Regulament „We Train As One”

Concurs foto Semimaraton Gerar

Secțiunea 1. Organizator

Organizatorul este Asociația People for Sport România, cu sediul social în Bd. Iuliu Maniu nr. 55A, bl. 17A, sc. A, ap. 27, sector 6, București, 061079, România, CUI 32586219, înregistrată cu nr. 10446/A/2013 în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, reprezentată prin Gabriel Solomon, în calitate de Președinte.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toți participanții. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înțeles și este de acord cu termenii și condițiile prezentului Regulament.

Secțiunea 2. Locul și durata concursului

Concursul se derulează în perioada 31 decembrie 2018 – 24 ianuarie 2019, precum și îm perioada 07 ianuarie - 24 ianuarie 2019 pentru premiile din articolul 5.5 alin. 2. Acesta se va desfăşura cu ajutorul pe paginii oficiale de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/semimaratongerar/

Secțiunea 3. Condiții de participare

Concursul  se desfășoară exclusiv pe Internet, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Are drept de participare orice utilizator de Internet care îndeplinește toate condițiile de mai jos:

Secțiunea 4. Înscrierea în concurs

Pentru a participa la concurs, participanții vor trebui să urmeze pașii următori:

Informațiile incomplete sau trimise pe alte canale de comunicare nu vor fi luate în considerare.

Secțiunea 5. Mecanismul concursului și premiile

5.1  Informațiile privind concursul vor fi făcute publice pe site-ul www.gerar.ro şi pe paginile de social media ale Semimaraton Gerar și People for Sport.

Vor fi efectuate 4 trageri la sorți folosind serviciile random.org  în care vor intra înscrierile primite în perioadele detaliate în calendarul de mai jos:

Fotografiile trimise în fiecare săptămână intra în extragere numai pentru săptămâna respectivă. Pentru următoarea săptămână se iau în calcul doar fotografiile trimise în săptămâna respectivă.

5.2 Validarea înscrierilor

Pentru a fi valide antrenamentele trebuie să fie efectuate cu maxim 5 zile înainte de data minimă a săptămânii în care se face înscrierea. Exemplu, pentru înscrierile primite în săptămâna 2, antrenamentul nu trebuie sa fie mai târziu de 2 ianuarie.

Un antrenament poate intra în concurs o singură dată. Motiv pentru care antrenamentele din saptamana 1 nu vor intra în tragerea la sorți pentru săptămâna 2.

5.4 Desemnarea câștigătorilor

Extragerea pentru fiecare săptămână va fi efectuată folosind serviciile Random.org, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de facebook a Semimaraton Gerar, dar și prin răspuns la mesajul trimis pe pagina pentru înscriere.

Tragerile la sorți se vor efectua în maxim 48 de ore de la încheierea perioadei de înscriere pentru săptămâna respectivă. Începând din săptămâna 07-13 ianuarie, vom efectua două extrageri (una pentru premiul Buff și una pentru premiul Varta).

5.5 Premiile concursului

Premiile constau într-un produs Buff de la edițiile precedente. În cazul în care la concurs este trimisă poza unei echipe, se va acorda un singur premiu.

Începând din data de 7 ianuarie, vom demara și un concurs cu fotografii din cadrul antrenamentelor voastre pentru Gerar, în care să folosiți frontala (adică alergări de seară/noapte/dimineață devreme). Premiile pentru această secțiune vor consta într-o frontală Varta (în cazul în care fotografia câștigătoare este una de echipă fiecare membru al echipei va câștiga o frontală).

5.6 Revendicarea premiilor

Câștigătorii își pot ridica premiile pe 25/26 ianuarie 2019, la Semimaraton Gerar, la standul Galantom din cadrul Sport Expo.