Published using Google Docs
Säppi, teksti
Updated automatically every 5 minutes

Tule näkemään ja kokemaan ainutlaatuinen Säpin majakkasaari

 

Majakanvartijan vaimon tarinat

Kiipeämme ylös Suomen kauneimpaan majakkaan, ja ihastelemme huikeita näköaloja. Kuulemme entisen majakanvartijan vaimon selviytymisestä talvien yli ja koskettavia tarinoita saaren asukkaiden kohtalokkaista hetkistä. Kävelemme jääkauden silottamilla rantakalliolla tähystellen  havaintoja muflonlampaista ja ylämaankarjasta. Ihailemme aavaa merta ja horisonttia.

 

Syömme nuotiolla esim. kala-vihannes-juustonyytit sekä juomme nokipannukahvit. Paistamme jälkiruoaksi tikkupullaa, jonka nautimme kermavaahdon ja vadelmahillon kera.

Retki voidaan toteuttaa toukokuun puolivälistä lokakuun loppuun.

 

 

 

Retkistä voidaan koostaa myös juliste, jonne halukkaat osallistujat valokuvaavat retken aikana kiinnostavia yksityiskohtia luonnosta. Opas käsittelee ja rajaa kuvia ja sommittelee niistä upean seinäjulisteen (50*70 cm) muistoksi retkestä.

Kysy tarjousta ryhmällesi. 

Palautetta retkestä:

Säpin retkellä oli rento meininki, tietoa sopiva annos, luonnonhelmaan sopivat ihanat herkut, toiveiden mukainen koko työyhteisöä virkistänyt iltapäivä!

Retken vetäjä oli rento ja mukava. Turvallisuusasiatkin oli huomioitu hyvin. Kiitos Inkerille ja kalastaja Salokankaalle!

 

Terveisin Ruskilan koulun väki