OZNANILA


1. POSTNA NEDELJA
21.02.2021

Godovi:

Ponedeljek: Sedež apostola Petra; Marjeta Kortonska, spokornica
Torek: Polikarp, škof, mučenec
Sreda: Matija, apostol
Petek: + postni petek
Sobota:  - KVATRNA sobota
Nedelja: 2. POSTNA NEDELJA - KVATRNA

Srečanje s farani za oblikovanje ŽPS in ŽGS in sodelavcev bomo imeli še v četrtek ob 20h. SŠK je na 27. seji  stalnega sveta sklenila, naj imajo člani ŽPS redna srečanja do predvidenih novih volitev v jeseni 2021.

Seminar življenja v Duhu za moške je v ponedeljek, seminar o molitvi v petek ob 19:30h. Vsa srečanja so na programu ZOOM. Prijavite se preko e-pošte, da vam pošljem povezavo.

Vstop v Cerkev: Ko je posameznik krščen hkrati stopi v skupnost z Bogom in verujočimi v Cerkvi. Če se oddtuji ali izrecno izstopi potrebuje ponovni vstop k čemur je naravnan postni čas. Prosim vas, da bi spodbudili ljudi ki bi to želeli in mi jih predstavili.

Naslednja nedelja je kvatrna: vabim vas, da bi oddali molitvene namene za pokoj rajnih. Zahvaljujem se vam za vsak vaš dar in sodelovanje.

Križev pot moli v nedeljo ob 18h zakonci - zakonske skupine - molimo za sedanje potrebe v kraju cerkvi in domovini. Za dogodek se najavite kot za sveto mašo: do 6 oz. 9 gospodinjstev v naši cerkvi.

Na mizi s tiskom so na voljo mesečna oznanila, tudi revija Ognjišče in drugi letaki. Založba družina vam ponuja darilni bon za letno naročnino tednika ali katerokoli revijo.