ELEVSHOWER NACKA AULA 30 NOV-1 DEC 
(
Griffelvägen 15, Nacka)


TID & PLATS

Årets shower äger rum i Nacka aula. Aulan ligger i anslutning till Eklidens skola på Griffelvägen 15 i Nacka, strax intill Nacka Sportcentrum & Nacka gymnasium. Showerna i Nacka aula är gemensamma för Danshusets elever i Nacka & Enskede. Vi kommer totalt göra 8 föreställningar under lördag & söndag den 30 nov - 1 dec.


Vilken show som gäller Dig/Ditt barn finner du genom att logga in på ditt konto på Danshusets hemsida & gå till biljettsidan https://www.danshuset.se/show/biljetter där du också finner information om scenkostym, vad du/ni tar med & vad DH står för. I våra shower deltar alla barn- & ungdomsgrupper från Barndans 3-4 år & äldre. Ej Knattedans eller vuxengrupper (vuxengrupper kan delta om det är överenskommet med läraren).

Showen är ca. 60 - 90 min & eleverna ska vara på plats 30 minuter innan utsatt föreställningstid. Ni lämnar ert barn på anvisad plats (elevingång en halv trappa ner i foajen på vänster sida) där personal möter upp & visar vägen. Endast en förälder/barn följer med & lämnar/hämtar då vi har en mycket begränsad yta i omklädningsrummen. Vi är mycket tacksamma om Ni föräldrar hjälper ert barn med påklädning samt ev. sminkning & håruppsättning innan ni kommer. Scenkostymer som ska lånas ut från Danshuset, delas ut på plats & ska återlämnas på samma plats efter showen. Under föreställning har eleverna tillsyn av vår personal. Efter föreställning har ni ansvar för ert barn. Observera att ni lämnar & hämtar på samma ställe. Ingen hämtning via scenen tack med undantag för barndansgrupper 3-4 & 4-5 år som samlas & byter om längst fram i salongen tillsammans med 1 förälder. Alla elever går in via elevinsläppet i foajén.

REPETITION & SISTA DANSLEKTION

Repetition sker vid sista lektionstillfället innan show på ordinarie lektionstid & plats, men just för helgkurserna blir det vid näst sista lektionen den här terminen. OBS! Alla helgkurser är inställda under showdagarna & sista klass blir därför 7-8 dec. Är du osäker eller har frågor hör med läraren för gruppen. Föräldrar, syskon och vänner är välkomna in i danssalen sista lektionen på terminen för att se vad eleverna jobbat på & lärt sig under terminens gång. Vi passar även på att hålla ett genrep för eleverna som då får en chans att visa upp sin koreografi för en publik innan de ska ställa sig på den stora scenen. Det är även ett bra tillfälle för de elever som inte kan delta på showen att få en chans att visa upp sin dans. Under lektionen kommer läraren att informera om kläder, tider eller annat som har med showen att göra. 

Hjärtligt välkomna!

BILJETTER

Det går ej att köpa biljetter över disk på Danshuset, men det går att köpa biljetter på teatern innan föreställning.

Platserna är inte numrerade & det går ej att reservera platser inne i salongen med ex. kläder el. dylikt. Publikinsläpp ca. 15 min innan showstart. Biljetterna behöver inte skrivas ut. Du uppvisar orderbekräftelsen direkt i din telefon när du går in i salongen. Orderbekräftelse har skickats både med sms och via mail till dina angivna uppgifter. Kontakta kontoret om du inte fått någon bekräftelse.

Av erfarenhet vet vi att biljetterna till vissa föreställningar kan ta slut fort så vänta inte för länge med ert biljettinköp! Biljetter till elevshowerna köper ni enklast via vår biljettshop på vår hemsida www.danshuset.se)


BILJETTPRISER

Vuxen: 170 kr. (inkl. 6 % moms)

Barn/Ungdom under 18 år: 90 kr (inkl. 6 % moms)

Barn under 3 år: Gratis (Vi vill dock att ni har ert barn i knät om utrymme ej blir tillgängligt)


OM NI HAR BARN I OLIKA FÖRESTÄLLNINGAR

Då vi har många elever som deltar, fördelade på 8 st shower kan vi tyvärr inte lösa så att syskon garanterat hamnar i samma föreställning. Ni som har barn i olika shower får köpa biljetter till den andra föreställningen till reducerat pris. För att ta del av detta, behöver du kontakta Danshuset via mail info@danshuset.se eller telefon 08-55 11 8650 & meddela vilka föreställningar & hur många biljetter som önskas så kan vi utfärda en rabattkod till dig innan du gör ditt köp online.


SHOWEN PÅ FILM

Föreställningarna filmas & kommer att säljas online efter showerna. Läs mer om detta på www.danshuset.se


OBS! Om ni av någon anledning inte kan medverka i showen så är vi väldigt tacksamma om ni meddelar er danslärare. Vi alla på Danshuset gör vårt allra bästa & lite till för att både publik & dansare ska få en fantastisk showupplevelse! Vi ses :-)