ELEVSHOWER PÅ BERGA TEATER  25-26 Maj
(
Skolvägen 2, Åkersberga)


TID & PLATS

Årets shower äger rum i Berga teatern. vi kommer totalt göra 8 föreställningar under lördag och söndag 25-26 Maj.


Vilken show som gäller Dig/Ditt barn finner du genom att logga in på ditt konto på Danshusets hemsida och gå till biljettsidan https://www.danshuset.se/show/biljetter. där du också finner information om scenkostym, vad du/ni tar med och vad DH står för. I våra shower deltar alla barn- & ungdomsgrupper från Barndans 3-4 år & äldre. Ej Knattedans eller våra vuxengrupper (vuxengrupper kan delta om det är överenskommet med läraren).

Showen är ca. 60 - 90 min och eleverna ska vara på plats 30 minuter innan utsatt föreställningstid. Ni lämnar ert barn på anvisad plats (sceningång matsal) där personal möter upp. Endast en förälder/barn följer med och lämnar/hämtar då vi har en mycket begränsad yta i omklädningsrummen. Vi är mycket tacksamma om Ni föräldrar hjälper ert barn med påklädning samt ev. sminkning och håruppsättning innan ni kommer. Scenkostymer som ska lånas ut från Danshuset, delas ut på plats och ska återlämnas på samma plats efter showen. Under föreställning har eleverna tillsyn av vår personal. Efter föreställning lämnar vi åter över ansvaret till er för ert barn. Observera att ni lämnar & hämtar era barn på samma ställe. Ingen hämtning via scenen tack!

REPETITION

Vissa grupper kommer att ha genrep på Berga teatern, andra inte. Se under länken särskild showinfo eller i biljettshopen vad som gäller just dig.  

Repetition sker för vissa grupper vid sista lektionstillfället innan show på ordinarie lektionstid och plats. Är du osäker på när detta sker, hör med läraren för gruppen. Föräldrar, syskon och vänner är välkomna in i danssalen sista lektionen på terminen för att se vad eleverna jobbat på och lärt sig under terminens gång. Vi passar även på att hålla ett genrep för eleverna som då får en chans att visa upp sin koreografi för en publik innan de ska ställa sig på den stora scenen. Det är även ett bra tillfälle för de elever som inte kan delta på showen att få en chans att visa upp sin dans. Under lektionen kommer läraren att informera om kläder, tider eller annat som har med showen att göra. Välkomna!

BILJETTER

Det går ej att köpa biljetter över disk på Danshuset, men det går att köpa biljetter på teatern innan föreställning.

Platserna är inte numrerade och det går ej att reservera platser inne i salongen med ex. kläder el. dylikt. Publikinsläpp ca. 15 min innan showstart. Biljetterna behöver inte skrivas ut. Du uppvisar orderbekräftelsen direkt i din telefon när du går in i salongen. Orderbekräftelse har skickats både med sms och via mail till dina angivna uppgifter. Kontakta kontoret om du inte fått någon bekräftelse.

Av erfarenhet vet vi att biljetterna till vissa föreställningar kan ta slut fort så vänta inte för länge med ert biljettinköp! Biljetter till elevshowerna köper ni enklast via vår biljettshop på vår hemsida www.danshuset.se)


BILJETTPRISER

Vuxen: 170kr. (inkl. 6%moms)

Barn/Ungdom under 18 år: 90 kr (inkl. 6%moms)

Barn under 3 år: Gratis (Vi vill dock att ni har ert barn i knät om utrymme ej blir tillgängligt)


OM NI HAR BARN I OLIKA FÖRESTÄLLNINGAR

Då vi har många elever som deltar, fördelade på 8 st shower kan vi tyvärr inte lösa så att syskon garanterat hamnar i samma föreställning. Ni som har barn i olika shower får köpa biljetter till den andra föreställningen till reducerat pris. För att ta del av detta, behöver du kontakta Danshuset via mail info@danshuset.se eller telefon 08-55 11 8650 och meddela vilka föreställningar och hur många biljetter som önskas så kan vi utfärda en rabattkod till dig innan du gör ditt köp online.


SHOWEN PÅ FILM

Föreställningarna filmas och kommer att säljas online efter showerna. Läs mer om detta på www.danshuset.se

Om ni av någon anledning inte kan medverka i showen så är vi väldigt tacksamma om ni meddelar er danslärare. Vi alla på Danshuset gör vårt allra bästa och lite till för att både publik & dansare ska få en fantastisk showupplevelse! Vi ses :-)