Published using Google Docs
LaTramun_Reglament_ct
Updated automatically every 5 minutes

        Latramun.cat

Reglament

La Tramun és regeix pel present reglament essent d’obligat compliment per a tots el participants. La participació a la cursa implica l’acceptació d’aquesta normativa.

L’organització de la prova es reserva el dret de resoldre criteri seu qualsevol conflicte que es produís en el transcurs de la cursa i no estigués expressament recollit en aquest reglament o en un altre de rang superior.

Classificació i Temps

Tots els participants que acabin abans de les 17:30 i no hagin estat desqualificats tindran la qualificació de classificats i entraran a la classificació final.

S’establirà una classificació per cada una de les dues modalitats: una classificació del recorregut de 65Km (La Tramun) i una classificació del recorregut de 32Km (LaTramun30).

La classificació de la cursa es penjarà a l’arribada i posteriorment a la web Latramun.cat

Amb la inscripció els participants accepten el fet que el seu nom i temps aparegui al llistat amb tots el participants que han acabat dins el temps marcat per l’organització.

El control del temps es farà amb un xip que es lliurarà a cada participant. També es disposarà de diferents controls de pas per visualitzar els temps parcials de cada corredor  en una gran pantalla a l’arribada, l’evolució de la proba en temps real.

Categories i premis

Es consideraran dues categories masculina i femenina.

Per a cada una de les dues modalitats de fer La Tramun, es lliuraran premis als 3 primers classificats d’homes i als 3 primers de dones. Això sempre que hi hagi un mínim de participació en cada modalitat.

La Tramun s’integra en el campionat d’ultramaratons TRACKS TOUR RACES que amb quatre proves més configuren un repte únic. Les categories d’aquest campionat són les PRO, SILVER i BRONZE. La TRAMUN puntuarà en la categoria SILVER i La Tramun30 en la Categoria BRONZE. Els premis i reglaments específics d’aquest campionat estan especificats a la seva pàgina web en document apart.

A l’arribada s’obsequiarà amb un dinar i un detall commemoratiu a tots els participants.

Desqualificacions

Serà motiu de desqualificació:

Seguretat

Tots els participants que abandonin La Tramun ho comunicaran a un avituallament o trucaran al telèfon que se’ls donarà al inici de La Tramun.

En els avituallaments disposaran d’assistència mèdica bàsica per a petites cures (vegeu-ne ubicacions en el plànol de recorregut penjat a la web Latramun.cat).

Es coordina amb els serveis públics i privats escaients (ambulàncies, Protecció Civil, Bombers-GRAE) per tal de poder assistir i evacuar a tots aquells participants que per motius mèdics greus i extrems ho precisin. Si us trobeu o presencieu una situació de prou gravetat que requereixi assistència o evacuació del servei d’emergència i rescat, truqueu al 112 per donar avís i a l’organització per informar-los de l’incident.

En conseqüència, els participants no seran evacuats de cap punt de l’itinerari a excepció del supòsit ara esmentat, havent de cercar ells mateixos mitjans de transport.

Els participants no federats queden coberts per una assegurança d’accidents concertada per l’organització i poden consultar les prestacions i condicions adreçant-se a l’entitat organitzadora.

Els participants que disposin de la llicència federativa queden coberts única i exclusivament per la seva pòlissa federativa.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants.

La Tramun transcorre per camins de muntanya, de manera que és imprescindible que el participant porti una motxilla amb el mínim equip necessari per evitar possibles danys personals i roba suficient per afrontar el fred, la calor i la pluja, una quantitat mínima de menjar i beguda.

Altres normatives

Serà obligatori que el dorsal sigui visible per a l’organització en els controls de pas i avituallaments.

El recorregut per on passa la marxa, en molts trams, son camins privats i amb permís de pas, tan sols per aquest dia. Per tant, quan sigui el cas, sigueu molt respectuosos amb els propietaris en les sortides particulars fora de La Tramun. Es demana no fer públic el track de la marxa.

L’itinerari estarà marcat, indistintament, amb cintes o amb senyals de guix a terra. Pasaran sempre per dins de les delimitacions dels camins i corriols. L’organització es reserva el dret de modificar a darrera hora els trams que cregui convenients.

Respecteu l’entorn, la natura i les propietats privades. Tots hi sortirem guanyant.

Els camins pels que es circularà no estan tancats al trànsit, per tant es demana precaució.

Pel bé de tots els participants no es permetrà seguir la travessa amb cap vehicle a motor.

En cas d’abandonament s’haurà de comunicar i lliurar el dorsal a l’arribada o algun punt de control o avituallament.

És obligatori portar un bidó, camel back, ampolla, etc… per tots els participants. A més, cal portar casc homologat i guants.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de La Tramun. Si bé l’organització podrà suspendre-la o modificar-ne el recorregut abans de sortir cap participant.

Qualsevol altre cas no previst serà resolt pel comitè organitzador de La Tramun.

Obertura d’Inscripcions:

1/5/2016 a les 12:00h a la web latramun.cat

Tarifa:

Tramun UCI Marathon Series: 32€

Tramun30: 28€

Opcions:

6€ autocar

4€ assegurança de dia.

En el moment de la recollida del dorsal s’haurà de mostrar la llicència federativa o bé haver contractat l’assegurança.

Amb la inscripció a LaTramun es té dret a:

Mallot Oficial:

Es donarà  a conèixer el mallot oficial dos mesos abans de la carrera

Premis:


Club Ciclista
BTT Fornells
c/Vicens Vives, s/n
17458 Fornells de la Selva (Girona)