Nyhedsbrev August 2017

Lederdøgn om netværksgrupper

I Kristuskirken/regen har vi nogle fantastiske netværksgrupper - og vi vil gerne have endnu flere!

Den 8.-9. september holder vi derfor lederdøgn sammen med Byens Valgmenighed med fokus på netværksgruppeledere. Samlingen er både for dig, som allerede leder en netværksgruppe, men også for dig, som går med lysten til at starte en ny gruppe.

Vi vil bruge tid på at opleve Gud sammen, arbejde med fremtiden for din netværksgruppe og selvfølgelig hygge os sammen.

Vi er i fuld gang med at lave et rigtigt spændende program, som vi sender ud, når detaljerne er faldet på plads. Vi starter fredag kl. 19 og slutter lørdag kl. 16.

Det bliver godt at være sammen om vores netværksgrupper - de mindre fællesskaber har altid været en uundværlig del af kirkens dna. Så sæt et stort kryds i kalenderen og tilmeld dig til Henrik på henrik@re-gen.dk

Indsættelsesgudstjeneste 3. september

Henrik Nissen er trukket i arbejdstøjet og gået i gang med dagligen som ledende præst i Kristuskirken/regen, og menighedsrådet vil officielt indsætte ham på gudstjenesten d. 3. september. Kom og vær med til at bakke op om Henrik og vær med til at bede for ham og den tjeneste han indtræder i.

Menighedslejr 24.- 26. november

Den årlige menighedslejr på Skovbo Efterskole er altid et højdepunkt for menigheden. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, begyndt at finpudse brætspilskompetencerne og glæd jer til en fantastisk weekend.

Velkommen til København

Igen i år har vores menighed været med til at planlægge aktiviteter for at byde nye studerende, der kommer til København, hjerteligt velkommen. Det er et tværkirkeligt samarbejde, og vi håber at mange vil deltage i aktiviteterne. Vi vil særlig fremhæve sponsorløbet torsdag d. 24 august, hvor alt overskuddet går til cafe Night Light. Se mere på nedenstående events.

20627054_1541481485909793_4629345214263190705_o.jpg

Cykelfix på Dronning Louises bro 23/8

Sponsorløb i fælledparken 24/8

Folkekøkken på Blågårds Plads 25/8