Prezentare • Recrutare Regulament Echipa • Wiki • Blog • Facebook • Ziar

Unitatea Militară Dracones a fost înființată pe data de 11 Martie 2009, eZiua 477 de către smif, Piratul și spirachedanutz, între cele două mari războaie ale WSR-ului.

Dracones este o Unitate Militară semi-independentă română aflată în serviciul României dar care servește prioritar interesele poporului, chiar dacă acestea le contrazic pe cele guvernamentale.

Preferăm calitatea rezoluției, nu cantitatea.

Dracones este mai mult decât o simplă unitate militară, este o familie, în care ne putem baza unul pe celălalt ori de câte ori este nevoie!

Motto

Dracones Invictus!

Uniforma oficială: Link

Imn oficial:

Focul Viu

Comandant:

calinovb

Comandanți Secunzi:

djuniorul, Xpertiza

Ofițeri de Recrutare:

BogdanDracon, soaresol, Prim Imperator, MasterIro

Ofițer de Presă:

Mlendea Horațiu

Executarea cu strictețe a ordinelor conducătorilor Dracones

Purtarea uniformei oficiale Dracones

Munca în firmele unității

Soldații Dracones nu sunt mercenari, pot lupta contra arme doar pentru RO sau aliați

Luptă și activitate zilnică

Sunt interziste postările și discuțiile politice pe chat și pe feed-urile unității

•---• Regulament complet •---•

După prima cădere a WSR-ului în mâinile Indonezienilor, în timpul dictaturii lui Dsalageanu (11 martie 2009, eDay 477) a luat ființă unitatea militară DRACONES. Fondată de smif, Piratul și spirachedanutz, temelia acesteia are o puternică înclinație spre acțiuni logice, rapide și eficiente, fară teama reacțiunii. Îmbinând personalitatea liderilor, transmise prin rutina și procedurile dinaintea și de după atacurile noastre, te poți aștepta din partea soldaților la o luptă calculată, asemeni unui Decebal, până în momente critice când toată logica se înclină de tot și se scufundă într-un atac sinucigaș purtând marca Piratul. Am intrat în scena în luptă pentru recuperarea WSR-ului, luptă în care am coborât valoarea PEACE GC cu 120.000 de caramizi.

De-a lungul acelui an, eRomânia a avut atât suișuri cât și coborâșuri, iar Dracones-ul le-a simțit și a trăit alături de aceasta. După căderea Imperiului Românesc, unitatea a participat cu toți oamenii săi la acțiunile de TakeOver și sabotaj economic timp de mai multe săptămani în Indonezia. La intoarcerea în țară, numărul soldaților s-a înjumătățit, fapt ce ne-a obligat să o luăm de la zero, însa prin ambiție și perseverență am redevenit o forță.

Astăzi, mare parte din cei care se regăsesc pe lista de început au murit, fac parte din alte unități sau rătacesc prin eLume, dar nucleul dur al unității a ramas și în jurul său a crescut o generație nouă de soldați. Mulțumim lui Gray și flik fără de care poate nu am fi fost astăzi aici. Îi multumim lui smif pentru că ne-a dat șansa să ne măsuram forțele neamestecându-se în deciziile conducerii chiar dacă cel puțin teoretic eram o echipă tânară și neexeperimentată.