Політика конфіденційності

 па порталі UBIZ.UA

1. Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності застосовується до послуг, що надаються ТОВ «ЕЛЕКТРОННІ ТОРГИ УКРАЇНИ» (надалі – “Організатор”) через сторінку в мережі Інтернет (https://ubiz.ua ), на якій Організатор за допомогою електронно-торгової системи (надалі – “ЕТС”) проводить електронні торги, державні та приватні закупівлі. Будь-яка фізична чи юридична особа, зареєстрована в ЕТС є користувачем послуг ЕТС (надалі – “Користувач”). До моменту використання/отримання цих послуг рекомендуємо уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності для того, щоб зрозуміти позицію і практику Організатора по відношенню до Ваших особистих відомостей, їх використання та обробки Організатором.

1.2. У разі реєстрації на веб-сайті Організатора, надаючи нам особисті відомості, підтримуючи з нами договірні відносини, отримуючи від нас послуги, використовуючи доступ до контенту, функціоналу, технологій та можливостей, що пропонуються Організатором за допомогою сторінки в мережі Інтернет (https://ubiz.ua) або інших пов’язаних з ним веб-сайтах, Ви, як Користувач,  повністю приймаєте та погоджуєтесь із умовами цієї Політики конфіденційності, надаєте нам повну, добровільну, однозначну та беззаперечну згоду/дозвіл на зберігання/обробку та передачу третім особам Ваших персональних відомостей та даних відповідно до цієї Політики конфіденційності.

1.6. Користувач підтверджує, що Організатор повідомив йому про його права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» з метою користування послугами наданих Організатором.

1.7. Деяку інформацію ми збираємо автоматично та зберігаємо її у файлах журналів. Така інформація включає дані про: адреси Інтернет-протоколу (IP), тип браузеру, Інтернет-провайдера, сторінки переходу/виходу, операційну систему та версію Вашого пристрою, апаратну модель Вашого пристрою, унікальні ідентифікатори Вашого пристрою, операційну систему, мобільну мережу, відмітку дати/часу, потік кліків. Ми використовуємо таку інформацію для аналізу тенденцій, адміністрування наших мобільних додатків, відслідковування переміщення користувачів веб-сайтами/додатками та збору демографічної інформації про нашу базу користувачів, у цілому.

1.8. Ми збираємо та здійснюємо обробку персональних відомостей про Вас з метою здійснення господарської діяльності відповідно до наших установчих документів.

1.9. Коли Ви заходите на веб-сайт або користуєтесь послугами Організатора (у тому числі послугами компаній, з якими ми співпрацюємо), ми можемо розміщати невеликі файли даних на Вашому комп’ютері або іншому пристрої доступу. Це можуть бути файли cookie, піксель-теги, флеш-cookie та інші типи файлів, які підтримує Ваш браузер. Файли cookie – це комп'ютерні дані, зокрема, текстові файли, які зберігаються в обладнанні Користувача Сайту і призначені для використання на веб-сторінках. Cookies, зазвичай, містять ім'я веб-сайту, з якого приходять, час зберігання їх на пристрої, а також унікальний номер.

1.10. Файли cookies використовуються для:

Для того, щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема, але не виключно, про інструкції для браузера, використання cookie, веб-маяків та аналогічних технологій, перейдіть на веб-сайт http://www.allaboutcookies.org 

Пам’ятайте, що без файлів cookie Ви не зможете повністю використовувати усі можливості наших послуг.

2. Захист та збереження персональних даних

2.1. З метою захисту Ваших персональних даних застосовуються заходи фізичного, технічного та адміністративного характеру, направлені на запобігання ризикам втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, порушення конфіденційності та зміни персональних даних.

2.2. Для захисту персональних даних, які надаються нам, чи, які ми збираємо, ми приймаємо комерційно розумні заходи обачності, що відповідають чинним нормативним вимогам та стандартам безпеки, що застосовуються, від випадкового, незаконного або несанкціонованого використання, доступу, зміни, знищення, розкриття чи втрати.

2.3. Коли Ви вводите такі відомості, як номер платіжної картки, термін дії платіжної картки, CVV-код, Організатор та/або його партнери забезпечують шифрування цієї інформації у відповідності до Стандарту безпеки даних індустрії платіжних карток (Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard), розробленого Радою із стандартів безпеки індустрії платіжних карток (Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC).

2.4. Організатор не зберігає та не несе відповідальності за інформацію, зазначену в п. 2.3. цієї Політики конфіденційності.

2.5. Також на деяких веб-сайтах, з яких ми передаємо особисті відомості, Організатор та/або наші партнери використовують технологію шифрування Secure Socket Layer (SSL) ("рівень захищених сокетів").

2.6. Крім того, перебуваючи на наших веб-сайтах, будь ласка, зверніть увагу на частину адреси "https" веб-сайту у Вашому браузері - літера "s" означає "безпечний" (від англійського слова "secure"), тобто у такому випадку Ви перебуваєте у безпечній зоні нашого веб-сайту.

3. Надання персональних даних третім особам

3.1. Організатор іноді залучає сторонніх осіб (фінансові установи, агенти, консультанти, постачальники електронної пошти тощо) для виконання певних бізнес-функцій (наприклад, фінансові послуги, розсилка інформації, маркетингові дослідження, обробка платежів, ведення баз даних). У таких випадках, ми надаємо іншим особам тільки інформацію (у тому числі, можемо надавати відомості про поточних та інших Користувачів), необхідну їм виключно для виконання ними конкретної бізнес-функції.

4. Внесення змін до Політики конфіденційності

4.1. Організатор має право в будь-який час і на власний розсуд вносити зміни до цієї Політики конфіденційності шляхом розміщення на сторінці в мережі Інтернет (https://ubiz.ua) нової редакції Політики конфіденційності.

4.2. Нова редакція Політики конфіденційності набуває чинності з дня, зазначеного у такій новій редакції.

4.3. Якщо ми зберігаємо Вашу адресу електронної пошти, то ми можемо відправити Вам повідомлення про зміну Політики конфіденційності та/або копію нової редакції Політики конфіденційності.

5. Посилання на інші веб-сайти

5.1. Наш Веб-сайт може містити посилання на сторонні веб-сайти для Вашого інформування та зручності.

5.2. Коли Ви користуєтесь нашим Веб-сайтом, Ви можете перейти на веб-сайти наших ділових партнерів. Такі веб-сайти можуть мати власні онлайн-заяви чи політики щодо конфіденційності. При переході на один із таких веб-сайтів ця Політика конфіденційності не буде застосовуватись. Незважаючи на посилання з нашого Веб-сайту на сторонні веб-сайти, Організатор не несе відповідальності за: методи конфіденційності, застосовувані сторонніми веб-сайтами; будь-який контент на сторонніх веб-сайтах.

5.3. Коли Ви підключаєтесь/переходите до будь-якого веб-сайту, що не перебуває під контролем та/або у власності Організатора, за посиланням, що міститься на нашому Веб-сайті, Ви це робите і використовуєте сторонні веб-сайти на свій страх та ризик.

6. Правове оповіщення

6.1. Організатор зберігає за собою право розкривати Ваші особисті відомості та персональні дані у відповідності до вимог чинного законодавства України, і, коли він вважає, що розкриття відомостей необхідне для захисту наших прав та/або майна чи безпеки Організатора, його Користувачів, інших осіб, та/або для дотримання судового розгляду, судового процесу та/або виконання судового рішення.

7. Право, що підлягає застосовуванню та вирішення спорів

7.1. Положення цієї Політики конфіденційності тлумачяться та застосовуються згідно із законодавством України.

7.2. До правовідносин, що виникають на підставі цієї Політики конфіденційності, правом, що підлягає застосовуванню, є право України.

7.3. Спори з приводу цієї Політики конфіденційності розглядаються в суді згідно законодавства України.

8. Питання

8.1. Якщо у Вас виникли питання щодо цієї Політики конфіденційності, будь ласка, спрямовуйте їх нам на адресу електронної пошти: Office@ubiz.ua та/або на поштову адресу Організатора: ТОВ «Електронні торги України», 01011, м. Київ, вул. Панаса Мирного, буд. 7, оф. 3.