Edustus STPS - tietosuojaseloste

Kuka tietojasi käsittelee?

Edustus STPS - Savonlinnan seudun palloseura ry

rekisterin ylläpito:
Jarmo Mikkonen         
puheenjohtaja@stps.fi          040 727 9601
Juuso Kautonen         
gm@stps.fi                         040 542 9980
Teemu Pulkkinen         
teemu.pulkkinen@stps.fi        050 307 4493
Antti Pulkkinen         
antti.pulkkinen@stps.fi         044 281 3328

Edustus STPS - Toimisto
Pappilankatu 3 57100 Savonlinna
edustus@stps.fi
www.stps.fi

Keiden tietoja käsittelemme?

Mistä saamme tiedot?

Kannattajia koskevat tiedot saadaan kausi/kannattajakortin tilaajan suostumuksella häneltä itseltään.

Tiedot, joita käsittelemme

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, joita itse toimitat meille, esimerkiksi:

Miksi käsittelemme tietojasi?

Kuka muu käsittelee tietojasi?

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se on kannattajakorttien hallinnan ja ottelutapahtumien järjestämiseksi tarpeellista.

Sinun oikeutesi

Miten suojaamme tietosi

18.11.2018
  Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä EU:n  
  yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan
  mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja
  Edustus STPSn kausikorttitilaajille sekä sivuston käyttäjille.

1. Rekisterinpitäjä

Hei!
Jalkapallon ystävä. Tervetuloa sivustollemme ja osallistumaan Savonlinnan seudun jalkapalloyhteisöön.

rekisterin ylläpito:
Jarmo Mikkonen         puheenjohtaja@stps.fi          040 727 9601
Juuso Kautonen         gm@stps.fi                         040 542 9980
Teemu Pulkkinen         teemu.pulkkinen@stps.fi        050 307 4493
Antti Pulkkinen         antti.pulkkinen@stps.fi         044 281 3328

Edustus STPS - Toimisto
Pappilankatu 3 57100 Savonlinna
edustus@stps.fi
www.stps.fi


Terveisin sivuston ylläpito, Jame

2. Rekisteröidyt

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Rekisteröidyt

Käsittelyn tarkoitus

Käsittelyperuste

Kannattajat (yhteyshenkilöt)

Kausi/Kannattajakorttien hallintaan ja ottelutapahtumien järjestämiseen liittyvien osallistujalistojen ylläpito ja tulevista tapahtumista tiedottaminen

Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Potentiaaliset kannattajat ja verkkosivuston käyttäjät

Verkkosivuston kautta tulevat yhteydenottopyynnöt, sivustokyselyn vastaukset, uutiskirjetilaukset ja tulevista tapahtumista tiedottaminen

Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

4. Rekisteriin tallennettavat tiedot

Rekisteriin voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

Tiedot

Kannattaja/

yhteyshenkilö

Potentiaalinen kannattaja/ sivuston käyttäjä

Käyttötarkoitus

Nimi

☑️

☑️

Yksilöinti / yhteydenpito

Puhelin- numero

☑️

☑️

Yhteydenpito / markkinointi

Osoite

☑️

☑️

Yhteydenpito / markkinointi

Sähköposti- osoite

☑️

☑️

Yhteydenpito / markkinointi

Sivusto- kyselyn vastaukset

☑️

☑️

Yhteydenpito / Tiedotuksen ja markkinoinnin kohdentaminen

5. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin se on kannattajakorttien hallinnan ja ottelutapahtumien järjestämiseksi tarpeellista. Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne rekisteröidyltä itseltään ja niitä päivitetään sen mukaan, mitä rekisteröity ilmoittaa rekisterinpitäjälle.

Markkinointi listaltamme pääset poistumaan ilmoittamalla siitä meille.

Mikäli kannattaja/kausikorttien palvelut lopetaan poistetaan kaikki kannattajien henkilötiedot 6kk sisällä päätöksestä.

6. Sinun oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: edustus@stps.fi

Tarkastusoikeus
Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

Vastustamisoikeus
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitakin henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto
Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Suostumuksellasi luovutamme yhteystietosi yhteistyökumppaneille. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa mm. Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.

Poisto-oikeus
Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohjeet valituksen tekemiseen).

7. Säännönmukaiset tiedonlähteet

Kannattajien ja potentiaalisten kannattajien tiedot saadaan suostumuksella häneltä itseltään verkkosivustovierailun yhteydessä tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen vuorovaikutuksen yhteydessä.

8. Tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Edustus STPS yhteistyökumppanien ulkopuolelle.

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantamana kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

Privacy Shield

Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää.

11. Evästeet

Eväste (eng. cookie) on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle, kun hän vierailee sivustossa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia käyttäjän tietokoneelle. Evästeillä parannetaan palvelun laatua. Sivujen selaaminen ilman evästeitä voi vaikuttaa palvelun toimintaan siten, että joitakin toimintoja ei voida käyttää.

Evästeet tässä sivustossa

Käytämme evästeitä tässä sivustossa moniin käyttötarkoituksiin, jotka liittyvät sivuston toimivuuteen, analysointiin ja markkinointiin.

Sivuston seurantaan käytämme Googlen Analytics palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä. Lisätietoja Googlen evästeistä voit lukea täältä: Googlen evästekäytäntö. 

Evästetiedot auttavat meitä parantamaan sivustomme toimivuutta ja käytettävyyttä.

Sivustomme sisältää Googlen evästeiden lisäksi myös sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin evästeitä. Nämä evästeet keräävät tietoja esimerkiksi käyttäjien kiinnostuksen kohteista, joiden avulla voimme kohdentaa viestintäämme sisällöistämme kiinnostuneelle yleisölle. Lisätietoja Facebookin evästekäytännöistä löydätte täältä: tietoja Facebookin evästeistä.

Evästeiden käytön estäminen selaimessa

Jos haluat estää evästeet, muuta selaimesi evästeasetuksia.

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta saa Your Online Choices -sivustolta