BUTLLETÍ INFORMATIU 2

Estem a 4 dies de l'inici del RAID DEL SEGRE - VALL DE BOÍ .

El teniu tot a punt ?

NOVETAT IMPORTANT PER ALS EQUIPS AVENTURA .

Atès que el reglament de la FEEC ( Federació Entitats Excursionistes de Catalunya ) preveu que els equips de la categoria aventura han de ser de dos components , no penalitzarem als equips que siguin de dos components més assistència .

Però els equips que tinguin relleu tampoc en tenir aquest avantatge durant tot el raid hauran de fer els tres l'etapa nocturna .

O sigui , si un equip comença el raid amb tres corredors (2 + relleu ) a l'etapa nocturna hauran de fer els tres i hauran de tenir els tres llicència .

En el cas que s'acreditin dos corredors únicament mes un assistent , aquest no ha de tenir llicència pel que tampoc podrà fer cap relleu sota cap concepte .

Als equips que hagueu pagat llicència del tercer component i volgueu, se us retornarà els diners d'aquesta .

ALLOTJAMENT

L'organització posarà a disposició dels equips terra dur al pavelló del Pont de Suert , on realitzarem el briefing i les sortides de l'etapa Pròleg i de la Etapa 1 .

El pavelló no estarà disponible fins a les 22:30 , o sigui que després de l'etapa Pròleg .

En l'apartat ALLOTJAMENTS trobareu un enllaç dels allotjaments de la comarca per si ho desitgeu .

ARRIBADA .

L'arribada tindreu dutxes i serveis , abans del lliurament de premis i el dinar de germanor .

ACREDITACIONS .

Tots els components de l'equip , hauran de presentar a l'organització amb la llicència federativa, l'arnés homologat per escalada ( no d'esquí) i el kit de via ferrada homologat .

MATERIAL OBLIGATORI .

Si no disposeu de neoprè , arnès o kit de ferrada , l'organització us pot aconseguir de lloguer . Negociant amb el club que els lloga hem aconseguit un preu increïble , 10 euros el neoprè complet i 5 euros el dissipador .

Només sota reserva .

Recordem

Serem molt estrictes amb el material obligatori de seguretat . Així no deixarem realitzar la prova de Ferrada o Barranco a les persones que no portin estrictament el material que es demana. Si teniu algun dubte en la recepció d'equips ens els podeu comunicar.

Estarà prohibit per la secció de ferrada l'arnès d'esquí- alpinisme que no estigui homologat per ferrada . Tampoc estan permesos els kits de ferrada " casolans" , les plaques disipadoras amb cordes amb nussos .

A la secció de barranc serà obligatori el neoprè llarg de mànegues i cames de la talla del corredor . Si les persones de control ho permeten , es podrà dur a la motxilla la jaqueta .

Per a la secció de treking + bivac s'haurà de portar material per als tres components . El material pot repartir com es vulgui però cada component ha de portar una motxilla amb el material individual obligatori ( motxilla , manta termica , xiulet , frontal i piles , jaqueta impermeable ... )

ETAPA NOCTURNA

Pensar que la nit pot ser freda . Portar sac i tenda adequat . Tots els equips dormiran un mínim de 3 hores .

KAYAK

El nivell dels pantans està baixant considerablement pel que podria ser, que es redueixi l'etapa en algun quilòmetre .

CLIMA

La predicció meteorològica