ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε- έτος ίδρυσης 2012

Ταχ. Δ/νση: Κατεχάκη 56, Τ.Κ.: 11525 Αθήνα, 20-08-2019 Ιστοσελίδα: www. oseade.blogspot.com Α.Π : 74 Ε-mail: oseadelladas@gmail.com Τηλ.: 2132035750 - Φάξ: 2132035723 Τηλ. Προέδρου: 6909612632 E-mail Προέδρου: gabrielioannidis@gmail.com Τηλ. Γεν. Γραμματέα: 6906696232 E-mail Γεν. Γραμ.: margaritageo@gmail.com

Προς: Δασικές Υπηρεσίες

Αποκ. Διοικήσεων Ελλάδας

ΚΟΙΝ: ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΜΜΕ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Οι περίπου 5.066 εργαζόμενοι, στο πρόγραμμα της “κοινωφελούς” εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών, αλλά και οι 100 Δασολόγοι – Δασοπόνοι που στελεχώνουν τα τμήματα των δασικών χαρτογραφήσεων των Δ/νσεων Δασών, καλούνται να εργαστούν και να προσφέρουν στις δασικές υπηρεσίες, με μισθούς πείνας και με πετσοκομμένα εργασιακά δικαιώματα, σε ένα περιβάλλον διαρκούς ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων και στο δημόσιο. Η ανυπαρξία οργανωμένης πολιτικής αντιπυρικής προστασίας των δασών δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από ευκαιριακές προσλήψεις συναδέλφων, που πριν καν μπορέσουν να εκπαιδευτούν και να προσφέρουν θα απολύονται.

Με αφορμή την επικείμενη λήξη των συμβάσεών τους, οργανώνουν τον αγώνα για μετατροπή των συμβάσεων τους, σε αορίστου χρόνου και καλούν όλους τους συμβασιούχους των δασικών υπηρεσιών το Σάββατο στις 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 11π.μ. να παραβρεθούν στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώστε να συντονίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση , συμπόρευση και στήριξη, στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων συμβασιούχων εργαζομένων, στις δασικές υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας, για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους.

Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα τους, με όλες μας τις δυνάμεις, μόνιμοι και συμβασιούχοι μαζί, όπως κάναμε και όλο το προηγούμενο διάστημα, σε κοινό μέτωπο για το δικαίωμα στη δουλειά.

Καλούμε ως ΟΣΕΑΔΕ, τους συναδέλφους συμβασιούχους να δώσουν δυναμικό

παρόν, ώστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε, για να μην απολυθεί κανείς.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ στις ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δεν θα επιτρέψουμε να αποτελέσουν οι συνάδελφοι, εργαλεία ανακύκλωσης της

ανεργίας και υπονόμευσης του δικαιώματος στην σταθερή εργασία. Η «κανονικότητα»

που προσπαθούν να επιβάλλουν με τις νέες «μορφές» εργασίας στο δημόσιο πρέπει να

σταματήσει. Διεκδικούμε την κατάργηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, όλων των μορφών ελαστικής

εργασίας στο δημόσιο ΚΑΙ προκήρυξη θέσεων μόνιμου προσωπικού.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ

ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.