Sidste nyt:

Indbydelse til Generalforsamling

Hermed indkaldes I til Struer Roklubs generalforsamling torsdag d. 9. december 2021 i Limfjordshusets klublokale kl. 19:00.

Vi har i år valgt at flytte generalforsamlingen til d. 9. december da vi rigtig gerne ville kunne fremvise de nye rammer.

Vi glæder os til at se jer medlemmer til en hyggelig aften.

Roklubben serverer traditionen tro Gløgg og Æbleskiver.

Af hensyn til planlægning vil vi meget gerne have en tilmelding senest d.6. december.

Tilmelding på e-mail til struerroklub37@gmail.com

Dagsorden..klik her

Bådplan til løvfaldsturen 2021..klik her

Glæd jer til Løvfaldstur d. 25. september.Klik her for at hente indbydelse

Vi har desværre valgt at aflyse Venø Rundt i 2021. Til gengæld planlægger vi i samarbejde med Nordjyske Ro netværk at afholde løvfaldstur til efteråret.

Vi aflyser Venø Rundt dels på grund af COVID-19 og dels på grund af byggeriet af de nye fantastiske klublokaler som forventes færdige til efteråret.

Roseddel til Elog:

Vi har fået et nyt system til registrering af aktiviteter i klubben. Systemet minder meget om det gamle. Der kræves login for brug. Man kan enten bruge klubbens fælles login som bruges på PC i klubben, (skurvogn) eller dit eget login.

Hvis man ikke har adgangskode, kan man vælge knappen “glemt adgangskode” hvor man kan indtaste mailadresse og der vil blive sendt en email med mulighed for at indtaste et nyt password. Ellers kontakt Peter Baastrup 26 40 67 57 for hjælp.

Efter login kommer der en blå knap frem pr aktivitet. Klik på aktivitet og følg vejledning. Efter aktivitet afsluttes aktivitet ved at klikke på flueben ud for aktivitet og afslutte med antal km.  

Hej alle

Her er referatet fra roklubbens generalforsamling.den 25. nov

Referat generalforsamling...klik her.

Tillæg til referat:

Stor tak til Poul Erik Hansen som blev valgt ind som 2. suppleant til bestyrelsen til at tage det sidste år af Henrik Lund Jensens periode som kasserer.

Indkaldelse til Generalforsamling onsdag d. 25. november 2020 i sejlklubbens lokaler kl 19:30. Klik på generalforsamling i kalender for dagsorden.

Bådplan til løvfaldsturen 2021

Hej Alle Vinterbadere lidt praktisk info

Koden til adgang i skurvogn kan blive oplyst kontakt 26 40 67 57. Der er mulighed for omklædning. Max antal til vinterbadning samtidig er 5 personer.

Af hensyn til COVID-19 laver vi registrering af dem der bruger faciliteterne. Det gøres en PC i skurvogn med roklubbens program “roseddel”. Se vejledning nedenunder. Bemærk det er vigtigt at bruge roklubbens roseddel og ikke kajakklubbens der også kører på samme PC. Det er også muligt at bruge roseddel med egen smartphone eller PC. Klik på knappen roseddel på hjemmesiden her. Login oplysninger kan fås fra Peter Baastrup 26 40 67 57

Af hensyn til de nye regler vedr COVID-19 vil vores sauna ikke blive sat op da den er for lille til at overholde afstande. Til gengæld er der lys og dejlig varme i skurvogn

God fornøjelse

Bestyrelsen

Så er nedrivningen af vores nuværende klublokaler gået i gang. Det sker til fordel for et nyt klubhus “Projekt Limfjordshuset” der bliver bygget hen over vinter / sommer 2020 / 2021. Nedrivning er i gang fra okt. 2020, hvorefter grunden skal pelleteres til det nye byggeri.

Se mere om projektet på limfjordshuset.dk og på facebook

Der bliver lavet midlertidige faciliteter så Vinterbadere og roere kan fortsætte aktiviteter hen over vinteren og næste forår sommer for roere..

Venø Rundt d. 20. juni 2020 er  AFLYST på grund af COVID-19. Vi vender tilbage med en ny dato i 2021

Vi tør ikke satse på at holde stævnet i år, desværre men vender stærkt tilbage i 2021 hvor vi planlægger at afholde Venø Rundt i splinternye lokaler. Nedrivning af klubberne begynder til oktober, og forventes klar i løbet af sensommeren 2021, kig også forbi limfjordshusetstruer.dk