Kimmo Kyttä on Tarzanien proteesigolfmestari 2018

Kisa oli erittäin kovatasoinen, eikä kukaan loukkaantunut.

Juupe on Tarzanien proteesigolfmestari 2017

FC Tarzanin ensimmäinen, mutta jatkossa kovin perinteinen FCT Proteesigolf 2017, kisailtiin Tarinassa sunnuntaina 10.9. Sää oli haasteellinen, jopa aivan kamala, joten osallistujajoukko supistui sateen yltyessä sangen pieneksi, mutta sitäkin urheammaksi.

 

Kisaan oli kutsuttu kaikki tiedossa ja muistissa olevat Tarzanin proteeseja mukanaan kuljettavat golffarit, joten jos joku on meiltä unohtunut pyydän direktoraatin puolesta k.o henkilöltä anteeksi; korjataan asia ensi vuonna. Veikkaan, että proteesi-kisailijat ovat lisääntymässä ihan ”luonnollisen lisääntymisen kautta”. Kaikkia muita golffareitamme onnittelemme siitä ettei proteeseja ainakaan vielä ole. Olosuhteista johtuen kisa pidettiin ns. lyhennettynä versiona, mutta kuitenkin 18 –reikäisenä pistebogey-kilpailuna.

 

Voittaja selvisi vasta neljännellä uusintareiällä ja upeaan kiertopalkintoon (seuramme jäsenen Ari Pajusen taiteilema) kirjoitetaan ensimmäisenä Juupe Konttisen nimi. Onnittelut Jupelle. Kisan erikoisuutena nähtiin jopa 3 kpl HIO –tuloksia, mutta koska kenttä ei ollut virallinen/tasoituskelpoinen, holarin tekijöitä (Lea, Juupe, Kimmo T.) ei nyt kutsuta HIO-jaostoon eikä heille autotarroja anneta. Tosin osalla jo onkin entuudestaan ja osa ei ole (vielä) jäsen. Lea, joka ei siis vielä ole kannattajajäsen, oli kisaan idean äitinä luonnollisesti kutsuttu, oltuaan sisar-hento-valkoisena KYSin heräämössä useimpia meitä operaation jälkeen heräämössä herättelemässä ja droppia suoneen työntämässä.

 

Tulokset:

 

1.       Juupe Konttinen 36 p

2.       Hannu Oravainen 36 p

3.       Lea Klinga-Horttanainen 35 p

4.       Kimmo Talvasto 34 p

5.       Kimmo Kyttä 33 p

6.       Kari Aminoff DNS

Jussi Ikonen DNS

Pentti Huttunen DNS

Era Karvonen DNS

 

Amin ja Eran kohdalla direktoraatti harkitsi jopa keltaista korttia ja DQ-merkintää, koska herrat olivat peruneet osallistumisensa toisen tilaisuuden takia; Ami 80-vuotisjuhlien (ei omien) ja Era kilpailevan kilpailun. Amin pelasti se, että hän erehtyi päivästä ja oli ajamassa kisaan lauantaina Alapitkän kohdalla, josta hänet saatiin käännytettyä takaisin kotiin Peltosalmelle. Eraa taas säälimme, koska hän oli nauttimassa kisasta Uuden Tarinan puolella, jossa tod.näk. satoi lähes kaatamalla koko kisan (5h) ajan. DNS –pelaajille toimitamme myös palkintoja…oli niitä taas sen verran paljon.

 

Vamos. –KT-