Sensuele massage voor vrouwen

Even helemaal ontspannen... tijd voor jezelf... tijd voor een uitgebreide en intense sensuele massage...

massage.jpg

...heb jij die behoefte? Kom dan langs bij een masseur, die jou alle aandacht geeft die je nodig hebt. Waan je een godin, in een zeer ontspannen setting: fijne loungemuziek, kaarslicht en een behaaglijke warmte, op een professionele massagetafel met een bekleding waar je bijna in wegzakt...

Wat kun je verwachten?

Een sensuele massage duurt doorgaans een uur of 2 en soms langer, afhankelijk van jouw wensen. Het (ont-)spannende avontuur begint met een klankschaalmassage, om in relaxte modus te komen. Daarbij mag je je kleding aanhouden; wel zo prettig. Ook lig je onder een warme deken.

Daarna volgt een uitgebreide ontspanningsmassage met lavendelolie. Met onder meer een voetenmassage. Ook alle andere delen van je lijf komen aan bod en uiteindelijk -als je dat wil- een intense yoni-massage.

 

aaa.jpg

Wat is een yoni-massage?
Yoni komt uit het Sanskriet en symboliseert de scheppende kracht of vrouwelijke creatieve energie. Het verwijst ook naar het geslachtsdeel van de Hindoe godin Shakti. Het maakt deel uit van de Tantra-leer, die er van uit gaat dat je seksuele energie omzet in lichaamsenergie. Ja: het is een massage van je vagina, maar nee: het is geen oppervlakkig vingeren. De masseur raakt langzamerhand alle delen van je yoni-gebied en geeft je een sensatie waarin je je langzamerhand onvoorwaardelijk loslaat en je volledig overgeeft aan het sterke gevoel in je chi.

Het kan een diepgaande ervaring zijn die je in je kern raakt en eventuele blokkades opruimt, als je jezelf openstelt. Het leidt veelal ook tot een langdurig sensueel avontuur, dat inspireert en energie geeft.

Het kan ook leiden tot een heerlijk hoogtepunt (of meerdere). Dat laatste is afhankelijk van jou: jij bepaalt hoe ver je wilt gaan en hoe ver de masseur mag gaan. Geheel volgens de Tantra-leer. Belangrijk daarbij is te weten dat het om jouw ontspanning en genot gaat en niet om dat van de masseur. Respect en vertrouwen staan daarbij voorop.

Wie is de masseur?

De masseur is een goed uitziende, integere en welbespraakte man, met een professionele instelling, die weet wat een vrouw fijn vindt en die je met respect behandelt. Hij heeft massage- en Tantra-workshops gevolgd en jarenlange ervaring. Hij is discreet en hygiënisch, en verwacht dat ook van jou. Vandaar hier ook geen naam en adres, al kunnen we verklappen dat de massagesalon is gevestigd in een zeer relaxte bosrijke omgeving. De exacte locatie krijg je later, als je contact opneemt voor een afspraak. Een massage bij jou thuis of elders is ook mogelijk, de massagetafel is inklapbaar en mee te nemen.

massage2.jpg

Wil je contact?

Heb je alles gelezen en ben je toe aan een heerlijke sensuele ontspanningsmassage? En/of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met de masseur… Stuur een mailtje naar spannendeontspanning@hotmail.com of een appje naar 06-19607876.

Trakteer jezelf op een welverdiende sensuele massage!

.