Published using Google Docs
Lupalomake 2017 Wilan
Updated automatically every 5 minutes

        Lupalomake 2017

Tämä lupalomake vaaditaan kaikilta alaikäisiltä, jotka aikovat osallistua Wilan 2017 -tapahtumaan Viitasaaren nuorisotalolla 13.–15.10.2017. Allekirjoittamalla lomakkeen huoltaja antaa suostumuksensa tapahtumaan osallistumiseen sekä hyväksyy säännöt, jotka löytyvät kokonaisuudessaan Internetistä www.wilan.org.

Sääntöjen ydinkohdat:

Wilan tarjoaa tilat ja mahdollisuuden laneihin, mutta Wilanien järjestäjät eivät ole vastuussa lanittajien tekemisistä. Järjestävä taho ei myöskään valvo lanittajien menemisiä tai tulemisia. Jokainen on siis vastuussa omista teoistaan ja menoistaan. Järjestäjät voivat poistaa häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt paikalta.

Wilanien aikana tapahtuma-alueella kiellettyä:

Alkoholin ja huumausaineiden hallussapitoa tai nauttimista ei sallita tapahtumassa. Humaltuneena tapahtumaan ei pääse, vaikka olisitkin konepaikan lunastanut täysi-ikäinen. Alaikäisten alkoholinkäytöstä ilmoitetaan välittömästi huoltajille. Alaikäisillä tapahtumaan osallistujilla ei ole lupaa poistua nuorisotalolta yöaikaan muualle kuin kotiin lepäämään.

Wilaneilla, kuten koko Suomessa, tekijänoikeuksien alaisen materiaalin levittäminen ja lataaminen on kiellettyä, niin lähiverkossa kuin Internetissä. Muiden koneille tunkeutuminen ilman lupaa on kiellettyä sekä fyysisesti että verkon kautta.

Tapahtumaan osallistujan nimi:

__________________________________________________________________

Huoltajan nimi ja puhelinnumero

__________________________________________________________________

Huoltajan allekirjoitus

__________________________________________________________________