TEHTÄVÄT RALLY-TOKO KISOISSA

Tervetuloa töihin HSKH:n rallytokokisoihin!

Tule paikalle hyvissä ajoin ennen työvuorotaulukkoon merkattua vuoron alkamisaikaa. Parkkeeraa autosi etäämmälle hallista/ulkokentistä (riippuen siitä missä kisat kulloinkin järjestetään) jotta kisaajille jää mahdollisimman paljon parkkitilaa kisakenttien välittömään läheisyyteen. Merkitse buffassa sijaitsevaan työntekijälistaan oman nimesi kohdalle saapumisaikasi. Pue päällesi HSKH:n oranssi heijastinliivi ja siirry reippaasti kohti sinulle annettua työtehtävää.

Jos olet ensimmäistä kertaa mukana kisoissa tai työtehtävä on sinulle uusi, älä epäröi kysyä neuvoa muilta talkoolaisilta tai koetoimitsijalta. Koetoimitsijan tunnistat koetoimitsija- tekstillä varustetusta HSKH-liivistä.

Talkoolaisille on tarjolla mehua, kahvia/teetä ja voileipää tms joista voi nauttia taukojen aikana maksutta. Välipalatarvikkeet löytyvät erilliseltä sivupöydältä buffasta. Voit myös ostaa myyntiin tarkoitettuja tuotteita herkkuvitriinistä. Varaudu etukäteen siihen että tauot tulevat olemaan lyhyitä.

Vuoron päätyttyä palauta liivisi viikattuna takaisin liivilaatikkoon. Kirjaa työntekijälistaan vuorosi todellinen päättymisaika ja mahdolliset muut merkinnät (esim. talkootuntien siirto toiselle henkilölle) huolellisesti – ajatuksen kanssa. Talkootuntimerkintöjä on hankala korjata enää kisaviikonlopun jälkeen!

Muista myös ettet lähde pois erityisesti illan viimeisestä kokeesta ennen kuin vastaava koetoimitsija antaa luvan. Kisojen jälkeen väliaidat palautetaan alkuperäisille paikoilleen, tarvikkeet ja pöydät omille paikoilleen, roskikset tyhjennetään, kontaktiesteet siirretään kentille (2-5) niin että ovat suoritettavissa ja yhdessä huolehditaan hallin ja toimiston normaalitilaan laittamisesta.

Pukeudu aina säänmukaisesti ja varaa hallikisoihin mukaan siistit sisäkengät. Kiitokset vielä, että tulet mukaan huolehtimaan kisapäiväsi sujumisesta! Panoksesi on tärkeä!

Mukavaa ja mielenkiintoista päivää toivottaa,

HSKH Toko, Rally, Koiratanssi Koe- ja kilpailutoimikunta


Tuomari

Vastaava koetoimitsija

Tuomarin sihteeri

Ratamestari/Tuomarin sihteeri

Ilmoittautumisten vastaanotto (= ILMO)

laatikoihin luokkajaon ja suoritusvuoron mukaisesti)

Toimisto / tulospalvelu

Ajanottaja

Lähetti

Ratamestari

Koollekutsuja

Viimeisen kokeen työvuoro huolehtii kentän palauttamisesta normaalitilaan!

kts. Tehtävät kokeen purussa