Beste ouders en leden,

 

Wij stellen ons graag even voor, wij zijn het spiksplinternieuwe Chiro Net van Chiro Si-Jo Heide. Bestaande uit enkele enthousiaste ouders, een VB[1] en oud-leiding.

Wij streven er naar om door een goede samenwerking en overleg tussen de leden, leiding, ouders en VB de kwaliteit van de werking te verbeteren. Als Chiro Net willen wij graag een brug slaan tussen de ouders en leiding, uiteindelijk kunnen we samen veel meer bereiken! Dit door onder andere “informatie” te verstrekken aan zowel ouders als leiding.

Als Chiro Net komen we op regelmatige basis samen. Van gedachten wisselen met andere ouders, leiding en VB is een ‘MUST’ om te weten wat er in ‘onze Chiro’ leeft.

Heeft u als ouder gedurende het Chirojaar opmerkingen, bedenkingen, ideeën, suggesties of vragen, laat het ons zeker weten! We bespreken het op de volgende vergadering  en koppelen het naar u terug.

Indien u graag op de hoogte wordt gehouden en een verslag van de vergadering wenst bezorg ons dan uw mailadres.

Als Chiro Net, hopen we dat we de komende jaren  beroep mogen doen op alle ouders om samen met leiding en VB te gaan voor een goede vrijetijdsbesteding. Waar een enthousiaste, waardevolle ervaring, met respect voor elkaar het doel is voor "onze" kinderen en de werking.

Bent u een gemotiveerde ouder die graag tijd vrij maakt om op een constructieve manier mee te bouwen aan een goede samenwerking binnen de Chiro. Fantastisch! Ook jouw hulp en mening zijn meer dan welkom. Vervoeg ons bij het Chiro Net of laat je opschrijven als ‘helpende hand’, dan houden wij u op de hoogte van alle activiteiten waar we wat hulp kunnen gebruiken.

Om lid te worden van het Chiro Net, of als je gewoon wil helpen bij een van onze activiteiten, kan je steeds contact opnemen met ons. chironet@si-jo.be

Ook andere constructieve ideeën en invalshoeken zijn altijd welkom

Het Chiro Net

Domino, Elke, Els, Guy, Katty, Leen, Ronny  en Steven


[1] VB is een volwassen begeleider. Hij of zij is de schakel tussen leiding en ouders, tussen leiding en Chiro Net en omgekeerd.