Foto van de maand:

21 december: Openkot

Sommigen zijn al klaar, anderen zijn nog volop bezig met de examens. Daarom dat we het op 21 december iets rustiger houden en dat we een openkot organiseren. Dit is de perfecte uitlaatklep voor zowel degene die klaar zijn als degene die nog bezig zijn met het pijnigen van de hersenen. (Ik weet het, er zijn er ook bij die hun hersenen helemaal niet gebruiken. Ook zij zijn welkom. 😉) Waar? KLJ Lokaal Wanneer? 19u30 Quanta Costa? Dranken aan kotprijzen

7 december: Willy’s en Marjetten marathon

Sommige mensen hebben er wel eens van gehoord, hebben eens een aflevering gezien, hebben zich verslikt tijdens het lachen, maar nooit heeft er ooit iemand alle afleveringen in één avond bekeken. Wil je het weekend eens goed inzetten met een gier, een lach of een brul dan ben je, op vrijdagavond 7 december, bij ons aan het juiste adres. Er wordt een cinemazaal nagebouwd, popcorn gepoft en de film op groot scherm geprojecteerd. Waar? KLJ lokaal Wanneer? 19u30 Quanta costa? Dranken aan kotprijzen

23 november: Foute party

Het is ondertussen al even geleden dat we nog eens een activiteit in ons eigenste KLJ lokaal gehad hebben. Daarom organiseren we graag nog eens een thema avond. We hebben al heel wat verschillende thema’s zien passeren. Even leek het aan inspiratie te ontbreken, maar vrees niet. Het thema “foute party” hebben we nog niet op het palmares zien verschijnen.

Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd op deze prachtige avond, vol met foute muziek, foute kledingstijlen en fout gedrapeerde kapsels.

Waar? KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? Drank aan kotprijzen

7 september: Startactiviteit

KLJ Aalter zoekt leden 16+

Op vrijdag 7 september vanaf 19u30 gaat onze startactiviteit door aan ons KLJ lokaal te Melkerijstraat 14 in Lotenhulle/Aalter.

Wij nodigen iedereen (+16) uit om deze avond eens een kijkje te komen nemen en kennis te maken met onze leden en het bestuur. (inschrijven is nog niet verplicht)

Enkele van onze activiteiten zijn:

- Karten

- Paintball

- Lasershooting

- Raften

- BBQ

- Een festival

- 2x op weekend

- Kamp

- EN natuurlijk niet te vergeten onze fuiven DRINK en SWING FOR LIFE

Inschrijving is 22 euro (voor de verzekering)

Er zijn gratis pizza's à volonté.

21 t.e.m. 28 juli: Kamp Nederbrakel

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de tofste activiteit door eind juli. Dit jaar gaan we richting Nederbrakel. Het is een prachtig, hobbelig gebied waar we een zeer toffe locatie gevonden hebben voor onze de opzet van de tenten.

De volledige week hebben we activiteiten georganiseerd; sport, spel, stad, café, …

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en de nodige activiteiten te kunnen reserveren vragen we om het bestuur op de hoogte te brengen wanneer je ongeveer aanwezig zult zijn. Beslis je toch last minute om langs te komen kunnen steeds de nodige stappen ondernomen worden om ook jouw bij de activiteit te betrekken.

Doordat de KLJ heel wat materiaal moet verhuizen en tenten zichzelf nog steeds niet opzetten spreken we af op 21 juli om 9 uur aan het KLJ lokaal. Dit om alles in te pakken, in te laden in de vrachtwagen en te vertrekken op kamp.

Op 28 juli komen we in loop van de middag terug aan in Lotenhulle.

Waar: Afspraak KLJ Kot

Wanneer: 9u

Quanta costa: 10 euro daags / 20 euro voor de woensdag (door top activiteit)

15 juli: finale WK (open kot)

De rode duivels hebben zonet de 3de plaats behaald op het wk. Maar er moet nog gestreden worden voor de eerste plaats. Aangezien deze match niet meer in aalter op groot scherm getoond wordt hebben we besloten om deze ook uit te zenden in het klj-kot op groot scherm. Doordat we de finale koppelen aan een open kot zijn vrienden ook welkom.

Waar: KLJ Lokaal

Wanneer: Zondag 15 juli vanaf 16u30

Quanta costa: Kostprijzen

11 juli: halve finale WK (open kot)

Om zeker niets te missen van het spannende WK hebben we besloten de halve finale live uit te zenden in het KLJ Lokaal. Het kot wordt omgebouwd tot een echt voetbalstadion met tribune, fris en goedkoop bier, versnaperingen en natuurlijk de ervaring alsof je echt aanwezig bent bij de match. Doordat we de finale koppelen met een openkot zijn zelf vrienden en sympathisanten van harte welkom.

Waar: KLJ Lokaal

Wanneer: 11 juli vanaf 19u30

Quanta costa: kotprijzen

1 juni: Jumpsky trampolinepark

 

Om nog eens een speciale activiteit uit te oefen gaan we op 1 juni naar het Jumpsky trampolinepark. Alle info over het park is terug te vinden op hun website. Wie zijn eigen eens wil testen door ze hoog mogelijk te springen of door zoveel mogelijk saltos na elkaar uit te voeren is hier aan het juiste adres. Wie allemaal meewilt geeft best een seintje aan Michaël.

Waar: Afspraak KLJ Kot

Wanneer: 1 juni 19u30

Quanta costa: 10 euro

19 mei: Mister X

Op zaterdag 19 mei gaan we voor de derde keer het al om bekende KLJ spel spelen: Mister X. Voor het spel trekken we naar het centrum van Brugge waar het allemaal draait rond Mister X vinden. Graag een seintje bij Anton als je wilt meedoen.

Waar: Afspraak KLJ Kot

Wanneer: 19u30

Quanta costa: Gratis!

4 mei: Blacklight beerpong

Zoals de vorige edities al bewezen hebben zal dit weer een avond zijn dat je niet snel zult vergeten. Deze keer gaan we voor blacklight beerpong. Er wordt een heus beerpong toernooi opgesteld, wie weet kan jij de overwinning wel binnen halen! Meedoen is dus de boodschap! De personen die hun energie op een andere manier kwijt willen kunnen hun beentjes los smijten op onze dansvloer. Want we kleden het lokaal in met blacklights. Witte- of fluo kledij is dus zeker aangeraden voor een nog groter effect

Waar? klj lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? Beerpongtoernooi: €10 de rest: kotprijzen

Dresscode? Wit/fluo

20 april:: Dropping/ sneukeltoer

Vrijdag gaat er een dropping/sneukeltoer/bosspel door. De activiteit start om 19u30 op een geheime locatie. Iedereen die wil deelnemen brengt anton ten laatste woensdag op de hoogte, daarna wordt de locatie bekend gemaakt. Let op: breng zeker een goede zaklamp mee, warme en regenbestendige kleren (voor moest ...), zorg dat je eetlust optimaal is.

waar? locatie wordt nog doorgestuurd

Wanneer? 19u30

Quanta costa? €10

!!!Iedereen wordt aan de start verwacht met zijn/haar fiets!!!

6 – 8 april: Weekend Essen

6 april is het weer zover! Dit keer zullen we voor een weekendje naar Essen in Antwerpen trekken! Schrijf deze datum alvast in je agenda want dit zijn de weekendjes die je niet wilt missen! Wat we allemaal zullen doen zal je ter plaatse zelf wel zien maar het beloofd weer memorabel te worden! We spreken om 18u30 af voor hotel Orchidee! Inschrijven zo snel mogelijk bij Stef

Waar? Afspraak parking "De Aard"

Wanneer? 18u30

Quanta costa? 40 euro

24 maart: Freak Out – KLJ Machelen

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we langs bij onze goede vrienden in Machelen. De lokale KLJ heeft op 24 maart hun fuif Freak Out. Wie mee wilt en eens goed wilt doorgangen is van harte welkom. Geef een seintje aan iemand van het bestuur en er is voor u een plaatsje verzekerd in de auto.

Waar? Afspraak Chapiteau

Wanneer? 22u

Quanta costa? Entréé van de KLJ

16 maart: Snackbar game night

Op vrijdag 16 maart houden we voor de derde keer een gezelschapsspellenavond! Opnieuw tijd voor wat nostalgie en strijden om de eer. Ditmaal zullen we geen honger lijden en zorgen we voor verschillende gefrituurde lekkernijen. Iedereen kan zelf spellen naar believen meebrengen dus voor iedereen wat wils. ;)

Waar? KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? Drank aan kotprijzen snacks for free

2 maart: Karten

Na de Drink For Life hebben we de gewoonte om eens met de volledige groep te gaan karten. Dit keer is niet ander. Deze keer gaan we weer naar de yeti in eeklo en proberen we elektrische karts uit!

 

Waar? Afspraak KLJ lokaal

Wanneer? 20u00

Quanta costa? 20 euro

19 januari en 2 februari: Plakavond

Swing for Life is nog niet volledig verteerd, maar we zijn al volop bezig aan de organisatie en

de voorbereiding van Drink for Life 2018. 19 januari en 2 februari houden we al zeker vrij om

promo te kunnen voeren op café.

Waar? KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? /

26 januari: KLJ-quiz

Op 26 januari zorgen Jeroen en Neefke voor een all-round quiz. Iedere leeftijd, man/vrouw,

interesse, basis kennis, … zal van pas en nodig zijn om de vragen te kunnen beantwoorden.

Deze twee knappe bollen halen namelijk de vragen uit verschillende thema's zoals: films,

muziek, wiskunde, grammatica, … en dit door de tijden heen.

Waar? KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? Kotprijzen

5 januari: Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we met de KLJ een nieuwjaarsreceptie. Dit om het nieuwe jaar op een goede, toffe manier in te zetten. ;)

De hapjes worden voorzien door Jimmy. Er zal dus zeker genoeg zijn.

 

Jammer genoeg hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van twee goede bestuursleden. Om hen nogmaals te bedanken voor hun harde werk willen we Niels en Gillian op deze avond eens goed in de bloemetjes zetten.

 

Waar? KLJ lokaal

Wanneer 19u30

Quanta costa? Gratis

8 december: Cinemakotavond                                                                               

 

Door de examens bij een bepaalde leeftijdsgroep van de KLJ hebben we gekozen om op 8 december een filmavond te organiseren. Het KLJ lokaal wordt volledig omgebouwd, er worden snacks voorzien en natuurlijk een prachtige en boeiende film. Om iedereen tevreden te stellen organiseren we een poll op facebook met een aantal films waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Waar? KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? kotprijzen

26 november: Cyclocross Hamme Zogge                                                            

Het is ondertussen al even geleden, maar komende zondag gaan we nogmaals naar de cyclocross gaan kijken. Wie zijn “cross idool” eens van dichtbij wil bewonderen is van harte welkom.

 

Inschrijven kan bij Anton: 0474/79.08.10

 

Waar? Parking De Aard

Wanneer? 13u30

Quanta costa? Consumpties voor de leden – Inkom en eerste rondje van de KLJ

10 november: Halloween thema avond

Te weinig vertoeven we in ons eigen KLJ lokaal en daarom maken we terug tijd voor een befaamde thema avond : Halloween! Logischerwijs zorgen we voor de juiste inkleding en aangepaste spijzen en dranken. Het enige dat jullie moeten doen is een aagepaste outfit aanhebben.

 

Waar? KLJ lokaal

Wanneer 19u30

Quanta costa? Drank aan kotprijzen

27-29 oktober: Weekend Zutendaal

Dit keer brengt het weekend ons in Genk. Voor de leden die zich nog eens een weekend volledig willen uitleven zonder zorgen is dit de ideale activiteit. Ook nieuwelingen zijn natuurlijk volledig welkom. We vertrekken vrijdagavond en terugkomst wordt zondag rond 16-17u geschat. Welke activiteiten we zullen doen kan je enkel ter plaatse te weten komen. Standaarduitrusting (slaapzak, tandenborstel, vuile kleren…) is gewenst maar niet verplicht.

Inschrijven bij Stef

Waar? Afspraak parking De Aard

Wanneer 18u30

Quanta costa? 40 euro all in

20 oktober: Paintball

Zoals gewoonlijk na een spetterende fuif ook een spetterende activiteit! En dit ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs. Vorig jaar was paintball in een hotel met 2 verdiepingen al bijzonder maar nu brengt Atrium Mortis ons op 3 volledig nieuwe speelterreinen! Inschrijven voor deze activiteit kan aan Neefke (0477960057 of FB)

 

Waar? Afspraak KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? 25 euro

8 September: Startactiviteit

Op vrijdag 8 september vanaf 19u30 gaat onze startactiviteit door aan ons KLJ lokaal te Melkerijstraat 14 in Lotenhulle/Aalter.

Wij nodigen iedereen (+16) uit om deze avond eens een kijkje te komen nemen en kennis te maken met onze leden en het bestuur. (inschrijven is nog niet verplicht)

Enkele van onze activiteiten zijn:

- Karten

- Paintball

- Lasershooting

- Raften

- BBQ

- Een festival

- 2x op weekend

- Kamp

- EN natuurlijk niet te vergeten onze fuiven DRINK en SWING FOR LIFE

Inschrijving is 20 euro (voor de verzekering)

Er zijn gratis pizza's à volonté en een speciale attractie om ons goed te amuseren.

25 Augustus: plakavond


Stilletjes aan moeten we ook alweer beginnen aan de fuif op Swing For Life op 7 oktober 2017. Ook voor deze fuif moet er heel wat promo gemaakt worden en dat doen we op een toffe manier door caféetjes in de omstreken te bezoeken!

Waar? Afspraak KLJ lokaal
Wanneer? 19u30
Quanta costa? /

19 augustus: Dagje zee

We hebben besloten om in augustus zoals een echte dagjestoerist samen naar de Belgische kust te trekken. Hierbij zullen we van het strand en de zee genieten, de kwaliteiten van de beach bars beoordelen en ’s avonds afronden met een internationaal vuurwerk! Nu nog hopen op goed weer en dit wordt een dag om niet te missen.

Waar? Parking De Aard
Wanneer? 14u00
Quanta costa? 10 euro exclusief eten

4 augustus: Dropping

Inmiddels hebben we enkele jaren overgeslagen maar dit jaar laten we ons terug droppen door KLJ Machelen. Wat we allemaal zullen beleven kunnen we natuurlijk niet op voorhand voorspellen maar we zeker en vast van genoeg spijs en drank voorzien worden. Graag stipt op tijd in het KLJ lokaal ;)

 

Waar? Afspraak KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? Gratis

21 - 28 juli: Kamp Poperinge

Iedereen die al op kamp is geweest weet dat dit telkens de leukste activiteit van het jaar is! Deze keer zal het zeker niet minder zijn want we trekken onze tenten op in Poperinge! Wat we allemaal zullen doen kunnen we hier nog niet verklappen maar deze hints willen we alvast meegeven: Hop, China, Oorlog, Volkspelen, Ontsnappen, Duofiets.
We slapen natuurlijk in onze legertenten dus breng zeker een matje/matras en slaapzak mee. Voor de rest pak je best alles mee wat je denkt nodig te hebben zoals vuile kleren, zwemgrief, Deo, kussen, onderbroeken… Ons luxueus kamp is natuurlijk ook dit jaar voorzien van elektriciteit, stromend water, frigo, douche, muziek…
Aangezien we ons dikwijls via fiets zullen verplaatsen is het noodzakelijk dat iedereen een fiets meebrengt. De fietsen worden met de camion vervoert en kunnen de vrijdag ochtend of op voorhand in de loods geplaatst worden.
Voor wie meewilt op kamp, graag zo snel mogelijk laten weten aan Neefke (0477 96 00 57). Ook voor een bepaald aantal dagen komen is mogelijk. We kunnen bekijken of carpoolen mogelijk is ;)

Waar? Afspraak KLJ lokaal
Wanneer? 9u (’s morgens!)
Quanta costa? 10 euro/dag

8 juli: Airzone

Het weer is ons nu al een tijdje goed gezind en daar willen we graag 100% van genieten. Daarom gaan we op 8 juli op buitenactiviteit naar Kontich.

Voor degene die niet weten wat er in Kontich te beleven is, daar bevindt zich een groot challenge paradijs. Airzone staat bekend door de vele verschillende activiteiten.

 

Waar? Parking De Aard

Wanneer? ZATERDAG 8 juli om 08u30

Quanta costa? 35 euro

 

23 juni: Franse BBQ

We starten de zomervakantie met een heuse Franse BBQ! Zowel de lekkerbekken als de fijnproevers zullen op deze activiteit verwend worden! Voor een schamele 15 euro zorgen we voor een typische Franse keuken. Zowel de specerijen als de dranken zullen gelinkt kunnen worden met het land. Het aperitieven start al om 18u30, het eten zal wat later zijn zodat ook de latere mensen kunnen mee smullen.

Inschrijven bij Anton (0474 79 08 10)

 

Waar? KLJ Lokaal

Wanneer? 23 juni om 18u30

Quanta costa? 15 euro all in

9 juni: Open kot “rock-kot”

Waar? KLJ Lokaal
Wanneer? 9 juni om 19u30
Quanta costa? drank aan kot prijzen

26 mei: Disco beerpong night

Laat de afro kapsels maar groeien, haal de discobroek met olifantenpijpen maar uit de kast en blink die dansschoentjes maar op want stilstaan zal moeilijk worden op de “disco beerpong night”. Voor degene die willen wordt er een heus beerpong toernooi in elkaar gestoken. De personen die hun energie op een andere manier kwijt willen kunnen hun beentjes los smijten op onze dansvloer.
Het lokaal wordt volledig omgebouwd in een echte disco bar met alles erop en eraan.

Waar? KLJ Lokaal
Wanneer? 26 mei om 19u30
Quanta costa? 5 euro voor het beerpong toernooi en kot prijzen voor de andere consumpties

12 mei: Mister X

Wie vorige keer mee was op deze activiteit weet wat er zich te wachten staat, maar pas op want “Mister X” begeeft zich ditmaal op nieuw terrein en is sluwer dan ooit. Doordat Mister X zeer geheimzinnig is kunnen we nog niet veel prijsgeven over deze activiteit. Verder info volgt nog.

Waar? Locatie “X” (afspraak KLJ-lokaal)

Wanneer? 19u00

Quanta costa? Gratis

28 april: amerikaanse avond

Waar we ook kijken, wat we ook horen of wat we ook lezen “Trump” staat hier vaak in het middelpunt. Daarom organiseren we met de KLJ een activiteit gewijd aan deze nieuwe leider van het Amerikaanse volk. Er zullen typische spellen, dranken en specerijen geïmporteerd worden uit het verre USA. Inschrijven is hiervoor niet nodig, maar de dresscode kunnen jullie wel raden.

Waar? KLJ lokaal
Wanneer? 19.30u
Quanta costa? Kot prijzen

14-16 april: Weekend Lille

Het laatste weekend van de paasvakantie trekken we naar Lille voor opnieuw een super weekend te beleven! Hiervoor huren we een weekendhuisje maar een slaapzak is geen overbodige luxe. Wat we allemaal zullen doen zal op het weekend zelf wel blijken. Wie denkt zich moe te maken kan de dag erna op paasmaandag gewoon uitslapen! We vertrekken vrijdagavond en zullen zondag in de loop van de namidag terug zijn. Inschrijven bij Stef.

Waar? Afspraak parking De Aard

Wanneer? 14 april om 18.30u

Quanta costa? 40 euro

Zaterdag 1 april: Preuteleute

De mannen van “Preuteleute” zijn opnieuw op tournée en ditmaal in onze contreien. De band bestaat uit vijf leden uit Oostende. Waaronder Alain en Ook Alain de twee bekendste zijn. Alain hebben jullie zeker en vast al op tv bezig gezien tijdens de uitzendingen van Eigen kweek.

Preuteleute staat bekend door hun komische, originele en in dialect gebrachte voorstellingen. Wie deze show niet wil missen moet zich inschrijven bij Niels en dit zo snel mogelijk want de plaatsen zijn beperkt.

Waar? Afspraak parking De Aard

Wanneer? 1 april om 19.00u

Quanta costa? 15 euro

17 Maart: Challenge night

In het verleden hebben we al eens een challenge night georganiseerd en dit was een schot in de roos! Op deze avond zullen teams het tegen elkaar opnemen in onder andere dart, biljart, sjoelbak, nagelen, Kubbs, kaarte blaas… Het winnende team gaat natuurlijke met een unieke prijs naar huis!

Waar? KLJ lokaal
Wanneer? 19u30
Quanta costa? 5 euro

Vrijdag 3 maart: Karten

Na de Drink For Life hebben we de gewoonte om eens met de volledige groep te gaan karten. Dit keer is niet anders maar deze keer gaan we naar de yeti in eeklo en proberen we elektrische karts uit! Een unieke kans dus om deze eens uit te testen of deze werkelijk sneller optrekken. inschrijven bij Stef

 

Waar? Afspraak KLJ lokaal

Wanneer? 19u30

Quanta costa? 20 euro

zaterdag 18 februari: Drink For Life

Op 18 februari gaat de DRINK FOR LIFE door in een verwarmde loods te Buntelarestraat 2, grens Aalter/Knesselare.

*** Parking is terug mogelijk op 500 m afstand aan stevens meubelen waarna shuttle bussen jullie tot aan de loods voeren.***

DJ Line-up

- Neon (Tomorrowland/Extreme Outdoor)

- DJ Fré (Vendi/Carré/Diedjies)

- Flavour Drop (Route Du Soleil)

- Carry On (Chapiteau/Oerwoudfuif)

Wij zorgen voor Jupiler van't vat tegen een democratisch prijsje en een uitgebreide cocktailbar!

MET vestiaire

MET hamburgerkraam

Ingang: €8 ADD, €6 mits verminderingskaart. Verkrijgbaar bij leden of sponsoren.

ID-controle zal ook aanwezig zijn en verplicht. Hebt u uw ID niet mee dan kan u wel steeds binnen als -16 jarige (waarmee u alle non-alcoholische dranken kan verkijgen).

Vrijdag 17 februari: Afterwork Party

met dj afterwork 2017.jpg

KLJ Aalter presenteert: Afterwork Party

Met optredens van The Second Revolution, Nerveus en afterparty met Geert Van Wyckland en DJ Thomas!

***Ruime parking op 500 m afstand met gratis shuttle bussen!***

18u: Deuren open!

20u: The Second Revolution

22u: Nerveus

00u30: Geert Van Wyckland en DJ Thomas

==> Zeer uitgebreide cocktailbar

==> Frieten en frituursnacks verkrijgbaar

==> Open vestiaire