WORKSHOPS

In uw bedrijf of op locatie

LC VB organiseert regelmatig workshops waarbij verschillende taalaspecten aan bod komen: een opfrissing van de spellingregels (wat schrijft u aan elkaar (ervanuit/ervan uit/er vanuit), hoe vervoegt u nu weer dat werkwoord (dat belooft/beloofd, beeld/beeldt u zich dat in), hoe zit het met de verengelsing van de werkwoorden (geüpdatet/ge-updated/upgedate), welke leestekens gebruik ik waar), een training zakelijk schrijven voor het opstellen van een professionele mail of brief (wat is de juiste opmaak,, open ik met Hoogachtend en sluit ik af met Mvg, mag ik smileys gebruiken of afkortingen) en een complete training voor taalkundigen of mensen die al vaak met teksten werken maar toch graag de laatste puntjes op de i zetten. Bij deze doorgedreven training bekijken we grammaticale moeilijkheden en spellingvalkuilen.

Onze taalworkshops gaan enkele malen per jaar door op locatie. De data die al vastliggen voor 2019 vindt u onderaan.
Wenst u een van deze workshops aan te bieden in uw bedrijf, dan kan dit tegen een voordelig tarief. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Workshops 2019

Zaterdag 19 januari 2019

Bibliotheek Genk

Opfrissing Spellingregels

Zaterdag 30 maart 2019

Bibliotheek Genk

Complete training

Zaterdag 1 juni 2019

Bibliotheek Genk

Training zakelijk schrijven

Prijs: € 195,00 ex.btw. per workshop (inbegrepen: ontbijt, relevant boekenpakket ter waarde van € 42,50, schrijfgerei). Elke workshop duurt van 10u15 tot 16u met een middagpauze; parking en eetgelegenheid nabij.