OPENHU Novella-pályázat

(figyelem kiírásunk az aláhúzott részeken pontosításra került!)

Pályázatunkra írói forma és stílus megkötése nélkül, az OpenHU eszméit megtestesítő tudományos-fantasztikus (sci-fi) besorolású műveket várunk. (Tágan értelmezzük a novella fogalmát, így beleértve akár a képregényt is)

Formátum: email-ben továbbítható elektronikus (Word, OpenOffice, PowerPoint, PDF, stb.)

Szerzői jog: A pályázók a pályázatok beküldésével egyetemben elfogadják, hogy műveik az OpenHU oldalain közlésre kerülhetnek. Egyben elfogadják, hogy műveiket csak az OpenHU-val közös megállapodás értelmében terjeszthetik egyéb formában és helyen.

Mivel az OpenHU is változik, sőt talán éppen ezen novellák következtében formálódik, így bővebb körben értelmezzük a műveket, igazodva az oldalon megfogalmazott vagy ahhoz kapcsolódó előremutató vagy kritikai szándékhoz. Ehhez ajánljuk a dokumentumok menüpont áttekintését.

Magyar nyelven írt írásokat fogadunk be, minimum 3, de legfeljebb 10 A/4 oldal terjedelemben. Nem foglalkozunk pornográf, erotikus és horror irodalommal.

A pályázat 40000Ft összdíjazású, az első helyezett 20000Ft-ban részesül.

Az első három díjazott pályázat - és elbírálástól függően a további művek - az OpenHU oldalain közlésre kerülnek!

Pályázati határidő: 2013. szeptember 12. 24.00.

A pályázatot emailben az info@hgplsoft.com címre lehet beküldeni.

Nevezési díj nincs, de ingyenes előregisztráció szükséges az info@hgplsoft.com címre küldött levélben. (A regisztrációkor kérjük megadni a szerző nevét, email címét, a hozzávetőleges műfaji besorolást pl. krimi).

A pályázatot 5 érvényes pályamű alatt eredménytelennek tekintjük! Azon művek, melyek az oldalon megfogalmazott eszmékhez nem kapcsolódnak, elutasítása fognak kerülni.