Velkommen til Visens Venner i Taastrup        

sangkor.jpg

Vi er en forening af sangglade visevenner, som 6-7 gange om året afholder viseaftener med og for vore medlemmer i Taastrup Kulturcenter. Vi er omkring 230 medlemmer og er dermed Danmarks 3. største viseforening.

En viseaften hos os begynder altid med en hyggelig fællesspisning med medbragt mad eller mad bestilt i Kulturcentret og hvor vi bl.a. synger nogle skålsange. Vi er som regel mellem 150 og 200 tilhørere, som efter spisningen bliver præsenteret for en underholdningsaften, hvor vi på scenen viser et program, som regel med et bestemt tema, udført af både vore egne aktive sangere og musikere og også undertiden af andre bl.a. fra TV og radio kendte sangere og skuespillere. Se videoen En viseaften bliver til. 

Du kan få informationer om en viseaftens forløb via link i Menuen. Du kan også under menupunktet Historiebøgerne se fotos eller videoer fra en viseaften. Skulle du få lyst til at blive medlem af Visens Venner i Taastrup, kan du indmelde dig via indmeldingsblanketten, som du finder i Menuen. Vi optræder også andre steder både i Høje Taastrup Kommune og ved forskellige arrangementer rundt omkring.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med at synge og optræde for et publikum, kan du ved at kontakte os måske få lejlighed til at prøve at stå på scenen. Er du en dygtig musiker, der kunne tænke sig at akkompagnere vore sangere, vil vi gerne høre fra dig.

Vi har også brug for lys- og lydfolk, som kan medvirke ved forestillingerne. Hvis du er interesseret i at medvirke aktivt i foreningen, beder vi dig kontakte formanden eller et bestyrelsesmedlem via dette  LINK.  Alt arbejde i Visens Venner i Taastrup der udføres af medlemmerne er på frivillig og ulønnet basis.