Van harte welkom bij VTI De Kering!

Kiezen voor deeltijds onderwijs is kiezen voor een andere manier van leren in het beroepsonderwijs. Je verlaat het gewone schoolleven en je beslist om je toekomst op een andere, maar volwaardige manier voor te bereiden. Gedurende 2 dagen ga je les volgen in het centrum, de andere dagen ga je werken; heb je geen job, dan zullen we, afhankelijk van je mogelijkheden, samen met jou zoeken naar een job of een andere invulling buiten de 15 uren les in het CLW.

Starten in het Centrum Leren en Werken

Kiezen voor deeltijds onderwijs is kiezen voor een andere manier van leren in het beroepsonderwijs. Gedurende 2 dagen ga je les volgen en de andere dagen ga je werken. Heb je geen job, dan zoeken we samen met jou naar een job of een andere invulling buiten de 15 uren les in het CLW.

Voor wie?

Wat kan je behalen?

Er wordt ook de mogelijkheid geboden om tijdens de lesuren een aantal andere attesten te behalen zoals het VCA-attest of het VDAB attest heftruckchauffeur.

Starten in het Centrum Duaal Leren

Kiezen voor Duaal Leren is kiezen voor een voltijdse opleiding waarbij men leert op de schoolbank en leert op de werkvloer. Maar duaal leren is niet voor iedereen de beste keuze. Daarom gaan de school en het bedrijf samen met jou na of je klaar bent voor duaal leren. Dit betekent dat je reeds sterk bent in een aantal algemene startcompetenties zoals stiptheid, werken in team en initiatief nemen. Je bent ook bereid om hierin te groeien door te leren in een professionele omgeving. Ook je motivatie om voor dit uitdagend traject te gaan wordt samen besproken

Voor wie?

Wat kan je behalen?

Informatie en inschrijvingen