Published using Google Docs
Sponsering
Updated automatically every 5 minutes

Sponsering  

Sponsorat til Svømmeklubben Triton

Som sponsor for Svømmeklubben Triton får du via dit sponsorat mulighed for at promovere din virksomhed og hjælpe klubben med at nå den vision som vi har sat for klubben.

Vores vision er blandt andet:

Svømmeklubben TRITON vil være en topklub i Region Øst, som har et miljø, der kan tiltrække og fastholde svømme talenter og trænere fra hele regionen.

Svømmeklubben TRITON skal markere sig lokalt, nationalt og internationalt og være fast repræsenteret i det danske landsholdssystem

Svømmeklubben TRITON skal tilbyde svømning på alle niveauer.

Der skal være et konstruktivt samarbejde med sponsorer samt Team Ballerup.

Du kan læse mere om vores klubvision på http://tritonswim.dk/vision-maal/

Klubbens konkurrenceafdeling består pt. af ca. 130 svømmere i alderen 7-20 år. Klubben har 6 konkurrencehold som alle træner i East Kilbride Badet i Ballerup.

Læs mere om vores konkurrencehold her: www.tritonswim.dk/konkurrence

De mindste svømmere i Konkurrenceafdelingen træner 2 gange ugentligt, mens klubbens elitehold træner 10 gange svømning og en række alternativ træning i både klubbens egne faciliteter og i lokale fitnesscentre som vi har et godt samarbejde med.

Alle hold deltager i stævner og klubbens øverste hold er også bredt repræsenteret ved både nationale og internationale mesterskaber. Flere af vores svømmere er jævnligt udtaget til Landsholdssamlinger, og vi har en enkelt svømmer fast tilknyttet Landsholdet som træner i Bellahøj dagligt.

Et sponsorat kan bestå af flere elementer som f.eks.:

Afhængig af sponsoraftalen vil vi også kunne tilbyde din virksomheds medarbejdere at deltage i træningen i vores Triathlon afdeling f.eks. med henblik på at deltage i klubbens triathlon event den 5. juni.

Er du interesseret i at høre om hvordan vi kan indgå en sponsoraftale med din virksomhed kan du kontakte svømmeklubben Triton Ballerup på komtor@tritonswim.dk