Bridge aflyses for resten af sæsonen

Danmarks Bridgeforbund vurderer løbende situationen omkring coronasmitte og følger de udmeldinger der kommer fra regeringens myndighedernes side.

Den 10. marts 2020 udsendte vi et brev til alle DBf-klubber, distrikter og kredse, hvor vi meddelte, at DBf indstillede alle bridgeaktiviteter i marts; og vi anbefalede klubberne at gøre det samme. Meget har ændret sig siden. I lyset af gårsdagens pressemøde, hvor statsminister Mette Frederiksen meddelte, at nedlukningen af Danmark fortsætter til d. 13. april, fastholder vi derfor indstillingen om at alle klubber, distrikter og kredse aflyser alle bridgeaktiviteter for resten af sæsonen. Af samme grund vil Dansk Bridge både i april, maj og juni kun udkomme digitalt. Mht. klubber og distrikters generalforsamlinger anbefaler vi, at I udskyder dette til juni eller senere. Dette vurderes ikke at være vedtægtsstridigt i den nuværende situation. Alternativt kan generalforsamlingen evt. afholdes digitalt. Læs mere om dette på hjemmesiden: http://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=25019 

Har I spørgsmål m.v., så tøv ikke med at kontakte sekretariatet, hvor vi sidder klar på telefonerne. Ligesom medarbejderne træffes på deres mobiltelefoner. Numrene fremgår på hjemmesiden under corona-update. Lad os alle stå sammen, ved at stå hver for sig.

Med venlig hilsen

Danmarks Bridgeforbund,