Vinter-/forårsprogram 2017 for IDA Rail og NJS

Status pr. 22. marts 2017

 

Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 16.00 – 18.00

Aarhus H, ombygning til eldrift (IDA Rail)

Sted: IDA, EY-Huset, Værkmestergade 25, 8000 Aarhus C

Elektrificeringen af jernbanen omkring Aarhus vil få store - og ikke mindst bekostelige - konsekvenser for Aarhus H, Bruuns Bro samt togdriften på og omkring Aarhus i en flerårig byggeperiode.

Frihøjden på Aarhus H har vist sig at være for lav til at det er muligt at elektrificere togdriften til og fra Aarhus uden meget betydelige ændringer, og i øjeblikket er der to hovedretninger at gå: Enten skal Bruuns Bro med de næsten nye arkadebygninger fjernes og erstattes af nyt byggeri, eller også skal sporene på Aarhus H sænkes. Begge løsningsmodeller vil kræve en flerårig og dyr ombygning, der vil efterlade området i byggerod.

Ved: Projektleder Magnus Bros, Banedanmark

Tilmelding: https://universe.ida.dk/arrangementer/321149

 

Banekonferencen 2017

 

Mandag den 15. maj 2017 kl. 09.00 – 18.00

Banekonferencen 2017

Sted: Tivoli Congress Center, Arni Magnussons gade 2, 1577 København V

IDA Rail samarbejder med BaneBranchen, DI, Danish Railway Group, CenSec og NJS for at samle alle aktører og interesserede i den danske jernbane til en dag med faglig ekspertviden og networking. Konferencen sætter gennem foredrag fra politikkens, industriens og forskningens kompetence-spydspidser fokus på udfordringer og løsninger for den danske jernbane. Konferencen er Danmarks største mødested for alle aktører i den danske jernbanesektor.

Tilmelding: https://universe.ida.dk/arrangementer/321405

 

Sommertur 2017 for NJS og IDA Rail

 

Lørdag den 26. august 2017

NJS/IDA Rail sommertur, Ny bane København-Ringsted og ny Køge station

Sted: Vi mødes på XX

Med bus til besigtigelse af Tunnelen ved Kulbanevej, Vallensbæk broen og Køge Nord station, afsluttende med en orientering om det nye stationsbyggeri ved Køge station. Herefter middag.

Tilmelding her

 

IDA Rail Studietur efterår 2017

 

Ultimo september 2017

Storbritannien, Baltikum eller? (IDA Rail)

High Speed II o.m.a.

Tilmelding: https://universe.ida.dk/arrangementer/  (nummer følger)

 

 

______________________

 

Tilmeldingsprocedurer:

Til arrangementer hos IDA Rail: Tilmelding online via https://universe.ida.dk. Ved tvivlspørgsmål kan man kontakte IDAs arrangementshotline via http://ida.dk/om-ida/kontakt-ida

 

Til arrangementer hos NJS: Tilmelding til den kontaktperson, der er nævnt under arrangementet, tidligst en måned før arrangementet.

 

Ret til ændringer forbeholdes. Følg annonceringen og evt. ændringer i programmet på vores hjemmesider eller via nyhedsmail.

 

https://universe.ida.dk/netvaerk/transport-planlaegning-og-infrastruktur/ida-rail/

 

http://www.njsforum.com/home