Sensuele massage voor vrouwen

Even helemaal ontspannen... tijd voor jezelf... tijd voor een uitgebreide sensuele (erotische) ontspanningsmassage...

massage.jpg

...heb jij die behoefte? Kom dan langs bij een ontspanningsmasseur, die jou alle aandacht geeft. Waan je een godin... in een zeer ontspannen setting: fijne loungemuziek, kaarslicht en een behaaglijke warmte, op een professionele massagetafel met een bekleding waar je bijna in wegzakt...

Wat kun je verwachten?

Een massage duurt meestal een uur of 2 en kan langer duren, afhankelijk van wat je graag wilt. Het (ont)spannende avontuur begint met een klankschaalmassage, om in relaxte modus te komen. Daarbij mag je wat kleding aanhouden; wel zo prettig. Ook lig je onder een warme deken.

Daarna volgt een uitgebreide ontspanningsmassage met lavendelolie. Met onder meer een voetenmassage. Ook alle andere delen van je lijf komen aan bod en uiteindelijk een intense yoni-massage, die tot een heerlijk hoogtepunt (of meerdere) kan leiden. Dat laatste is afhankelijk van jou: jij bepaalt hoe ver de masseur gaat. Belangrijk is te weten dat het om jouw ontspanning en genot gaat en niet om de masseur. Alles in goed overleg. Respect en vertrouwen staan daarbij voorop.

 

aaa.jpg

Wie is de masseur?

De masseur is een goed uitziende, integere en welbespraakte ervaren man met een professionele instelling, die weet wat een vrouw fijn vindt en die je met respect behandelt. Hij heeft in de praktijk leren masseren, veel geleerd van andere professionele masseurs en een serie Tantra-workshops gevolgd. Hij is discreet en hygiënisch, en verwacht dat ook van jou. Vandaar hier ook geen naam en adres. Dat krijg je later, als je contact opneemt voor een afspraak. Kennismaking vooraf is wel een voorwaarde. Een massage bij jou thuis is ook mogelijk, de massagetafel is inklapbaar en mee te nemen.

massage2.jpg

Contact

Heb je alles gelezen en ben je toe aan een heerlijke sensuele ontspanningsmassage? Wil je er meer over weten? Stuur dan een mailtje naar erikchill@hotmail.nl en de masseur (Erik) neemt contact met je op...