FC Tarzan ry                        TOIMINTASUUNNITELMA 2019

Haapaniemenkatu 22 B 28

70100 Kuopio

kotisivu: www.fctarzan.net

puhelin: 0445179267

rek.nro: 131.947

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

 

Yleistä

 

FC Tarzan ry on vuonna 1975 perustettu kuopiolainen urheiluseura, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus kuntoliikunnan ja virkistystoiminnan harjoittamiseen jalkapallon ja muiden pallopelien parissa. Seuran jalkapallon edustusjoukkue on pelannut Palloliiton Itä-Suomen piirin viitosdivisioonassa vuodesta 1980 alkaen. Jalkapallon lisäksi pelaamme säännöllisesti golfia, sählyä ja tennistä.

 

Toimintakausi 2019 on seuran 44. toimintavuosi. Toimintamme päälinjoihin ei ole suunnitteilla suuria muutoksia.

 

Kokoukset ja jäsenistö

 

Yhdistyksen vuosikokous pidetään helmi-maaliskuussa. Ennen sarjakauden alkua järjestetään kauden avauskokous. Sarjapelikauden päättäjäiset järjestetään syksyllä sarjapelien päätyttyä. Hallituksen kokouksia pidetään tarvittaessa.

 

Seuran jäsenmäärä nousi vuonna 2018 uuteen ennätysmäärään, 93 jäseneen. Määrää ei pyritä aktiivisesti lisäämään. Uusia jäseniä kuitenkin otetaan sopivien tarjokkaiden ilmaantuessa. Vuoden 2019 talousarvion jäsenmaksutulojen arvio perustuu jäsenmäärään 85.

 

Toiminta vuonna 2019

 

Vuoden 2019 toiminnan puitteet ovat seuraavat:

 

-       edustusjoukkue pelaa piirin alimmassa sarjassa (V-div.)

-       edustusjoukkueen pelipaidat uusitaan

-       jalkapalloharjoituksia järjestetään ympäri vuoden kaksi kertaa viikossa

-       talvikaudella järjestetään lisäksi ukkopallo kerran viikossa

-       osallistutaan talvikaudella 1-3:een pienpeliturnaukseen

-       sählyä pelataan lokakuun alusta huhtikuun loppuun kerran viikossa

-       tennistä pelataan lokakuun alusta huhtikuun loppuun kerran viikossa

-       golfin seuranmestaruuskisat järjestetään kolmipäiväisinä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna

-       golfin reikäpelimestaruus pelataan kesän aikana

-       biljardikilpailut pidetään helmi-maaliskuussa vuosikokouspäivänä

-       pikkujoulut järjestetään entiseen tapaan

-       jaostot toimivat itsenäisesti

-       ylläpidetään seuran traditiota kokoontua välittömästi peli- ja harjoitustapahtumien jälkeen yhteiseen palautepalaveriin

 

 

Talous

 

FC Tarzan ry:n talous perustuu lähes yksinomaan jäsenistöltä kerättäviin jäsenmaksuihin. Seuran varoilla on mahdollista järjestää toiminnan peruspuitteet ja maksaa jalkapallon ja sählyn kenttä- ja salivuorot sekä sarjapelien erotuomarimaksut. Sarjapelaajilta joudutaan perimään lisenssi- ja vakuutusmaksut sen suuruisina kuin seura joutuu ne piirille maksamaan. Golfin ja tenniksen pelimaksuja seuran ei ole mahdollista tukea, vaan pelaajat maksavat ne kokonaan itse.

Vuoden 2019 talousarvion loppusumma on 6.900 €, joka katetaan jäseniltä perittävillä maksuilla ja edellisten vuosien ylijäämällä. Talousarvio on tällä kertaa poikkeuksellisesti alijäämäinen edustusjoukkueen pelipaitojen uusimisen vuoksi.

 

Jäsenmaksuja ei koroteta vuodelle 2019. Varsinainen jäsenmaksu on 85 €, kannattajajäsenmaksu 25 € ja naisjäsenmaksu 25 €. Talousarvion toteutuminen edellyttää, että kaikki toimintaan osallistuvat maksavat varsinaisen jäsenmaksun. Kannattajajäsenmaksu tulee kysymykseen vain niillä jäsenillä, jotka syystä tai toisesta eivät ko. vuonna osallistu aktiivitoimintaan.

 

Tiedottaminen

 

FC Tarzan ry:n tiedottamisen päävälineet ovat seuran nettisivusto ja sähköpostitiedottaminen, jota varten pidetään yllä jäsenistön osoitteistoa. Kaikista harjoitus- ja pelitapahtumista, kokouksista yms. ilmoitetaan nettisivuilla olevassa tapahtumakalenterissa sekä tarvittaessa sähköpostilla. Nettisivuilla myös pidetään jatkuvasti ajan tasalla olevia harjoitus-, peli-, tehopiste-, yms. tilastoja.

 

 

Kuopiossa 22.2.2019

 

FC Tarzan ry:n hallitus