2017 SPRING CONFERENCE SCHEDULE

CHECK-IN DESK HOURS:

Mon.: 8:00a – 5:30p   /   Tues.: 8:15a – 5:45p                                

LEGEND:

***Closed Meeting

White = Track 1 — Motivation

Orange = Track 2 — Tech & Marketing

Green = Track 3 — Business Strategies 

Gray = non-track session

Time

Location

Event

Monday, March 27

8:00a – 9:00a

Saddlebred/Highland/Morgan

Diversity Committee

8:15a – 9:15a

Marble

Continental Breakfast

8:00a – 9:30a

Mustang/Quarterhorse/

Palomino

Check-In

(for nametag pick up)

9:00a - 9:45a

Thoroughbred

Executive Committee Meeting***

9:00a - 10:00a

Salon 1 - 4

Track #1 — Motivation (1 hr)

“Everybody Needs a Coach”  

Speaker: Coach Micheal Burt

9:00a - 10:00a

Salon 5

Track #2 — Tech & Marketing (1 hr)

“How Do They Do That? Secret Tech Weapons for REALTORS®  Speaker: Beth Ziesenis

9:00a - 10:00a

Salon 7 - 10

Track #3 — Business Strategies  (1 hr)

“Success is Not an Accident: 10 Habits for Success in Property Management and Beyond”

Speaker: Marc Cunningham

9:00a – 11:00a

Arabian

WCR Nominating Committee

10:00a - 10:45a

Franklin

Info Session for Members Considering a Future TN REALTORS® Office or NAR Director Position

10:30a – 11:30a

Salon 1- 4

Track #1 — Motivation (1 hr)

“A Person of Interest” 

Speaker: Coach Micheal Burt

10:30a – 11:30a

Salon 5

Track #2 — Tech & Marketing (1 hr)

“A Day in the Life of a Nerdy REALTOR®

Speaker: Beth Ziesenis

10:30a – 11:30a

Salon 7 - 10

Track #3 — Business Strategies (1 hr)

“Systematizing for Success: Running Your Property Management Business on Autopilot”

Speaker: Marc Cunningham

11:30a – 1:15p

 Lobby (Carothers Corner)

Grab and Go Lunch

(Cash Sales)

11:30a – 12:30p

Franklin

CRS Chapter Meeting

11:30p – 12:30p

Williamson

TREEF Trustees***

1:00p – 2:00p

Salon 5

Track #1 — Motivation (1 hr)

“Big Brand System” 

Speaker: Pamela Wilson

1:00p – 2:00p

Salon 1 - 4

***NON-CE*** Track #2 — Tech & Marketing

“Stump the Nerd”

Speaker: Beth Ziesenis

1:00p – 2:00p

Salon 7 - 10

Track #3 — Business Strategies (1 hr)

“Get a Clue…Report”

Speaker: Kelly Murray, J. D.

1:00p – 2:00p

Franklin

Convention Committee

1:00p – 2:30p

Salon 6

Governmental Affairs

2:00p – 2:30p

Marble Foyer

Beverage Break

2:15p – 3:00p

Thoroughbred

Budget & Finance Committee Meeting***

2:30p - 3:30p

Mustang/Quarterhorse/

Palomino

RPAC Fundraising Forum

Facilitator:  Mike Pappas

2:30p – 3:30p

Salon 5

Track #1 — Motivation (1 hr)

“Clairvoyant Communications”

Speaker: Melynn Sight

2:30p – 3:30p

Salon 1 - 4

Track #2 — Tech & Marketing (1 hr)

“RPR: Getting Started with RPR”

2:30p – 3:30p

Salon 7 - 10

Track #3 — Business Strategies (1 hr)

“REALTOR® Safety”

Speaker: Chris Garrett

4:00p – 5:15p

Saddlebrook/Highland/

Morgan

WCR Governing Board Meeting

4:00p – 5:00p

Salon 5

Track #1 — Motivation (1 hr)

“Creating Career Karma”

Speaker: Melynn Sight

4:00p – 5:00p

Salon 1 - 4

Track #2 — Tech & Marketing (1 hr)

“RPR: 10 Ways to Earn More Business Than Your Competition”

4:00p – 5:00p

Salon 7 - 10

Track #3 — Business Strategies (1 hr)

“What REALTORS® Need to Know at Time of Contract to Get THDA Buyers Across the Finish LineSpeaker: Debbie Reeves

4:15p – 5:30p

Thoroughbred

Executive Committee***

5:30p – 8:30p

Kings Bowl Cool Springs

1910 Galleria Blvd.

RPAC Reception and Awards

Tuesday, March 28

8:15a – 9:15a

Marble

Continental Breakfast

8:00a – 9:00a

Franklin

AE Forum

9:00a – 10:00a

Mustang

“Influence by Involvement Program”

 (By Invitation Only)

9:00a – 10:00a

Salon 1 - 4

Track #1 — Motivation (1 hr)

“Goals Make Good Things Happen”

Speaker: Robert Morris

9:00a – 10:00a

Salon 5

Track #2 — Tech & Marketing (1 hr)

“The Power Of Identity”

Speaker: Jason Pantana

9:00a – 10:00a

Salon 7-10

Track #3 — Business Strategies (1 hr)

“Straight Talk for the Managing Broker”

Speaker: Karel Murray

10:30a – 11:30a

Salon 1 - 4

Track #1 — Motivation (1 hr)

“Manage My Time and Control My Life”

Speaker: Robert Morris

10:30a – 11:30a

Salon 5

Track #2 — Tech & Marketing (1 hr)

“Secondary Response”

Speaker: Jason Pantana

10:30a – 11:30a

Salon 7-10

Track #3 — Business Strategies (1 hr)

“Negotiate with Confidence”

Speaker: Karel Murray

11:00a – 12:00p

Franklin

RPAC Trustees***

11:30a – 1:00p

 Lobby (Carothers Corner)

Grab and Go Lunch

(Cash Sales)

11:30a – 1:00p

Saddlebrook/Highland/

Morgan

WCR Chapter General Membership Meeting

1:00p – 2:00p

Salon 5

Q&A with the TN Real Estate Commission

2:00p – 3:00p

Salon 5

“Tales From the Darkside”

Speaker: Dan Chandler, Rice Insurance Services

2:00p – 3:00p

Williamson

Directors Orientation for Tennessee Realtors® Directors and Local Association AE’s

2:45p – 3:30p

Marble Foyer

Beverage Break

3:15p – 4:30p

Salon 6

Directors Meeting