Published using Google Docs
#euroCM Apel participanti
Updated automatically every 5 minutes

APEL PARTICIPANȚI

DESPRE EVENIMENT

Proiectul EuroChangeMakers (#euroCM) vine ca răspuns la provocările democratice actuale cu care ne-am confruntat în ultimele luni în contextul pandemiei COVID19. Aceasta a avut un impact direct asupra posibilității de participare a cetățenilor la viața democratică. Astfel, în perioada 2021-2022 este esențial ca cetățenii să dezbată și să se implice în probleme critice pentru proiectul european: digitalizare, mediu și coeziune socială.

#euroCM este un proiect finanțat de către Comisia Europeană prin programul Europe for Citizens, care se desfășoară în 18 țări ale Uniunii Europene și își propune să impulsioneze implicarea cetățenilor în viața democratică, în particular în dezbaterea privind viitorul Europei. Hackathonul civic #euroCM va implica în România un număr de 35 participanți, care vor discuta, reflecta și propune soluții concrete pentru viitorul Europei pe cele 3 direcții cheie: social, digital și mediu, iar la nivel european, peste 300 de cetățeni vor fi incluși în evenimente de acest gen.

CE PRESUPUNE PARTICIPAREA LA HACKATHON?

CRITERII DE ELIGIBILITATE

Cetățenie română;

Este încurajată participarea cetățenilor indiferent de vârstă, ocupație sau educație;

Participanții nu trebuie să aibă cunoștințe anterioare despre subiectele care vor fi discutate în cadrul atelierelor.

Disponibilitate fizică pe toată durata evenimentului - 9:00-18:00.

FACILITATORI

Cristina BĂLĂCEANU este Business Program Manager în cadrul companiei Microsoft România unde coordonează Strategia de Comunicare internă și o echipă de 90 de ambasadori Aspire din întreaga lume. Voluntar din fire, nu pierde nicio ocazie de a se implica în proiecte de voluntariat atunci cand nu este la birou . În trecut, Cristina s-a alăturat GEYC ca  Vicepreședinte în Consiliul Director și s-a implicat în diferite proiecte și inițiative.

Mădălina COBĂLEANU este Global L&D Career Development Project Manager la Microsoft România și este specializată în consultanță, training și coaching pentru persoane din medii culturale diverse. Printre zonele ei de expertiză se numără diversitatea culturală ca avantaj al inovației într-un mediu de afaceri global complex, leadership în echipe interculturale, sprijinirea IMM-urilor pentru implementarea schimbărilor organizaționale în mediile interculturale.

INFORMAȚII PRACTICE

Aplicație: https://in.geyc.ro/aplicatieeurocm

Evenimentul va avea loc în limba română;

Prânzul și pauza de cafea vor fi asigurate la locație;

Design Thinking este un mod de a găsi soluții creative printr-un proces care pornește de la identificarea problemei, înțelegerea nevoilor, prototiparea rapidă și se încheie cu testarea soluției identificate. Nu este nevoie ca participanții să fie familiarizați cu această metodologie.

Participarea va fi recunoscută printr-un certificat digital, ce va fi trimis pe email în maxim 5 zile de la eveniment.

Evenimentul va fi organizat respectând reglementările COVID în vigoare la momentul respectiv. Conform Hotărârii nr. 70/16.09.2021, evenimentele fizice nu vor putea fi organizate decât în baza certificatului verde. Acesta se obține prin vaccinare (gratuit), prin trecerea prin boală (gratuit) sau prin testare (contra cost). În cazul celor care optează pentru testare în baza unei recomandări medicale scrise împotriva vaccinării, vom putea deconta costul testării. În cazul acestor participanți, se va prezenta scrisoarea medicală, testul negativ și dovada plății la intrarea la eveniment.

Certificatele eliberate sunt valabile astfel:

PARTENERI NAȚIONALI

www.geyc.ro

office@geyc.ro

 /

slogan.png