Zeilen en Golfen

Minimum aantal personen: 10

Geniet van een heerlijke dag in de buitenlucht.

Dit arrangement biedt u een combinatie van ontspannen activiteit op het water en Pitch&Putt golf. U krijgt een lekker gevulde picknickmand mee aan boord.

Programma:

Extra informatie
        
Minimaal aantal 10 personen maximaal 12 personen.

        Extra mogelijkheden:
        Het is mogelijk om eerst te zeilen en daarna Pitch&Putt Golf te spelen
        Na afloop een BBQ buffet naar keus
        Borrelmand met extra hapjes en drank mee aan boord
        Minder dan 10 personen: prijs op aanvraag

Zeilen met de ‘Sulis’
Dit sportieve platbodem jacht is een snelle zeiler. Met zijn 80 centimeter diepgang is hij zeer geschikt om de binnen wateren van Friesland te verkennen. De ‘Sulis’ heeft een klassiek teak interieur en biedt plaats aan maximaal 12 personen. De schipper vaart u rond in de richting die de wind toelaat.

Pitch&Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. U krijgt een uitgebreide instructie van de basis techniek van het golf omgang met de baan en uitleg van de spelregels van het spel dat u gaat spelen. Dit spel is Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen, en ze tot de laatste beste bal door in de hole is geslagen. Hierna gaat spel verder op de volgende afslagplaats.

Enthousiast geworden over uw vaartocht en wilt u eens een schip huren. Kijk bij Watersport de Twee Provinciën voor meer informatie over bootverhuur.

Kijk op onze website voor meer arrangementen en prijzen