A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

Ha mégsem szeretnéd igénybe venni a terméket / szolgáltatást. FONTOS! Ez arra az esetre vonatkozik, amikor a teljesítés hibátlan, és azt a terméket kaptad és úgy, amiről és ahogy a terméket / szolgáltatást ismertető információs oldalon a tájékoztatás ki van írva! Ha nem az, vagy nem úgy érkezett meg, az hibás teljesítésnek nevezzük és máshogy oldjuk meg!

Amikor a honlapjainkról (pl. Mitvalasszak.hu, Holisztikuseden.com) írásban vagy szóban rendelsz egy terméket vagy szolgáltatást (ha kitöltöd az űrlapot és megnyomod a megrendelem / jelentkezek … gombot az űrlapok alján, vagy ha telefonálsz, stb.), azzal elektronikus úton szerződést kötsz, és:

Amennyiben a megrendelő eláll a szerződéstől, és/vagy valamilyen módon, gondatlanságból vagy szándékosan erkölcsi, anyagi vagy egyéb kárt okoz a szolgáltatónak, és ezt a magatartását ismételt figyelemfelhívásra sem hagyja abba, a szolgáltató fenntartja magának a jogot a megrendelő - szolgáltató kapcsolatuk kivizsgálására, a további együttműködés megszüntetésére. Köszönjük a megértést.