Привлечете нови клиенти

с Facebook Wi-Fi от

Traffic Broadband Communications®

Достигнете до повече хора! 

Използвайте Facebook Wi-Fi от TBC®, за да позволите на вашите клиенти да се регистрират на Вашата страница във Facebook, преди да използват интернет безплатно.

Когато клиентите се регистрират във вашата Wi-Fi мрежа, за да сърфират в интернет, техните приятели могат да открият бизнеса Ви, като видят, че са се регистрирали на страницата на Вашия бизнес във Facebook. След като се регистрират, хората ще бъдат попитани дали искат да харесат страницата Ви, а Вие ще можете да продължите да се свързвате с тях във Facebook и в последствие.

Ще имате подробна информация от административния панел на Вашата страница за обогатяването на Вашия бизнес с нови клиенти, за доведените от тях още повече нови потребители, както и за най-редовните Ви посетители, на които можете да отправяте нови предложения и промоции.

 

За кого е предназначен Facebook Wi-Fi от TBC и дали ще бъде полезен за Вашият бизнес?

Facebook Wi-Fi ще Ви помогне да спечелите много нови клиенти ако сте собственик на ресторант, музикален клуб, хотел, друго заведение посещавано от клиенти, имате малък бизнес който управлявате чрез AirBnb, Booking или просто имате бизнес, който предоставя услуги на локално ниво и желаете да увеличите своите посетители. 

По какъв начин Facebook Wi-Fi от TBC ще ми помогне да увелича своите посетители?

Рекламите в социалните приложения се насочват там където има най-голям брой харесвания. Представете си, че например някой търси услугите, които предлагате или подобни на тях, чрез някое приложение, Facebook или просто чрез търсачката на своя web browser?

Потребителите на стоки или услуги винаги се насочват към онзи местен бизнес или услуга, за които видят, че има най-голям брой харесвания.

Чрез Facebook Wi-Fi от TBC Вие ще получите максимален брой харесвания на Вашата страница във Facebook, защото само при това условие посетителите на Вашия бизнес ще  могат да получат безплатен достъп до интернет чрез Wi-Fi.

Какви допълнителни преимущества или улеснения ще получат Вашите клиенти?

Какви допълнителни преимущества или улеснения ще получи Вашият бизнес?

Какво е необходимо да направите за да започнете да печелите нови клиенти и да използвате Facebook Wi-Fi от TBC ?

Traffic Broadband Communications®  ще инсталира специално комутиращо безжично устройство, администрирано по начин, който да удовлетвори необходимостта от едновременна свързаност на стотици потребители в безжичната Ви мрежа.

 Колко струва?

В зависимост от настоящите обеми на посещаемост от настоящи клиенти във Вашия локален бизнес, Traffic Broadband Communications®  Ви предлага няколко решения, които включват предоставяне на оборудване, изграждане, поддръжка и гаранция за работоспособност на Facebook Wi-Fi от TBC:

1.  Small Bussiness:

2. Smart Bussiness:

3. LinkLike  Bussiness: