Logo-72ppi-03.jpg

Nyhedsbrev Februar 2017

___________________________________________________________

Februar og marts står i de gode nyheders tegn. Både fordi vi fra uge 6 indleder vores 8-ugers forløb “De gode nyheder” i netværksgrupperne, men også fordi vi har nye mennesker, vi skal præsentere jer for.

Anders.jpg

Anders Niemeier Lindegaard er ansat fra 1. feb. som pedel i Kristuskirken 10 timer ugentligt. Anders kender bygningen godt i forvejen, da han er tilknyttet BVM i en deltidsstilling for at køre læringsnetværket RØST. Anders er passioneret for, at bygningen skal holdes ved lige og være pæn. Vi ser frem til at have ham som kollega på staben. Anna Sofie.jpg

Anna Sofie Nygaard Gjerrild er de kommende to måneder tilknyttet staben i virksomhedspraktik. Hun kommer til at understøtte den information, vi kommer til at give løbende i forbindelse med “De gode nyheder”. Hun kommer derudover til at løse forskellige koordinerings- og kommunikationsopgaver.

Thomas er tilbage fra orlov. Han ser fit og udhvilet ud og har tanket ny energi til at lede os fremad. Thomas planlægger sammen med menighedsrådet (MR) en strategidag i marts, der vil konkretisere hvordan vi i kirken får udmøntet vores værdier i praksis på både lang og kort sigt. Her vil også blive arbejdet på at finde ét fælles navn til kirken.

Til info så er kirkens tjenestelejlighed i Baggesensgade 9, der hidtil har været benyttet som viceværtsbolig,  ikke en del af Anders’ ansættelse. Derfor har MR  tilbudt Steffen, Katrina og deres plejebarn Ali at leje den. De kommer de næste uger til at lægge en masse timer med malerpenslen i lejligheden, og flytter derefter ind i april.


Kalenderinfo

 5. feb.  10.30 Familiegudstjeneste for hele familien, vi starter kl. 10 med kaffe og

boller

12. feb.  15.30 Gudstjeneste

19. feb.  10.30 Salmegudstjeneste

   15.30 Gudstjeneste

21. feb.  12:00 Dagtræf i Kristuskirken - Hans Henrik Lund fra Kirkernes          

 integrationstjeneste taler

26. feb.  15.30 Fastelavnsgudstjeneste  for alle i Kirkesalen. Inviter en ven eller

 nabo med og kom i den bedste udklædning.

 5. mar.  10.00 Familiegudstjeneste for hele familien, vi starter kl. 10 med kaffe

   og boller

12. mar.  15.30 Gudstjeneste

19. mar.  10.30 Salmegudstjeneste

     15.30 Gudstjeneste

21. mar.  12:00 Dagtræf i Kristuskirken

26. mar.  15.30 Gudstjeneste

 2. apr.    10.30 Familiegudstjeneste for hele familien, vi starter kl. 10 med kaffe

     og boller

Til info bliver menighedslejren 2017 d. 24-26 nov. 2017, så sæt kryds i kalenderen. Der bliver som altid masser af fællesskab og tid med Gud.