DEFINICIONS DELS CONCEPTES  ART, ARTISTA I VEHICLES ARTÍSTICS:

Es el procés o el producte deliberat de l'organització  dels elements en una forma que apel·la els sentits i les emocions. les maneres d'expressar-se poden ser diverses a través de la música,l'escultura,el cinema,esports entre d'altres la estètica, prové d'una de les branques de la filosofía.

Un artista ,es una persona que fa, crea o produeix obres d'art, amb la finalitat de crear una certa bellesa entre el quadre i el receptor, (qualsevol tipus d'art), poden haver-hi variis maneres d'interpretar l'art, uns quans exemples com, l'esport, estàtues, cinema...

Per alguns, els mosaics són art.

És una manera d'expresar art creativament a través dels  cotxes. Aquí hos deixem un video dels ''vehicles artistics'' objectes construits amb fusta que es mouen gràcies al vent. A continuació teniu un   video dels vehicles artistics fet per Theo Jansen i també un exemple de una obra d'art (Moasïc d'un equip de fútbol).

             

COMENTARI DEL VIDEO:

En aquest video que vam veure el darrer Dijous, vam observar la evolució de l'art al llarg del seu  temps fins arribar a l'actualitat.

Per veure l'inici de l'art ens hem de remontar fins la prehistòria, tot va sorgir amb les pintures rupestres, els quals els nòmades pintaven a les parets de les cova, aquestes pintures tenien un significat màgic i espiritual.Uns quants exemples de les coves com les d'Altamira.

En la mesopotàmia antiga l'art va canviar lleugerament la forma de l'art en si mateix, van començar a fer grabats en argila, l'argila era un material semblant a la pedra, però que es pot moderar per poguer donar-li forma amb facilitat, aquestes obres eren fetes amb volum, explicant històries de guerres, victòries, derrotes... aquests grabats estaven en els temples del reis més importants i estaven a les parets grans i imponents per impressionar el poblat.

Després d'un llarg temps, l'art va a torna a canviar, ja que els Grecs van fer que les escultures fetes per ells van començar a tenir expressions facials, ja que en l'epòca de Mesopotàmia les cares semblaven que no tinguessin vida, ni sentiments. Van fer això per tal de poguer donar-li més emoció i sentiments a les escultures i poguer fer que les persones que ho observaven es posessin més en la pell dels ''personatges'' per dir-ho d'alguna manera, les escultures podien arribar a fer més de 3M.

A part d'aquest, va sorgit l'art Austràlia que principalment es caracteritzava perquè al llarg del temps no va canviar, ja que els pares els hi anaven passant als successos la manera en que feien l'art espiritual, el feien sobre una mena de fusta de cortesa de eucalipto, tenien un significat especial, es com una mena de pintures rupestres, però modernes.

Art aborigen Australià.