el cost de menjador, assumint la part que no cobreix l'ajuda de Conselleria. Per poder rebre aquesta ajuda cal passar per Direcció a signar la instància de cada família, dilluns 13 i dimarts 14 de 9h a 17h.

2. Puntualitat a l'entrada de matí.

Des de Direcció, i per facilitar l'organització a les classes i a l'escola en general, demanem a les famílies i a l'alumnat puntualitat a l'entrada de matí a les 9h.

3. Eleccions al Consell Escolar, 23 de novembre.

Al tauló de l'edifici principal tenim exposats el llistat provisional de candidats i candidates. Recordeu que si voleu demanar "vot per correu" cal lliurar a Direcció la circular que vàrem donar dimecres passat.

4. El Nostre Full.

Hui llancem el primer exemplar de "El Nostre Full", editat per alumnat de 6é B: Alejandro, Andreu, Carmen, César, Javier i Marta; amb la coordinació de la seua mestra Empar i en el que ha participat alumnat de primària redactant les seues notícies. Aquesta primera edició és especial sobre "El Somni d'Escola". Felicitem especialment a l'equip d'edició.

5. Taula Redona: "La Jornada Escolar".

El dijous 29 de novembre a les 16:45h celebrarem a l'escola una nova assemblea per tal de parlar al voltant de la Jornada Partida i la Jornada Continua. Contarem amb la presència de membre del CEIP Lope de Vega de Torrent, que porten 4 cursos en jornada continua, i de Sandra Obiol, professora del departament de Sociologia de la Universitat de València i coautora de la "Guía sobre tiempos escolares", producte d'una investigació a nivell internacional.

6. Trenquem el Silenci! Comptem amb tu?

Aquest és el títol de la III Trobada de Joves, Famílies i Professorat Contra la Violència de Gènere, que es celebrarà el dia 25 de novembre a Catarroja, orientada especialment a alumnat a partir de 6é de primària i les seues famílies. Recomanem des d'ací la vostra participació, doncs es tractarà el tema de la violència de gènere, que a tots i totes ens preocupa, des d'una perspectiva educativa i atractiva.

Adjuntem enllaç per a la inscripció gratuita i el cartell informatiu: http://www.catarroja.es/events/428-iii-trobada-de-joves-families-i-professorat-trenquem-el-silenci-comptem-amb-tu

3/11/2017

1. Eleccions al Consell Escolar 23 de novembre.

Hui acaba el termini per presentar candidatures. La junta electoral es reunirà dilluns i dimarts publicarà els candidats i les candidates.

2. Ajudes menjador.

Encara no tenim la resolució per part de la Conselleria de les reclamacions presentades.

3. Junta General AMPA.

El dimecres 8 de novembre, a les 16:45h es celebrarà al menjador de l'escola Junta General de l'AMPA. La participació és molt important. Anoteu cita a l'agenda.

4. Activitats extraescolars.

Aquesta setmana ha començat l'activitat d'escacs a migdia. Encara hi ha possibilitat d'apuntar-se a aquelles activitats on els grups no estiguen complets. Podeu consultar a l'AMPA.

5. Tallers de la Festa del Somni.

El grup d'animació CAPS, que va realitzar els tallers de l'alumnat del passat dissabte, amb motiu de la Festa del Somni, ens ha regalat un vídeo amb algunes fotos dels tallers que us passarem a continuació.

6. Quina Música escoltem a l'Escola?

Ací us deixem l'enllaç a la música que escolatarem per la megafonia al llarg del mes de novembre:

http://blocmusicajaume.blogspot.com.es/p/megafonia.html?m=1


27/10/2017

1. Eleccions al Consell Escolar

Recordem que seran el 23 de novembre i que estem ara en periode de presentació de candidatures fins el 3 de novembre. Necessitem renovar 4 membres representants de famílies i 4 membres representats de mestres. Animeu-vos i demaneu els impressos a Direcció per presentar candidatura!!

El 29 de novembre l'alumnat triarà els seus representants.

2. Assemblea de delegats i delegades

Ahir celebràrem la segona assemblea dels delegats i delegades de les classes de Primària. Felicitem des d'ací als representants de l'alumnat que està desenvolupant la seua missió fenomenalment.

3. Assemblea General AMPA

Es celebrarà al menjador de l'escola el dimecres 8 de novembre a les 16:45h. La participació és molt important. Anoteu cita a l'agenda.

4. Festa del Somni, dissabte 28

L'organització corre a càrrec de la Comissió del Somni. Detallem informació important:

  Tallers. Obrirem portes a les 10.30h. L'equip d'animació recollirà a l'alumnat que està apuntat, seguint el llistat per edats. Cal portar una bosseta amb esmorzar i aigua. Els familiars han de passar a l'edifici de primària per visitar els espais dels somnis i preparar-se per a la conferència.

  Conferència. Donat que s'ha apuntat molta gent no cabem a la sala prevista, hem de canviar el lloc de realització així que finalment serà al menjador de l'escola. Començarà a les 11h. Preguem puntualitat.

  Dinar, la Paella. La previsió és juntar-nos 500 persones. Tenim taules i cadires per a tothom, cedides per l'Ajuntament. No cal dur de casa. La paella es repartirà per taules segons anirem avisant. Caldrà presentar els tiquets per recollir el plat de paella. Junt al plat també tenim el servici (cobert, tovalló, got). La comissió del somni  organitzarà previament la preparació de les taules, amb la col·laboració de tots els assistents, i repartirà la beguda. Picaeta, postre i café s'ha de portar de casa, si voleu.

  Temps per somiar. Si algú encara no ho ha fet podrà passar a deixar els seus somnis. També tindrem alguna sorpresa musical abans del concert.

  Concert, Ramonets. Començarà a les 17:30h.

En finalitzar la festa necessitarem la col·laboració de tothom per recollir taules i cadires i traure les bosses de fem.

Per seguretat, durant la festa les portes de l'escola estaran tancades, si algú necessita eixir o entrar caldrà contactar amb algun mestre o mestra.

5. Vídeos Danses 9 d'Octubre

Ací us deixem l'enllaç als vídeos:

http://blocmusicajaume.blogspot.com.es/2017/10/hola-tots-i-totes-ja-tenim-disponibles.html?m=1

blocmusicajaume.blogspot.co.uk

BLOC DE MÚSICA

HOLA A TOTS I A TOTES!! JA TENIM DISPONIBLES TOTES LES GRAVACIONS DE LES DANSES.  - En primer lloc tenim la gravació de la dan...