Belangrijk om te weten

Beste bezoeker van Eigen Herd. Het bestuur wil u graag blijven informeren over wat er zoal gebeurt in EH. Om die reden geven wij deze nieuwsbrief uit. De activiteiten voor de komende periode zijn voorlopig van de baan. Dit zal u niet verbazen. Net als iedereen in Nederland hopen wij op de eerste plaats dat we met zijn allen gezond blijven en het coronavirus het hoofd kunnen bieden. Dat is prioriteit nummer 1. De regelgeving van RIVM en regering, nu en in de toekomst zijn voor ons leidend. Eigen Herd houdt zich hier aan en dit gaat ook bepalen wanneer wij u weer mogen ontvangen. Wij houden u op de hoogte en als onze activiteiten weer doorgang kunnen vinden, dan informeren wij u direct over juiste datums en verdere bijzonderheden. Deze informatie is ook te lezen op www.eigenherd.nl Tot die tijd vragen wij u begrip want ook wij zouden niets anders willen dan EH weer openstellen, maar nu zijn er belangrijker zaken aan de orde. Wees zuinig op elkander én Blijf Gezond!


AGENDA:

De agenda is vanwege het coronavirus tot nader order uitgesteld.


         PASEN 2020        

Ook in 2020 wordt het Pasen maar voorlopig zijn alle activiteiten vervallen. Laten we elkaar niet uit het oog verliezen.


EIGEN HERD AMBASSADEUR TRAP-IN 2020                                

De organisatie van de Trap-In heeft het bestuur van Eigen Herd laten weten dat de Trap-In 2020, die gepland staat op Tweede Pinksterdag 1 juni, niet doorgaat.