Published using Google Docs
OPEN CALL 2022
Updated automatically every 5 minutes

OPEN CALL voor lokale initiatieven, artiesten, makers of andere creatievelingen!

 

Sloterplas Festival zet op zondag 11 september één van hun tenten open voor creatieve bewoners uit Nieuw-West. Wil je poëzie voordragen? Heb je foto’s die je altijd al hebt willen tonen aan je buurtgenoten? Of wat dacht je van een 1 op 1 theateroptreden? Niets is ons te gek!

 

Van beginnend kunstenaar tot oude rot in het vak: je bent welkom om een idee in te sturen en jouw talent te tonen aan onze festivalbezoekers – jouw buren!

 

We zijn vooral op zoek naar ideeën die passen bij het toegankelijke karakter van ons culturele en culinaire festival. Een festival waarop participatie, bewustwording, duurzaamheid, lokale identiteit, ontmoeting, verdieping en verbinding centraal staan.

 

Per kunstenaar hebben we een budget van max. 500 euro, ex. BTW beschikbaar.

 

De leukste en meest passende concepten voor in onze festivaltent krijgen de kans om deel uit te maken van onze programmering. Ook concepten die al eerder gemaakt zijn mogen ingestuurd worden!

 

Interesse? Aanmelden kan tot 18 juli via dit te downloaden formulier.

 

We vragen daarbij het volgende:

-       Je schrijft een uitwerking van je idee/concept (max. 1 A4) of je neemt een video op (max. 2 min.) waarin je jouw idee/concept toelicht

Geef hierbij ook duidelijk aan hoelang jouw performance zal duren.

-       Je voegt een kostenmotivatie toe (denk aan kosten materiaal, uren die erin gestoken zullen worden, vervoerkosten, …)

-       (Indien beschikbaar) Illustrerend beeld / inspiratie / links naar eerder werk

 

Alleen complete aanvragen kunnen wij in behandeling nemen.

Een kleine commissie bestaande uit teamleden van het Sloterplas Festival beoordeelt de aanvragen

 

Over het Sloterplas Festival

Het Sloterplas Festival is een ideaal event om samen te genieten van wereldse muziek, jonge talenten, spectaculair en kwalitatief hoogstaand nationaal en internationaal straattheater, bijzondere verhalen, creatieve workshops, eten en drinken uit diverse windstreken en nog veel meer. Zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en vaak met de betrokkenheid en deelname van de bewoners van de wijk. In 2022 zal het Sloterplas Festival plaatsvinden op zondag 11 september als vanouds aan de oever van de Sloterplas (tegenover Theater de Meervaart).