Dipsalut

Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, ofereix dins del marc del programa “Girona, territoricardioprotegit” cursos gratuïts de formació en suport vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica.

 

S’ofereixen tres tipus de cursos:

 

·         Curs de formació per l’ús del DEA (F53),  adreçat a la població de la demarcació gironina. Es prioritzaran persones que, per les característiques de la seva feina, tinguin una alta probabilitat d’haver de fer ús dels desfibril·ladors. Té una durada de 3 hores.

·         Curs de formació base (F56), per a personal associat als desfibril·ladors mòbils cedits per Dipsalut (policia, protecció civil, vigilants). Té una durada de 6 hores.

·         Curs de formació continuada (F59), per a personal municipal que hagin realitzat el curs de formació base en el període comprès entre l’01/11/2012 i el 31/03/2013. Cal que aquestes persones facin aquest curs per mantenir la vigència de la seva acreditació en SVB i ús del DEA. Té una durada de 90 minuts.

 

Els cursos es faran entre l’1 d’octubre i el 18 de desembre de 2015 a diferents ciutats de la demarcació. Per conèixer tots els detalls sobre aquests cursos, així com les dates i llocs de realització dels mateixos, consulteu el programa de formació que us adjuntem a aquest correu.

 

Les inscripcions s'han de formalitzar des del web de Dipsalut www.dipsalut.cat/inscripcio-formacio a partir del 15 de setembre.

 

Els cursos són totalment gratuïts per als alumnes. No obstant això tenen un cost per a Dipsalut que inclou tant el professorat com tot el material necessari per a cada curs. Per aquest motiu és molt important que, en cas d’haver fet la inscripció a un curs i no poder-hi assistir, ens ho comuniqueu el més aviat millor per tal de poder cobrir la plaça.

 

Per qualsevol dubte o suggeriment, ens trobareu a l’adreça de correu electrònic formaciocardio@dipsalut.cat o al telèfon 972 414 720.

 

*Els cursos són totalment gratuïts per als alumnes. No obstant això tenen un cost per a Dipsalut, que inclou tant el professorat com tot el material. Per aquest motiu és molt important que, en cas d’haver fet la inscripció a un curs i no poder-hi assistir, ens ho comuniqueu tan aviat com sigui possible per tal de poder cobrir la plaça.

 

Les seves dades figuren en un fitxer creat per Dipsalut per a l'enviament d'informació de les seves activitats i serveis. Si voleu deixar de rebre informació envieu un missatge a la següent adreça electrònica: difusio@dipsalut.cat