REFERENDUM

pentru CĂSĂTORIE și FAMILIE - din 6-7 Octombrie 2018

Știți ce înseamnă un REFERENDUM și pentru ce se face cel din 6-7 Octombrie 2018?

Cum se inițiază legal și democratic un REFERENDUM?

Cum se întocmesc BULETINELE DE VOT? 

NU

Ce se va întâmpla dacă NU se va valida la REFERENDUM modificarea Art. 48 din CONSTITUȚIE?

CORECTITUDINEA POLITICĂ are la bază idea că oamenii ar trebui să aibă grijă să nu se exprime sau să acționeze într-un fel în care ar putea să ofenseze, excludă sau marginalizeze un anumite minorități, grupuri de oameni dezavantajați social sau discriminați. În acest sens, instituțiile statului de drept, trebuie să emită legi și să elaboreze strategiile de înlocuire a expresiilor și termenilor din limba curentă care pot jigni minorități etnice, de gen, orientare sexuală, religioase, persoanele cu handicap fizic sau psihic, în vârstă, de altă rasă, etc. Astfel, toată națiunea este obligată să respecte legile ce favorizează minoritatea, chiar dacă afectează devastator legile naturale ale majorități. Corectitudinea politică este bazată pe lucrările teoreticienilor școlii de la Frankfurt.

ÎȚI DOREȘTI ÎN ȚARA TA ASTFEL DE EFECTE DEVASTATOARE PENTRU FAMILIE ȘI COPII? Aceste lucruri par incredibile, dar s-au întâmplat deja în țările în care s-a legiferat căsătoria între homosexuali și lezbiene, acum fiind o gravă amenințare și pentru națiunea noastră!

REFERENDUMUL NU ESTE UN VOT POLITIC în favoarea PSD-ALDE, cum crează unii diversiuni, adică tot felul de afirmații neadevărate și acțiuni menite să distragă atenția de la problemele reale.

Întâi de toate, trebuie avut în vedere că REFERENDUMUL nu este inițiativa d-lui Dragnea, ci a fost cerut legal în 2015, de peste 3 milioane de români, prin Organizația Alianța Familiilor din România. Cererea a fost respinsă pe vremea când PNL era la guvernare, a fost tergiversată de actualele structuri politice și abia acum i s-a dat curs, după mari frământări politice.

Trebuie luat serios în calcul marele câștig de a avea o Constituție care definește corect ce înseamnă CĂSĂTORIA și FAMILIA, drepturile constituționale ale părinților și a modului de educație pe care-l vor primi copiilor noștri. De aceea, faptul că în actuala conjunctură europeană se poate merge la REFERENDUM trebuie privit ca o minune prin care Dumnezeu mai dă o șansă României de a salva familia.

În consecință, nu este vorba de un vot politic, nici împotriva homosexualilor, ci un vot pentru definirea constituțională familiei, celula de bază a societății care asigură continuitatea naturală și normală a vieții.