TREELEAF ZENDO ZAZEN CALENDAR

treeleaf-logo.png

Please note: If you find a specific person/sitting time you would like to sit please send them a PM. Most people sit by two way or one way "Hangout" netcast and so they will give you instructions how to do that.

If you have any questions or troubles, please make a posting on the forum, or in our Technical FAQ’s, and we can help you get connected.

We also have specific sitting rooms where folks can come and sit whether it be the “Free/Open Room” or the “Scheduled Sits”. You can find them here.

MONDAY SITTINGS

Unsui

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Kyonin

(Zazen)

6:10am-7am

(50min)

One-way only

3:10am-4am

(50min)

One-way only

11:10am-12pm

(50min)

One-way only

12:10am-1pm

(50min)

One-way only

7:10pm-8pm

(50min)

One-way only

Shingen

(Zazen)

10:00pm-10:30pm

(30min)

7:00pm-7:30pm (30min)

3:00am-3:30am

(30min)

4:00am-4:30am

(30min)

11:00am-11:30am (30min)

General Member

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Washin

(Zazen)

12am-12:30am

9pm-9:30pm

5am-5:30am

6am-6:30am

1pm-1:30pm

Khalil Bodhi

(Zazen)

4:30am-5:00am

7:30am-8:00am

9:30am-10:00am

10:30am-11:00am

5:30am-6:00am

Daizan

(Zazen)

7am-7:30am

(30min)

4am-4:30am

(30min)

12pm-12:30pm

(30min)

1pm-1:30pm

(30min)

8pm-8:30pm

(30min)

TUESDAY SITTINGS

Unsui

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Kyonin

(Zazen)

6:10am-7am

(50min)

One-way only

3:10am-4am

(50min)

One-way only

11:10am-12pm

(50min)

One-way only

12:10am-1pm

(50min)

One-way only

7:10pm-8pm

(50min)

One-way only

Shingen

(Zazen)

10:00pm-10:30pm

(30min)

7:00pm-7:30pm (30min)

3:00am-3:30am

(30min)

4:00am-4:30am

(30min)

11:00am-11:30am (30min)

General Member

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Washin

(Zazen)

12am-12:30am

9pm-9:30pm

5am-5:30am

6am-6:30am

1pm-1:30pm

Jakudo

(Zazen)

7pm-7:30pm

4pm-4:30pm

12am-12:30am

1am-1:30am

8am-8:30am

Khalil Bodhi

(Zazen)

4:30am-5:00am

7:30am-8:00am

9:30am-10:00am

10:30am-11:00am

5:30am-6:00am

Daizan

(Zazen)

7am-7:30am

(30min)

4am-4:30am

(30min)

12pm-12:30pm

(30min)

1pm-1:30pm

(30min)

8pm-8:30pm

(30min)

WEDNESDAY SITTINGS

Unsui

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Kyonin

(Zazen)

6:10am-7am

(50min)

One-way only

3:10am-4am

(50min)

One-way only

11:10am-12pm

(50min)

One-way only

12:10am-1pm

(50min)

One-way only

7:10pm-8pm

(50min)

One-way only

Shingen

(Zazen)

10:00pm-10:30pm

(30min)

7:00pm-7:30pm (30min)

3:00am-3:30am

(30min)

4:00am-4:30am

(30min)

11:00am-11:30am (30min)

General Member

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Washin

(Zazen)

12am-12:30am

9pm-9:30pm

5am-5:30am

6am-6:30am

1pm-1:30pm

Shujin

(Zazen)

8pm-8:30pm

5pm-5:30pm

1am-1:30am

2am-2:30am

9am-9:30am

Hobbie

(Zazen)

7pm-7:30pm

4pm-4:30pm

12am-12:30am

1am-1:30am

8am-8:30am

Khalil Bodhi

(Zazen)

4:30am-5:00am

7:30am-8:00am

9:30am-10:00am

10:30am-11:00am

5:30am-6:00am

Daizan

(Zazen)

7am-7:30am

(30min)

4am-4:30am

(30min)

12pm-12:30pm

(30min)

1pm-1:30pm

(30min)

8pm-8:30pm

(30min)

THURSDAY SITTINGS

Unsui

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Kyonin

(Zazen)

6:10am-7am

(50min)

One-way only

3:10am-4am

(50min)

One-way only

11:10am-12pm

(50min)

One-way only

12:10am-1pm

(50min)

One-way only

7:10pm-8pm

(50min)

One-way only

Shingen

(Zazen)

10:00pm-10:30pm

(30min)

7:00pm-7:30pm (30min)

3:00am-3:30am

(30min)

4:00am-4:30am

(30min)

11:00am-11:30am (30min)

General Member

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Washin

(Zazen)

12am-12:30am

9pm-9:30pm

5am-5:30am

6am-6:30am

1pm-1:30pm

Khalil Bodhi

(Zazen)

4:30am-5:00am

7:30am-8:00am

9:30am-10:00am

10:30am-11:00am

5:30am-6:00am

Daizan

(Zazen)

7am-7:30am

(30min)

4am-4:30am

(30min)

12pm-12:30pm

(30min)

1pm-1:30pm

(30min)

8pm-8:30pm

(30min)

FRIDAY SITTINGS

Unsui

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Kyonin

(Zazen)

6:10am-7am

(50min)

One-way only

3:10am-4am

(50min)

One-way only

11:10am-12pm

(50min)

One-way only

12:10am-1pm

(50min)

One-way only

7:10pm-8pm

(50min)

One-way only

General Member

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Washin

(Zazen)

12am-12:30am

9pm-9:30pm

5am-5:30am

6am-6:30am

1pm-1:30pm

Khalil Bodhi

(Zazen)

4:30am-5:00am

7:30am-8:00am

9:30am-10:00am

10:30am-11:00am

5:30am-6:00am

Daizan

(Zazen)

7am-7:30am

(30min)

4am-4:30am

(30min)

12pm-12:30pm

(30min)

1pm-1:30pm

(30min)

8pm-8:30pm

(30min)

Zazenkai with Jundo

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Weekly Zazenkai

9pm-10:30pm (90min)

6pm-7:30pm (90min)

2am-3:30am (90min)

3am-4:30am (90min)

10am-11:30am (90min)

Monthly Zazenkai

(On the first Friday of each month)

7pm-11pm

(4 hour)

4pm-8pm

(4 hour)

12am-4am

(4 hour)

1am-5am

(4 hour)

8am-12pm

(4 hour)

SATURDAY SITTINGS

General Member

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Myogan

(Zazen)

11am-11:30am

8am-8:30am

4pm-4:30pm

5pm-5:30pm

12pm-12:30pm

Khalil Bodhi

(Zazen)

4:30am-5:00am

7:30am-8:00am

9:30am-10:00am

10:30am-11:00am

5:30am-6:00am

SUNDAY SITTINGS

Unsui

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Shugen

(Zazen)

6am-7:30am

(1.5hrs)

3am-4:30am

(1.5hrs)

11pm-12:30pm

(1.5hrs)

12pm-1:30pm

(1.5hrs)

7pm-8:30pm

(1.5hrs)

Shugen

(Oryoki)

9:30am-10am

6:30am-7am

2:30pm-3pm

3:30pm-4pm

10:30pm-11pm

General Member

N. American Eastern

Pacific

London

Paris

Japan

Khalil Bodhi

(Zazen)

4:30am-5:00am

7:30am-8:00am

9:30am-10:00am

10:30am-11:00am

5:30am-6:00am