Konsan Kartanon ohjelma
Kevät 2020

Helmikuu

Ke 5.2. klo 18 PARANTAVIEN ENERGIOIDEN ILTA, Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry

Tarjoamme halukkaille henkiparannusta eri tekniikoin ja voit halutessasi itse toimia parantajana muille. Olet myös tervetullut vain istumaan ihaniin parantaviin energioihin. Otamme vastaan kaukoparannuspyyntöjä. Vapaaehtoinen oviraha. Yhdistys tarjoaa yrttiteen. Lisätiedot: henkisyys.thky@gmail.com tai p. 044 783 3888.

Kotisivut: http://www.henkisyys.fi

Pe 14.2. klo 17-21 MUINAISET ÄÄNET -laulutyöpaja, Magdalena Mölsä

Muinainen ääni- työpajassa käymme läpi lauluasentoa, hengitystekniikkaa ja teemme lämmitteleviä äänenavausharjoituksia. Tunnustelemme miten oma keho toimii, mitkä ovat lauluinstrumenttimme eri osa-alueet ja tutustumme kehoresonanssiin. Jaamme myös keskenämme pitäen tilaa toisillemme, kuuntelemme ja tulemme kuulluiksi. Lähdemme improvisoimaan, leikkimään ja liikkumaan sekä maalailemaan yhdessä äänimaisemaa ryhmässä. Kun luomme yhdessä turvallisen ja sallivan tilan, voivat äänemme myös vapautua.

Hinta: 40€. Tuo kaksi kaveria ja saatte alennetun lipun 30€/henkilö. Kurssi sopii kaikille tasoille! Ilmoittautuminen sähköpostilla vaskilintumusic@gmail.com  tai yksityisviestillä Facebookissa.

Magdalena Mölsä aloitti musiikillisen polkunsa Kansallisoopperassa lapsena. Hän kiinnostui uudelleen musiikista, äänenkäytön parantavista ja terapeuttisista vaikutuksista v. 2017 ollessaan Etelä-Amerikassa, missä tutustui erilaisiin seremoniallisiin parannuslauluihin ja musiikin tajunnantiloihin vaikuttavaan väkevään voimaan. Häntä inspiroi kaksikulttuuriset juurensa, joissa yhdistyy etelä ja pohjoinen, sekä yleismaailmalliset sieluun kurottavat muinaiset alkukantaiset äänimaisemat. Hän tekee musiikkia Vaskilintu nimellä ja on mukana Myötävärähtely nimisessä kollektiivissa.

#laulutyöpaja #muinainenääni  #vaskilintu

To 20.2. klo 18-21 MaaIlma Tantran alkeisryhmän työpaja

Aiheena Rajat. Omien rajojen tunnistaminen ja niiden rehellinen ilmaiseminen on perusta ihmisen hyvinvoinnille sekä terveille ja tasapainoisille ihmissuhteille. Tervetulleita ovat kaikki sekä ensikertalaiset että tantraa jo aiemmin harrastaneet. Mukaan tarvitset mukavat vaatteet, vesipullon ja joogamaton.

Hinta 20 € tai koko kevät 90 €/ 5krt.

Ilmoittautuminen: maailmatantra@gmail.com

Lisätiedot: www.maailmatantra.com

Pe 21.2. klo 18- 21.45 KAAKAOSEREMONIA, Paolo Da Floresta

Kaakaoseremoniaillassa työskennellään yhdessä tietoisen hengityksen ja maan oman lääkkeen, kaakaon, kanssa. Illan ohjaa kokenut ja lämmin Paolo Da Floresta, joka on vuosia kiertänyt ympäri maailmaa järjestäen tietoisen hyvinvoinnin työpajoja ja kursseja.

Kaakao avaa sydänkeskusta, ja tietoisella hengitystekniikalla kuljetamme pranaa kehon eri osissa avaten siellä esiintyviä energiatukoksia. Tällä tekniikalla on usein erityyppisiä vaikutuksia ihmisestä riippuen. Se saattaa energisoida, rentouttaa, helpottaa henkisten tunnelukkojen käsittelyä ja toimia erinomaisena maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainottajana.

Paikka: Navetan vintti. Ota mukaan joogamatto, pari lämmintä vilttiä & vesipullo. Tilaisuus on englanninkielinen. Hinta:  50 €, ilmoittautuminen sähköpostilla: paolodafloresta@gmail.com

Lisätiedot: https://mamaearthmedicine.wordpress.com; https://www.facebook.com/rebirthingscandinavia

Su 23.2. klo 17-19 ÄÄNIHOITO RYHMÄLLE, Satu Kekäläinen / Sagastina

Aluksi laulamme vokaalilaulua saadaksemme yhteyden itseemme ja toisiimme. Seuraavaksi kristalliäänimaljasoittoa ja lopuksi keskustelua äänihoitokokemuksista. Tuo mukanasi vesipullo, alusta ja mahdollisesti tyyny ja peitto, että voit makoilla soiton ajan rentoutuen.

Osallistumismaksu 20 €. Ilmoittautuminen 22.2. mennessä tekstiviestillä p. 045 2047733.

La 29.2. klo 14-18 AYURVEDA ARKIELÄMÄSSÄ -kurssi, Deeana Lehtinen

Kurssilla opit Ayurvedan perusteet ja kuinka hyödyntää tätä tietoa arkielämässä. Saat tietoa kehotyypillesi soveltuvasta elämäntavasta sekä ohjeistuksen helposti suoritettaviin itsehoitoihin ja harjoituksiin. Ayurveda-kurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen tietopaketin, jonka avulla kuka tahansa ikään tai kuntoon katsomatta saa työkalut elämänsä tasapainottamiseksi.

Kurssin jälkeen pystyt ymmärtämään kehoasi ja itseäsi paremmin - esim. mitkä harjoitukset, rutiinit, elämäntavat ja ruoka-aineet sopivat sinulle - ja mitkä eivät. Saat tietoa ympäristön, vuodenaikojen ja elementtien vaikutuksesta itseesi, sekä tukea tarvittaviin muutoksiin elämässäsi. Uusien tietojen avulla ja tekemällä pieniä muutoksia elämäntapaan saadaan aikaan entistä parempaa ja onnellisempaa elämää.

Hinta: 55 € (+ alv ) Lisätiedot ja ilmoittautumiset: coachingandtherapy@gmail.com

Luento aiheesta Turun henkisen keskuksen illassa 20.2.

            Maaliskuu                      

Su 1.3. klo 12-19 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS, Maa-Ilma Tantra

Työpaja pareille. Tutkimme mm. aktiivisen kuuntelun ja tietoisen kosketuksen teemoja. Ilta sopii ensikertalaisille sekä myös niille, jotka ovat käyneet meidän lyhyemmissä työpajoissamme tai aikaisemmassa paritantrassamme. Iltaan ovat tervetulleita kaikenlaiset pariskunnat sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Hinta 65€/hlö. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: maailmatantra@gmail.com Lisätietoja: www.maailmatantra.com ja Facebook @maailmatantra

Ti 3.3. ( 10.3., 17.3. ja 24.3.)  klo 18-20 MEDITAATIOKURSSI, Maritta Danielsson


Meditaatio on mielen rauhoittumista, mielen ja kehon yhteistyötä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi ja sen ylläpitämiseksi. Meditaatio mm. alentaa verenpainetta, parantaa vastustuskykyä, keskittymiskykyä ja muistia, vähentää stressiä sekä parantaa unen laatua. Meditaatiota voi harjoittaa missä vain, tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Ihmisen hyvinvointi muodostuu hänen energiansa, sisäisen minänsä, fyysisen kehonsa ja ympäröivän elämän tasapainosta. Meditaatio on oivallinen taito tasapainon ylläpitämiseen.

Kurssin sisältö: mielen ja ajatusten rauhoittaminen hetkeksi, tutustutaan kehon energioihin ja opetellaan eri tekniikoita. Mukaan muistiinpanovälineet ja avoin utelias mieli.

Kurssin hinta: 85 € (sis. 4 iltaa) Ennakkoilmoittautuminen: ma - pe klo 20 – 21 p. 044 200 4402 tai laita viesti.

Luento aiheesta Turun henkisen keskuksen illassa 13.2.

 

             

Ti 10.3. klo 18.30 AURATRANSFORMAATIO -esittely, Kati Heikkinen

Auratransformaatio on kerran elämässä tehtävä energiahoito, joka päivittää aura- ja energiajärjestelmämme uuden ajan energioihin. Hoidon aikana keho-, mieli- ja energiajärjestelmäämme yhdistetään kaikki meihin kuuluva henkienergia, jonka kykenemme vastaanottamaan. Henkienergiamme integroituu järjestelmäämme niin, että siitä eteenpäin keho, mieli ja energiamme värähtelevät kaikki samalla taajuudella. Se saa aikaan pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

Hoito vahvistaa henkilökohtaista energiakenttää. Tämä auttaa selviytymään paremmin päivittäisestä elämästä sekä helpottaa suhtautumista ympäristöstä tulevia pieniä ja suuria haasteita kohtaan. Energia ei enää tuhlaannu tiedostamattomalla tasolla vaikuttaviin asioihin, jotka aikaisemmin olivat ristiriidassa oman tahdon kanssa. Kristallienergian avulla on mahdollista saavuttaa syvä sisäinen tasapaino.

Ilmoittautumiset (9.3. mennessä) sähköpostilla: katinaarre@gmail.com. Lisätiedot: AuraTransformaation viralliset websivut.  Ks.  Sateenkaarisanomat (nro 43, s. 8-9).

La-su 14.-15.3. (la klo 12-17, su klo 12-16) WERBECK -LAULUKURSSI, Markku Lulli-Seppälä

Kurssilla harjoitellaan äänenmuodostusta Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämällä menetelmällä, lauluäänen vapauttamisen tiellä. Kun ääntä ei ”tehdä” tai pakoteta, vaan poistetaan esteet sen syntymiselle, saadaan aikaan kokemus soivasta tilasta ja laulaminen käy helpoksi, kauniiksi ja ääntä rasittamattomaksi.

Sopii vasta-alkajille sekä laulamista harrastaneille. Ammattilaulajakin löytänee laulamiselleen uuden suunnan ja uusia virikkeitä. Kurssin hinta 60 €, sis. ruokailut. Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  p. 044 592 9324, sähköposti:  info@konsankartano.eu .

Ks.  “toistuvat tapahtumat”, Aurinkokuoro.

Su 15.3. klo 10-16 Zetat, napasiirtymä ja ihmiskunnan henkinen kasvu -seminaari

Seminaarin järjestävät Rauhallisuuden meri (Arttu Tuomela) ja Tähtitieto (Kalevi Riikonen).

Aikakauden kosminen suuri kello lyö viimeisiä lyöntejään ihmiskunnan jatkaessa untaan. Edessä on pysäyttävä herätys, jonka tarkoituksena on kiihdyttää maasielujen henkinen kasvu edessä olevaan sielujen massasadonkorjuuseen. Tule kuulemaan, onko tulevaa aikalinjaa enää mahdollista pysäyttää ja muuttaa. Vai joudummeko kokemaan maapallon mullistukset pahimman mahdollisen kaavan kautta?

Liput: 40€, työtön, opiskelija, eläkeläinen 35€.

Paikan päällä mahdollisuus Kalevi Riikosen selvänäkökonsultaatioon (20€/n.15 min). Vapaita aikoja voit tiedustella alla olevien yhteystietojen kautta.

Ennakkoon ilmoittautuminen!
arttu@rauhallisuudenmeri.com
p. 040 838 4056 (myös tekstiviestit ja WhatsApp).

Ke 18.3. klo 18 HOITAVA ÄÄNI - PYHÄ INTENTIO, äänihoitaja Tatu Saarikko

Äänen sekä värähtelyn ikiaikaisuus ja autenttisuus ovat kiehtovia, koska ihminen itsessään on instrumentti, soitin. Illan aikana soi hoitava sanaton yläsävellaulu. Ajoittain mukana resonoi myös kristallikulho ja koshi. Tilassa on mahdollista kokea lempeää läsnäoloa ja miellyttävää äänimaisemaa.

Tervetuloa rentoutumaan, voimaantumaan ja virkistymään. Oviraha 20€. Järj. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Lisätiedot: henkisyys.thky@gmail.com tai p. 044 783 3888.

La-su 21.-22.3. Turun 20.  SATEENKAARIPÄIVÄT
Teemana ET OLE YKSIN - elämä erillisyyden ja ykseyden vuoropuheluna. Ohjelma:

sateenkaarisanomat.net/pdf/nro_44/sateenkaarisanomat_44_sivut_18-19.pdf

To 26.3. klo 18-21 Maa-Ilma Tantran alkeisryhmän työpaja
(Aihe tarkentuu.) Tantrailtojen tarkoitus on tuoda henkiset käsitteet ja tantriset harjoitukset maanläheiseen ja helposti sisäistettävään muotoon. Tervetulleita ovat kaikki sekä ensikertalaiset että tantraa jo aiemmin harrastaneet.

Hinta: 20 €.  Ilmoittautuminen: maailmatantra@gmail.com Lisätiedot: www.maailmatantra.com

Pe 27.3. klo 18-20 SHAMANISTINEN HOITAVAN ÄÄNEN MATKA, Hanna Ojanen

Shamanistinen hoitava matka aloitetaan yhteisin harjoituksin, jotka avaavat meitä vastaanottavaisemmiksi. Sen jälkeen keskitymme kuuntelemaan äänimaisemia, jotka muodostuvat laulusta, shamaanirummun äänestä, sanoista sekä erilaisten soitinten soinnista. Tämän hoitavan osuuden aikana jokainen osallistuja saa myös oman henkilökohtaisen laulunsa.

Ota mukaan peitto ja makuualusta. Hinta: 20€, jonka voit maksaa illan yhteydessä käteisellä tai kortilla. Ilmoittautuminen ennakkoon: luovapolku@gmail.com.  Lisätiedot: www. luovapolku.fi  ja Facebook @luovapolku 

Su 29.3. klo 14-16 CHAKRATANSSI & ÄÄNIMALJAT, Marika Varpula ja Petra Savolainen

Chakratanssissa ei opetella koreografioita, vaan tanssitaan omalla tyylillä ja oman kehon ehdoilla reippaan musiikin siivittämänä. Tanssimme samassa tilassa, mutta emme esiinny toisillemme. Marika opastaa siihen, miten saat tanssin avulla energian virtaamaan kehossa ja chakroissa paremmin. Tutustumme myös lyhyesti chakrajärjestelmään.

Tunnin lopuksi rentoudumme äänimaljojen lempeässä sointukylvyssä. Äänten värähtely johdattaa sinut rentoutumisen tilaan, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä ja arjen kiireestä. Rentoutuksen pitää Petra.

Työpaja on suunnattu aikuisille iästä riippumatta, eikä siihen tarvita aikaisempaa kokemusta tai tietämystä. Kannattaa pukeutua kerroksittain, jotta voit tarpeen tullen säätää lämpötilaasi vaatteiden avulla. Ota mukaasi myös juomapullo ja jooga-alusta sekä lämmintä päälle rentoutusta varten. Tarjolla työpajan lopuksi yrttiteetä ja pientä purtavaa.

Työpajan hinta on: 30€/25€ (opiskelijat,eläkeläiset ja työttömät) Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset: luonnonhenget@gmail.com

Huhtikuu

Su 5.4. klo 12-19 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS, Maa-Ilma Tantra

(Aihe tarkentuu) Pidempi kesto mahdollistaa syvemmän ja rauhallisemman matkan itseen sekä käsillä olevaan teemaan. Ilmoittautuminen: maailmatantra@gmail.com Lisätiedot: www.maailmatantra.com 

Su 12.4. klo 14-16 CHAKRATANSSI & ÄÄNIMALJAT, Marika Varpula ja Petra Savolainen 

Katso tiedot edellä 29.3.

Ke 15.4. klo 18 VIESTINVÄLITYSILTA - Hyvän henkimaailman ohjauksessa.

Vapaaehtoinen oviraha. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Lisätiedot: henkisyys.thky@gmail.com tai p. 044 783 3888. Kotisivut: www.henkisyys.fi

Pe 17.4. KIRSI GRENIN VASTAANOTTO, selvänäköinen kanavointi

Valon viesteillä tukea ja opastusta oman elämän teemoihin. Ajanvaraus: 30 min./49 € tai 45 min./59 €.
(Ajanvaraustietoihin oma nimi ja puh.) p.040 580 7610,
kirsi.gren@aurinkohoitola.fi.

La 18.4. klo 10-17 PERHEKONSTELLAATIO -työpaja, Raija Rantola ja Mariel Mansoniemi

Kahden taitavan perhekonstellaatiomenetelmää käyttävän terapeutin työpaja, joka avartaa tietoasi ihmissuhteista erilaisissa yhteisöissä. Tällä kurssilla keskitytään oman perheen ja lähisuvun konstellaatioihin.

Raija Rantola: Tutkimme konstellaatiomenetelmällä omia ylisukupolvisia tunteita ja tarinoita. Menetelmä on draamamenetelmä, jossa muut rakentavat sinun tarinasi ja sinä saat vain katsoa ja eheyttää omaa kokemustasi.  

Mariel Mansoniemi: Perhekonstellaatiossa sisäiset suhteemme ja suhtautumisemme elämämme ihmisiin ja itseemme tulevat näkyviksi lempeästi ja selkeästi. Kun tunnet ja näet juuresi, saat lahjaksi myös yhteyden voimaan, jota juuristasi virtaa. https://www.dialogi-instituutti.fi/Mariel

Hinta: 90 € (sis. alv) Ilmoittautuminen ja tiedustelut: mmansoniemi@gmail.com (Mariel Mansoniemi)

tai info@debaatti.fi  p. 040 595 5801 (Raija Rantola)

Su 19.4. klo 10-17  SELVÄNÄKÖTEKNIIKOITA, Kirsi Gren


Harjoituspainotteinen kurssi selvänäköisen opastuksen lukemiseen energiakentästä kontaktina ja kaukona. Osallistujilta toivotaan hieman perustietoa maadoituksista ja suojauksista sekä reippautta kehittää kanavointitaitoaan.

Hinta 90 €.(Tämän kurssin aiemmin käyneillä mahd. kertaukseen puolella hinnalla, mikäli tilaa jää.) Pyydä esite

ja ilmoittaudu: kirsi.gren@aurinkohoitola.fi, 040 5807610, Kotisivut: www.aurinkohoitola.fi.

Ti 21.4. klo 18.30 AURATRANSFORMAATIO -esittely, Kati Heikkinen

Katso tiedot edellä 10.3.

To 23.4. klo 18-21 Maa-Ilma Tantran alkeisryhmän työpaja


(Aihe tarkentuu.) Katso tiedot edellä 26.3.

Pe 24.4. klo 18 RUMPUPIIRI, Hanna Ojanen

Uudenkuun rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää.

Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu, tai olla vain läsnä. Tuo mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru) ja huivi, jolla voit peittää silmäsi sekä muistiinpanovälineet. Tarvitset myös istuma- / makuualustan ja peiton.

Osallistumismaksu 20 €, maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: luovapolku@gmail.com. Kotisivut: luovapolku.fi ja Facebook @luovapolku .

                           

Su 26.4. klo 15-16.30 TAI CHI -kurssi, Tian Hua

Kiinalainen voimistelu, energiaharjoitus, jolla lisätään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia, rentoutumista ja stressinhallintaa, eli terveyttä. Harjoituksessa yhdistetään keho, hengitys, mieli ja bioenergia. Liikkeet eivät ole vaikeita ja niitä suositellaan kaikille ja kaikenikäisille. Miljoonat ympäri maailmaa (mm. Kiinassa yli 100 milj.) harrastavat näitä energiaharjoituksia.

Asu vapaa ja rento, urheilutossut sopivat. Kurssimaksu 5 €. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: p. 050 3460369 tai aiviaojala@gmail.com.

Toukokuu

Ke 6.5. klo 18 MEEDIOTILAISUUS, Anu Väisänen & Alan Graig  - Rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta.

Oviraha 20€. Järj. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Lisätiedot: henkisyys.thky@gmail.com tai p. 044 783 3888. Yhdistyksen kotisivut: www.henkisyys.fi

To 7.5. klo 13-18.45 YKSITYISISTUNTOJA, Meedio Anu Väisänen (suomeksi) / Meedio Alan Graig (englanniksi)

Kesto 45 min. Yksityisistunnon hinta 65€. Pe 24.4.2020 mennessä sitovat varaukset p. 044 783 3888/ iltaisin ja maksu yhdistyksen tilille. Järj. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Lisätiedot: henkisyys.thky@gmail.com ; Ks. maksutiedot yhdistyksen kotisivuilta: www.henkisyys.fi .

Su 17.5. klo 14-16 Su 29.3. klo 14-16 CHAKRATANSSI & ÄÄNIMALJAT, Marika Varpula ja Petra Savolainen

Katso tiedot edellä 29.3.

La-su 23.-24.5. la klo 10-17, su klo 9-17 AROMATERAPIAN peruskurssi, Jenna Puustinen

Kouluttaja on Aromafoorumi ry:n puheenjohtaja. Kattavat teoriatiedot turvallisesta aromaterapiasta ja sen hyödyntämisestä mm. oman hyvinvoinnin edistämisessä. Peruskursseilla käytetään vaihdellen eri merkkisiä laadukkaita eteerisiä öljyjä ja kaikki kurssilla opittava on sovellettavissa minkä tahansa merkkisiin aitoihin eteerisiin öljyihin. Kurssista saa todistuksen ja se sopii niin eteerisiä öljyjä työssään käyttäville (esim. hieroja, kosmetologi, luontaishoitaja) kuin omaksi iloksi opiskeltavaksi. Kurssilla ei tehdä hoitoja.

Käymme läpi : tieteellisiä tutkimuksia, eteeristen öljyjen laatukriteerit sekä oikeaoppiset käyttö- ja säilytystavat, turvallisuusseikat ja käytön vasta-aiheet. Syvennytään tarkemmin väh. 12 eteeriseen öljyyn käyttötapoineen ja tutustutaan myös hydrolaatteihin sekä kasviöljyihin. Lisätietoja: www.mielirohto.fi

Hinta 148,80 € (sis. alv 24 %). Ilmoittautuminen (viim. 6.4. mennessä): jenna@mielirohto.fi 

Su 24.5. klo 12-17 KYLVÖJUHLAT

Myyntitorilla maan antimia ja käden tuotteita, musiikkia, arpajaiset. (Myyntipöydät 20 €, varaukset p. 044 592 9324) Puhvetissa hernekeittoa, konsapurilaisia (härkäpapupihvillä) ym. herkkuja. Klo 14 päärakennuksen salissa Maritta Danielssonin luento: Minä hyvinvoivana ihmisenä arkipäivässä - keinoja kunnon ja tasapainon ylläpitämiseen. (10 €).  Navetta Kortteliravintolassa herkkuja kotiin vietäväksi ja paikan päällä syötäväksi. Raunistulassa kaupunginosapäivän pihakirppistapahtuma (raunistula.fi).

Ke 27.5. klo 18 KEVÄTJUHLA,  Järj. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry

Virittäydymme kesämielelle shamanistisen rummutuksen siivittämänä. Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen oviraha. Lisätiedot: p. 044 783 3888 tai sähköposti: henkisyys.thky@gmail.com 

To 28.5. klo 18-21 Maa-Ilma Tantran alkeisryhmän työpaja

(Aihe tarkentuu.) Katso tiedot edellä 26.3.

Kesäkuu

Ke 17.6. klo 18 SYDÄNSUVEN AURINKO, Aurinkokuoron Juhannusjuhla

Tutustumista Werbeck-lauluun, yhteislaulua ja Aurinkokuoro. Pääsymaksu 7 € sis. makoisan tarjoilun. Ilmoittautuminen p. 044 5929324. Kaikki laulamisesta kiinnostuneet tervetuloa! Ks. Werbeck-laulukurssin tiedot edellä  la-su 14.-15.3.

Lue artikkeli s. x